Prodat ih za jedno 200 miliona Barceloni
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Na poluvremenu smo imali 2 udarca, poslije toga u drugom poluvremenu 15 dodatnih. To je dobro jer trener ima moć da prepozna nedostatke u igri i da ih apgrejduje na poluvremenu i donese nam prevagu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hahaha, vidim da svi imaju svoje “ljubimce” pa mi dadoste ideju za neku novu anketu
Npr. Saurman /Coutinho ili Šljivo /Muller
Npr. Saurman /Coutinho ili Šljivo /Muller
Vom Jäger zum Gejagten
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ja bih to posmatrao na dva nacina. Augsburg je imao vise snage da pokriva prostor u prvom poluvremenu, a Bayern napadao mnogo manjim intenzitetom. U drugom poluvremenu Bayern jace pritiskao, a Augsburg imao manje snage sto je uslovilo i vise prilika za Bayern. Augsburg je igrao istu postavku do zadnjih 10 minuta kada su pokusali izaci vise naprijed. Odlicna postavka Schmidta, ali odlican i odgovor Flicka u drugom poluvremenu. Jako mi je drago da mozemo odgovoriti na dobro postavljen bunker.
I am not yet born; O hear me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Konačno Ajatolah proradio
kakva asistencija za Tomasa. Još jedan Arbajtsig.
Davies pokazao desetak minuta da može biti odličan i na svojoj prirodnoj poziciji lijevog krila.
Još jednom Flick pokazuje da treba ostati i biti trener u narednoj sezoni. Iako sam bio za Ten Haga ipak Hansi pokazuje Bayern DNA. Dat mu pojačanja koja traži i pustit da radi i uživa sa Bayernom
Još jednom Flick pokazuje da treba ostati i biti trener u narednoj sezoni. Iako sam bio za Ten Haga ipak Hansi pokazuje Bayern DNA. Dat mu pojačanja koja traži i pustit da radi i uživa sa Bayernom
Ovako bitni golovi od Leona se očekuju. On to zna.
Prvo poluvrijeme kriminalno, loše, bez pravog kretanja a i Schmidt sve dobro stisnuo, zbio redove.
I naravno Augsburg, za razliku od Hoffenheima, nije nam servirao priliku za presing jer nisu igrali one kratke lopte pred golom. Igrači Hoffenheima su to i kod gol auta stalno radili.
Na kraju zaslužena pobjeda i to je razlika naša u odnosu na Leipzig i BVB i kada lošije igramo nekako uvalimo golove i pobijedimo. Oni većinom moraju da dobro igraju da bi pobijeđivali i nema tog kiler instinkta kod njih kao kod nas.
Boateng sada i s ovim pasovima postaje onaj stari, mogao bi baš postati opet top, drastično mu je forma skočila.
Prvo poluvrijeme kriminalno, loše, bez pravog kretanja a i Schmidt sve dobro stisnuo, zbio redove.
I naravno Augsburg, za razliku od Hoffenheima, nije nam servirao priliku za presing jer nisu igrali one kratke lopte pred golom. Igrači Hoffenheima su to i kod gol auta stalno radili.
Na kraju zaslužena pobjeda i to je razlika naša u odnosu na Leipzig i BVB i kada lošije igramo nekako uvalimo golove i pobijedimo. Oni većinom moraju da dobro igraju da bi pobijeđivali i nema tog kiler instinkta kod njih kao kod nas.
Boateng sada i s ovim pasovima postaje onaj stari, mogao bi baš postati opet top, drastično mu je forma skočila.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Frankfurt kući u kupu.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jedna od onih utakmica kada je predodredjeno da prospes bodove ali na svu srecu, do toga nije doslo.
Gnabry je ponovo odusevio, definitivno uz Lewu nas najbolji igrac.
Mogu misliti kako su svi utrnuli nakon onog gola Augsburga koji je poništen.
Gnabry je ponovo odusevio, definitivno uz Lewu nas najbolji igrac.
Mogu misliti kako su svi utrnuli nakon onog gola Augsburga koji je poništen.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
schickeria
- Kontakt:
stavljanje daviesa na krilo u odsustvu comana i perisica uz povratak lucasa bi po meni trebala biti maximalno ozbiljna opcija .Vec sam pisao o tome.Lijepo je bilo viditi javia u veznoj liniji.
Ima li tko isjecak dodavanja boatenga za mullera
Ima li tko isjecak dodavanja boatenga za mullera
1974---1975---1976---2001---2013---2020
U naredne 4 sedmice događaji sa preko 1000 ljudi su otkazani u Bavarskoj, što znači da tekme protiv Chelsea i Eintrachta će biti bez gledalaca.
Bayern u historiji dugoj 120 godina ima svega 5 Liga prvaka, što znači da klempu osvajaju svake 24 godine.
Što implicira da je itekako nerealno.
Prva klempa je 74-te osvojena od tada u prosjeku otprilike svkih 9 godina po jedna. Tako da cemo dozivjeti jos dosta aBd.
Nur der FCB
Jesam rahat narednih 8 godina. Prvo 3-4 godine Flick i onda 3-4 godine Nagelsmann
Hansi Flick im großen @SPORTBILD-Interview:
- er fordert ein Veto-Recht bei Transfers
- er spricht darüber, dass auf drei Positionen Zugänge kommen müssen
- er lobt Havertz
- er kann sich Klose als Co-Trainer vorstellen
Nema šale sa Her Flickom.
- er fordert ein Veto-Recht bei Transfers
- er spricht darüber, dass auf drei Positionen Zugänge kommen müssen
- er lobt Havertz
- er kann sich Klose als Co-Trainer vorstellen
Nema šale sa Her Flickom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.