Gledao sam s istoka i nije mi bilo jasno što nije svirao penal, nisam 100% siguran ali i po onom klipu bi prije rekao da je trebao biti penal. Također je protiv nas svirao 2-3 nepostojeća ofsajda. TC je danas stvarno loše igrala, do nas je što nismo 20 minuta prije kraja rješili utakmicu, opet propuštamo zicere koji su nas već do sada bruku bodova koštali, pa evo prvo čega se sjetim su zadnje 2 domaće utakmice, pa onda na Tušnju protiv iste ove ekipe kakav je zicer Veselinović promašio, evo danas lik odlično probijao po lijevoj strani ali opet nije normalno šta je isfulao. Najbitnije je na kraju da smo ta 3 boda osvojili, ali ne smije nam se više dešavat jer smo do sada i previše bodova izgubili jer nismo znali zicere iskoristit. Penal po meni jeste trebao biti, baš ću eto još jednom pogledati kad 1921tv izbaci izvještaj, pa ću ovdje napisati šta mislim, ali po ovim komentarima neko ko ne prati ovu ligu bi pomislio da se ove stvari dešavaju samo u korist Želje, a svi drugi samo trpe. Ja iskreno ne znam kad nam se zadnji put desilo da krivicom sudije dobijemo utakmicu, a na skoro svim utakmicama u našoj ligi se ove stvari dešavaju. Kako god, utakmica je završena i zasluženo smo pobjedili kada se gleda igra i prilike koje smo imali.
Gledao sam danas Velež protiv Borca, moram reći jako dobar Velež trenutno, bolji nego prošle godine, nisu danas uopšte išli na remi nego se baš išlo na pobjedu, mislim da je umjetnost u zadnjim minutama opet povest nakon onako primljenog gola, ekipe u tim situacijama često psihički padnu pa prime još jedan gol. Nek je jednom i nama Velež valjao.
Zrinjski i ŠB neriješeno, to nama najviše odgovara, baš me zanima kakva je utakmica bila.