Semir Štilić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DrFilgud
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la DrFilgud » 08 mar 2020, 21:49

Alipasino je napisao/la:
08 mar 2020, 21:44
Stanite ba pa sadasnjost je da Besic Saric Cimi neigraju nikako. Stilic svako kolo nesto uradi extra. Slobodan udarac Sitiju pitarima nemaju nikakve veze sa kondicijom ni ligom jer je majstor. Golovi Slobodi i Bordu asistencije govore dovoljno. Znaci sad Dzeko se vrati u nasu ligu nije vise za BiH.
Besic je do prije mjesec imao redovnu minutazu, u najjacoj ligi svijeta. Cimirot je standardan u Belgiji.
Stilic je godinu bio na tribinama u Poljskoj, prije dolaska u BHPL i sada je odjednom igracina, jer ima sjajne poteze u takmicenju nivoa Vistafon.
Ovo poredjenje s Dzekom je neumjesno i ne treba argumentovati.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 08 mar 2020, 22:12

feniksptica je napisao/la:
08 mar 2020, 21:27
Iz lige nase niko trenutno nema mjesta. Mozda Cipetic iz Sirokog i to sto smo na bekovima u repki odron. Stilic je medju 2-3 najbolja igraca lige trenutno al te reference nisu trenutno nit ce u skorijoj buducnosti bit dovoljne za poziv. MOzda da on ima 20 g pa da mu repka pomogne da se probije u jaci klub te bi tako svi imali koristi...ovako ne
I tacka!

Najbolji igrac/napadac lige Irfan Hadzic ne moze ni do klupe u **** Turskoj Cvajti a ovdje se govori da treba zvati igrace iz domace lige :lol:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 mar 2020, 22:31

Irfan Hadzic nikada nije bio najbolji igrac lige...nikada.
A i to napadač je itekako diskutabilno.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 08 mar 2020, 22:34

hurem je napisao/la:
08 mar 2020, 22:31
to nisu moje rijeci vec rijeci strucnjaka koji su ovdje govorili da je zasluzio poziv u reprezentaciju

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 mar 2020, 22:49

Vucevich je napisao/la:
08 mar 2020, 22:34
hurem je napisao/la:
08 mar 2020, 22:31
to nisu moje rijeci vec rijeci strucnjaka koji su ovdje govorili da je zasluzio poziv u reprezentaciju
To je drugo.
I ja sam zajedno s drugima govorio da je tada nakon evropskih utakmica zasluzio poziv jer su nam ostali napadaci bili out...ali samo za taj prozor, i naravno niko nije govorio da treba zaigrati, pa cak ni sa klupe.
Ja sam stava da uvijek treba pozvati jednog premijerligasa...u datom trenutku najboljeg, cisto radi motivacije, ili onoga koji bi eventualno mogao "koristiti" 15 minuta...nek to bude Stilic, Rahmanovic, neki desni bek...neko mladji...nebitno..
On kao 23.igrac nece poremetiti nikakve taktike jer je i nebitan fakticki, a motiva ce zasigurno imati svi premijerligasi...
Mi uvijek medju 23 pozvana imamo jednog ili dvojicu nebitnih iz anam onih liga.
Nije vise konkurencija kao 2014.

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 08 mar 2020, 23:28

Ako su Zakarić, Duljević, Bilbija, Maletić i slični dobijali pozive dok su igrali ovdje, ne vidim razlog zašto ne bi mogao igrač koji igra 3 nivoa iznad nabrojanih (dok su bili u našoj ligi).

Ja lično nemam problem s tim da se na svakom spisku nađe igrač koji je u tom trenutku najbolji u našoj ligi.

Svakako bi bio među zadnjim na spisku, ne bi imao značajnu ulogu niti bi uzeo mjesto nekome ko može biti od velike koristi i ko može donijeti prevagu.

Ali, na kraju krajeva, kao što je i napisano u par postova iznad, apsolutno je nebitno hoće li biti pozvan ili ne.
1921

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 08 mar 2020, 23:37

Ovo nije neka bez veze utakmica ko Kirin Kup i tako nesto. ovo je baraz za EP i tu treba nama nasa najbolja 25 igraca. i Stilic nije u te Top 25.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 09 mar 2020, 00:08

Ko nam je onda zamjena za Gojaka?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 09 mar 2020, 00:13

JavierBosnia je napisao/la:
09 mar 2020, 00:08
Gojak je više box to box, trkač. Nema kod njega grama kreativnosti. Totalno različiti igrači na različitim pozicijama. Štilić bi bio zamjena Hajradinoviću, kada bi npr igrali sa takvim igračem.

Pod crnim žutim takvog tipa igrača nismo ni koristili.

edit: Razlog zašto Štilić nije imao značajniju ulogu jeste, što smo imali Misimovića i Medunjanina...
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 09 mar 2020, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 09 mar 2020, 00:15

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
09 mar 2020, 00:13
Gojak je više box to box, trkač. Nema kod njega grama kreativnosti. Totalno različiti igrači na različitim pozicijama. Štilić bi bio zamjena Hajradinoviću, kada bi npr igrali sa takvim igračem.
Koliko znam Gojak je bio tu negdje iza napadaca u svakom slucaju ispred Cimirota, Sarica ili Pjanica, sto bi i Stila bio. Sad kakvi su tipovi igraca ne radpravljam
Hajradinovic danas izjavi da ga Bajevic nije kontaktirao sto vjerovatno znaci da ne racuna na njeg
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 09 mar 2020, 00:20

09 mar 2020, 00:15
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
09 mar 2020, 00:13
Koliko znam Gojak je bio tu negdje iza napadaca u svakom slucaju ispred Cimirota, Sarica ili Pjanica, sto bi i Stila bio. Sad kakvi su tipovi igraca ne radpravljam
Hajradinovic danas izjavi da ga Bajevic nije kontaktirao sto vjerovatno znaci da ne racuna na njeg
Žuta neznalica ga je stavljala, na lijevo krilo i ponekad iza Džeke što apsolutno nije njegova igra, i to se pokazalo. Jedino u čemu je dobar što je fizički snažan, može trčati i ponekad se nađe u petercu i zabije gol, tipični box to box.

Da Štilić ima 22-27 godina i igra u Poljskoj, sigurno bi bio u standardnih 11. Jer nam takav profil igrača fali.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 mar 2020, 00:22

Gojak polako prelazi koracima većine kolega iz veznog reda u bench to bench igrača.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 09 mar 2020, 00:38

kontrasviju je napisao/la:
08 mar 2020, 23:28
Ako su Zakarić, Duljević, Bilbija, Maletić i slični dobijali pozive dok su igrali ovdje, ne vidim razlog zašto ne bi mogao igrač koji igra 3 nivoa iznad nabrojanih (dok su bili u našoj ligi).

Ja lično nemam problem s tim da se na svakom spisku nađe igrač koji je u tom trenutku najbolji u našoj ligi.

Svakako bi bio među zadnjim na spisku, ne bi imao značajnu ulogu niti bi uzeo mjesto nekome ko može biti od velike koristi i ko može donijeti prevagu.

Ali, na kraju krajeva, kao što je i napisano u par postova iznad, apsolutno je nebitno hoće li biti pozvan ili ne.
Zakaric, Maletic i Bilbija nisu nigdje prispeli u karieri tako i Stilic! Ja sam isto navijac od Zelje ali ne zamjerim iz koji klub dolazi taj igrac nego u kojoj situacije stoji trenutno. Po meni ko god spomine da bi trebao Stilic dobiti poziv za 33 godine. Ne konta niko da je nasa liga gorja od luksemburga! Duljevic je barem stigao do top 5 i otisao za 23 godine iz drzave! Daleko je vise do sada napravio u svojoj karieri nego sto je Stilic! Stilic je imao prilike za A reprezentaciju i nije koristio dok je bio standardan u lech. Ahmetovic hajmo rec bio standardan u rusiju i nije nikada dobio priliku osim sto je igrao u sarajevo. Ja se dobro sjetim kada su pojedini napisali da bi trebao Zeba poziv dobiti. Stilic bi trebao biti zamjena za Gojaka? Imaju razni igraci koji su trenutno bolji kao naprime Kozulj, Besirovic, Vrancic zar nisu to igraci naseg kalibra? Najbolje pozivati iz nase lige mladji igraci ispod 23 da moze sta uciti!

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 09 mar 2020, 08:59

Kod ovih fudbalera "umjetnika" dosta zavisi od okruženja i motiva, Misimović je bio najbolji asistent Bundeslige a kad je sa 28 godina napustio Wolsburg tad je i završio sa ozbiljnim fudbalom. Kod Štilića se u Željezničaru ponovo upalila vatra, to je klub za koji navija, klub sa kojim je njegova porodica čvrsto povezana, nije isto kao kad igraš za neki ukrajinski ili turski klub i samo te plata interesuje.

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 09 mar 2020, 11:50

Gojak nikad ne moze biti box to box igrac sa svojim defanzivnim limitima.A Stila da nije imao svoje fizicke limite igrao bi u ligi5 bez problem.Sad u ovim godinama moze na majstorluk i fudbalski smek u ligama kvaliteta nase lige i eventualno Azija ,sve drugo sigurno ne.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 mar 2020, 11:56

Da mu je genetika i fizika bolja sada bi bio igrac lige petice. Nazalost Bog mu nije podario genetski materijal za ono sto danasnji nogomet trazi. Trka
On moze ovdje dominirati svojim znanjem jer ovdje nema trke uopste i samo tehnikom i mozgom moze izdominirati amatere kao sto radi.
Pricao je i Amar o tome danas skauti iz top klubova prvo gledaju genetiku i fizicke predispozicije pa tek onda ostalo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 09 mar 2020, 11:56

Drape je napisao/la:
09 mar 2020, 08:59
Kod ovih fudbalera "umjetnika" dosta zavisi od okruženja i motiva, Misimović je bio najbolji asistent Bundeslige a kad je sa 28 godina napustio Wolsburg tad je i završio sa ozbiljnim fudbalom. Kod Štilića se u Željezničaru ponovo upalila vatra, to je klub za koji navija, klub sa kojim je njegova porodica čvrsto povezana, nije isto kao kad igraš za neki ukrajinski ili turski klub i samo te plata interesuje.
:salut:

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 09 mar 2020, 12:32

slika

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 09 mar 2020, 12:40

Stilic u boljoj formi od ove nije mogao do reprezentacije. Osim toga zar nije vreme da na klupi sjede mladji igraci, a ne odsluzeni igraci liga posle petice.
dobre guzove ima Belma

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 mar 2020, 12:47

Eto nije pozvan mozete mirno spavat.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 19 gostiju.