FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako je moglo biti dobro se završilo. Amar je izjavio ono što smo se svi na stadionu pitali. Bojim se da je Zrinjski s razlogom pustio Lendrića. Daj Bože da griješim. A Veseli, o majko moja!!!!
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ne zna se ko vise mulja za posjetu, mi ili dušmani.
Bilo je 8, garant.
Bilo je 8, garant.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
23. Kolo: Željezničar - Čelik , 5etari - Zvijezda
24. Kolo: 5etari- Željezničar
25. kolo: Željezničar - Zvijezda 09 , Zrinjski - 5etari
26. kolo: 5etari - Borac , Željezničar - Zrinjski
27. Kolo: Borac - Željezničar , Tuzla City - 5etari
28. kolo: 5etari - Radnik , Željezničar - Tuzla City
29. kolo: Radnik - Željezničar , Široki Brijeg - 5etari
30. kolo: 5etari - Velež , Željezničar - Široki Brijeg
31. kolo: Velež - Željezničar , Sloboda - 5etari
32. Kolo: 5etari - Mladost DK , Željezničar - Sloboda
33. kolo: Mladost - Željezničar , Čelik - 5etari
24. Kolo: 5etari- Željezničar
25. kolo: Željezničar - Zvijezda 09 , Zrinjski - 5etari
26. kolo: 5etari - Borac , Željezničar - Zrinjski
27. Kolo: Borac - Željezničar , Tuzla City - 5etari
28. kolo: 5etari - Radnik , Željezničar - Tuzla City
29. kolo: Radnik - Željezničar , Široki Brijeg - 5etari
30. kolo: 5etari - Velež , Željezničar - Široki Brijeg
31. kolo: Velež - Željezničar , Sloboda - 5etari
32. Kolo: 5etari - Mladost DK , Željezničar - Sloboda
33. kolo: Mladost - Željezničar , Čelik - 5etari
ŽELJEZNIČAR 1921
Lendra se ponovo nalazi na pravom mjestu, to se ne moze naucit, sinoc ga nije islo ali proradit ce u to nema sumnje, nadam se vec protiv Celika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- dubioza144
- Kontakt:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pitanje za vas? Da li bi iduce kolo protiv Celika u sredini poceli sa Dadom, Jamakom i Stilom... Ili Bojom Jamakom i Stilom... Ili Dadom Bojom i Stilom?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Jedan mali Off ako moze, kakva je situacija sa priznavanjem naše titule iz 1946. godine?
Volim te Zeljo!!!
Dado, Bojo i Stila sigurnokolezeljovac je napisao/la: ↑09 mar 2020, 10:59Pitanje za vas? Da li bi iduce kolo protiv Celika u sredini poceli sa Dadom, Jamakom i Stilom... Ili Bojom Jamakom i Stilom... Ili Dadom Bojom i Stilom?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zahtjev davno predat.... Kao i mnoge stvari u drzavi je i to na dugogodisnjem cekanju...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ma ja, klasikakolezeljovac je napisao/la: ↑09 mar 2020, 11:04Zahtjev davno predat.... Kao i mnoge stvari u drzavi je i to na dugogodisnjem cekanju...
Volim te Zeljo!!!
- manijakKladusa
- Kontakt:
moze neko samo reci je li Ermin spreman za naredno kolo, ili se njegov povratak prolongira, ima li ikvih infos
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
- dubioza144
- Kontakt:
Do evrope ce bit spremanmanijakKladusa je napisao/la: ↑09 mar 2020, 11:06moze neko samo reci je li Ermin spreman za naredno kolo, ili se njegov povratak prolongira, ima li ikvih infos
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- dubioza144
- Kontakt:
Gdje je onaj sto napisa da ima informaciju da ce bit dvica 
Dobar Željo, istok top, baš je bio ugođaj...
Šteta onih prilika koje smo fulili, ali nekad jednostavno neće. Pročepit će i Ivan... A Veseli se svakako tanak u završnici, zna proći, napraviti sebi poziciju, ali zadnja lopta ili šut su baš tanki.
Imamo solidan raspored, pogotovo gostujući sa ekipama iz donjeg dijela tabele. Kući se škutori moraju rješiti.
Šteta onih prilika koje smo fulili, ali nekad jednostavno neće. Pročepit će i Ivan... A Veseli se svakako tanak u završnici, zna proći, napraviti sebi poziciju, ali zadnja lopta ili šut su baš tanki.
Imamo solidan raspored, pogotovo gostujući sa ekipama iz donjeg dijela tabele. Kući se škutori moraju rješiti.
meni stvarno nije jasno da neko moze bilo kojem igracu sta prigovorit
Tribina,aplauz golmanu ,ma sve je bilo za deset
To sto su nama apetiti narasli do maximuma (nije problem neka su) ali nemojte zaboraviti sta se pisalo prije mjsec dana ili kad smo bili na pripremama u Livno .Da me neko ne shvati pogresno i ja sam bio skeptican , da me je neko rekao da cemo se boriti za duplu
negdje se naguzio da vrati pare koje je stavio na kladaridubioza144 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 11:12Gdje je onaj sto napisa da ima informaciju da ce bit dvica![]()
- manijakKladusa
- Kontakt:
Danas Dusan salje pozive za reprezentaciju, mozda stigne sta i na zeljinu adresu, ko zna
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Kud ovakvo vrijeme nije jucer bilo
pa puno bi bilo
Gledaj ljepotice

Gledaj ljepotice
Sta ce nam koji **** pozivmanijakKladusa je napisao/la: ↑09 mar 2020, 11:32Danas Dusan salje pozive za reprezentaciju, mozda stigne sta i na zeljinu adresu, ko zna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.