Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Serie A
Conte je dobar onako kao za ekipe kao Juve 2011 kada si limitiran i nisi ulozio toliki kes pa da ubjedis igrace kako ne znaju i da borbom uzimaju bodove. Ovdje je Inter cak nesto ulozio, a on njih pokusava ubjediti da ne znaju iako imaju kvalitet. Igra Skriniara sa 3 u odbrani, Eriksena ne zna iskoristiti. Kad primi gol ubacuje ga. Od Barelle pravi konja trkaca.
- JarnoTrulli
Prekidaj prvenstvo, davaj skudeto ovamo i nek momci idu na produzeni odmor. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma ova sezona mu je isjeckana povredama, kao i prošla, taman se vrati pa 15/20 dana, prije toga i par mjeseci itd. A primijetim u zadnjim tekmama da ga dupliraju na svakoj lopti, a i generalno je nešto dalje od gola. Bit će bolje ako uhvati kontinuiteta.
A generalno je kroz karijeru to misterija, igračina, tehnički vjerovatno među najboljim na svijetu.
Dybala genij.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Juve se vise namuci protiv Parme
Cestitke
Cestitke
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- JarnoTrulli
Nije ni Sarri puno bolji. Bolji mi je Juventus bio pod Allegrijem dok je išlo. Ni traga od moćnog Sarriballa, šta se desilo?tuzlak1987 je napisao/la: ↑08 mar 2020, 22:11Conte je dobar onako kao za ekipe kao Juve 2011 kada si limitiran i nisi ulozio toliki kes pa da ubjedis igrace kako ne znaju i da borbom uzimaju bodove. Ovdje je Inter cak nesto ulozio, a on njih pokusava ubjediti da ne znaju iako imaju kvalitet. Igra Skriniara sa 3 u odbrani, Eriksena ne zna iskoristiti. Kad primi gol ubacuje ga. Od Barelle pravi konja trkaca.
Scudetto će uzet na mišiće i individualni kvalitet, al LP teško. Eno već s Lionom će bit zajebano.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kao sto sam ovdje govorio forumasima. Top 4 sa conteom kao i sa spallettijem samo se nece strepiti do zadnjeg kola, s tim da placamo 12 mil godisnje. Nikakav napredak vec 3 mjeseca ne pokazujemo, euforija je prosla i to je to.
Ekipa nije u stanju akciju uvezati, igru nam kroje stoperi cijelo vrijeme a to je dovoljno dobro za prosjecne ekipe.
Igraci poput eriksena ce ostati neiskoristeni, odbrana ce biti amaterska. Promjena trenera u sumi nam nece mista donijeti.
Bolje bi bilo da su se pobrinuli da pojacaju kadar a ne da smjene trenera.
Ekipa nije u stanju akciju uvezati, igru nam kroje stoperi cijelo vrijeme a to je dovoljno dobro za prosjecne ekipe.
Igraci poput eriksena ce ostati neiskoristeni, odbrana ce biti amaterska. Promjena trenera u sumi nam nece mista donijeti.
Bolje bi bilo da su se pobrinuli da pojacaju kadar a ne da smjene trenera.
Inter treba da se ograniči na slavlja protiv Milana i to je to. Juve ih ko malu djecu uvijek spusti na zemlju.
Izbacis Pjanica i igra dobije drugu dimenziju.
Nema tko da se dodaje sa stoperima nego svi gledaju naprijed
Nema tko da se dodaje sa stoperima nego svi gledaju naprijed
- JarnoTrulli
Drugo poluvrijeme smo ko kesa bili. Cestitke Juveu na pobjedi, sad ostaje na Laziu da ih proba skinut s trona, mi očigledno nismo na njihovom nivou
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Nije to samo do njega iako je pao prilično. Mali Benta je konkretniji, jači u duelu, brži i fino može odgovoriti i u režiji, a i na toj BTB poziciji. Včrs perfektan iako ga komentator nije spomenuo, siguran, karakterna tekma. Ali i dalje je tu problem veznog reda sve do narednog mercata, mora se tu debelo osvježiti. Ramiz jako dobar zadnji mjesec i to pomaže.
I opet, doktorski De Ligt, nakon prvih 5/6 klimavih tekmi perfektan skoro.
#MaxOUT
#MaxOUT
Nemojte da vas pobjeda Juveta zavara od činjenice da je Interov zadatak bio da spriječe Ronalda da postigne opet gol u 12. utakmici zaredom, ja mislim da su super bili, osim na kraju ovih par grešaka
Pjanica zeza konstanta ali kad uhvati ritam, beton je. Ovi ostali su smece uvijek, eventualno prosjek.
- Burberry46
- Kontakt:
Ne slaze se fake teeth Ciruzzo.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 08 mar 2020, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
-
Juvesampion
- Kontakt:
Kad igramo protiv silnog inter znal ko.
Skoro pa najbolje tekme odigrase protiv Intera. Ona prva u gostima najbolja u sezoni, daleko najbolja kad uzmes u obzir protivnika.
I ova veceras jedna korektnijih sto ja pogleda.
Od iduce opet patnja.
I ova veceras jedna korektnijih sto ja pogleda.
Od iduce opet patnja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.