Normalno da je zao, a i teren je idealan da vas opet poderemoConvicts1988 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 20:56Neretvanskojje najžalivije što neće na zenički Wembley na gostovaanjee
![]()
![]()
Sretno naredno kolo.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Normalno da je zao, a i teren je idealan da vas opet poderemoConvicts1988 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 20:56Neretvanskojje najžalivije što neće na zenički Wembley na gostovaanjee
![]()
![]()
Nama je zao, ali vama je drago sto necete morati na svome stadionu biti u manjini.Convicts1988 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 20:56Neretvanskojje najžalivije što neće na zenički Wembley na gostovaanjee
![]()
![]()
let3 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 20:56Možda si gledao snimak , al nisi gledao utakmicu.bodi123 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 20:51Sad sam pregledao snimak, čist penal nema šta. Sramota me ispred Sabrije, koji levat. Problem naših sudija je što često ne smiju svirat kontra domaćina, ma ko to bio, ako je riječ o ovim većim ekipama s navijačima. Nemaju muda, **** obične. Na očima mu vidiš da zna da je penal al ne smije uzet pištaljku u usta, ko da će ga neko upucat u čelo ako svirne, strašno. Amateri, isto ko i oni u Savezu koji ih delegiraju iz kola u kolo. Ne treba klubove previše ni krivit, nemamo kvalitetne sudije i tu sva priča završava. Slično se desilo i kod nas na Koševu kad ne svira onaj očigledan lakat Rahmanovića gola. A ovo je i gore, direktno je uticao na rezultat i poklonio bodove Želji. Dok je god ovakvih stvari, liga će nam i dalje bit najgora u Evropi.
6,7-0 je trebalo biti za Želju, ali Fejzić ko ludak branio, plus Lendrić promašaji sa tri metra, Veselinović isto...i onda u 90 toj minuti ovi bunare neke svijeće, hoce penal...što bi reko Rambo hoces qrac sine
![]()
Uvijek se prave drame oko jedne situacije, neka velika prica , a realnost je da se ovi nisu šanse imali 90 minuta i sad bi da kmeče oko nekih nepravdi.
To bola sam ovi pojedini retardosi iz Zelje mogu izvaliti. Gledaj ti koji je to bezobrazluk. Jos ono samouvjeren frajer napa citav forum
Posteno. Gresaka ce biti uvijek i u korist i protiv svih ekipa.
Nisi ti mjerodavan, vec sudija koji je korektno i profesionalno odradio svoj posao
Hoces da gledas pravog igraca uzivonekoIzMostara je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:12Ja nezz za ostale ali jedva cekam Zelju, ali samo radi Stilica. Prosli put kad su nam gostovali zaigrao je malo, al nije bio skroz u takmicarskoj formi. Sad kad je u formi zelim da ga vidim ponovno![]()
Za mene bez premca najbolji igrac lige. Susica jos nmg ocjeniti, tek je odigrao 2 utakmiceLjoZee je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:14Hoces da gledas pravog igraca uzivonekoIzMostara je napisao/la: ↑08 mar 2020, 21:12Ja nezz za ostale ali jedva cekam Zelju, ali samo radi Stilica. Prosli put kad su nam gostovali zaigrao je malo, al nije bio skroz u takmicarskoj formi. Sad kad je u formi zelim da ga vidim ponovno![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.