RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
od igraca koji je bio medu najboljim u ligi, sada nije ni prosjecan. ne trudi se, ne trci, nema eksplozivnosti, kao da igra preko volje....mozda je htio otici, ali ga nisu pustili i sad igra preko neke stvari....ali od pocetka drugog dijela sezone je neprepoznatljiv i zasluzuje klupu.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑09 mar 2020, 01:16Raja jesam li lud ili i vama Brandao nije ni sjena onog igraca iz prvog dijela sezone? Skoro pa duplo sporiji i nema osjecaj kao sto je imao prije, pogotovo kada prima loptu.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ćivić napravi dosta grešaka tokom utakmice. Jučer se izvadio asistencijom za Fajketa, ali po meni on nije dugoročno rješenje na lijevom beku.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Poslije Koste Maneva, koji je naš daleko, bez konkurencije, najbolji igrač, naredni je Nusmir Fajić. Samo najobičnije fudbalske neznalice ne vide šta radi za ekipu, i kakav sve posao odrađuje.
Kaka vam je Meho na desnom beku?
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Jucer odigrao skoro pa parfektnu utakmicu, nema gdje ga nije bilo, nije stao 90 min, jedan od nasih najspremnijih igraca. Iz utakmice u utakmicu sve je bolji u defanzivi, bit ce ko bombona abd
Forzza Velez
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Gledam opet ovaj raspored i po meni strasan. Idemo Sarajevu i Zrinskom,dolazi nam Zeljo Borac. Pa i ove ostale na strani dobre. Tuzla Zvijezda Mladost jos samo da je Celik tu da zaokruzimo gostujuce utakmicama protiv ekipa bez mnogo gledalaca i pritiska publike. Ali hajde ne moze nam bas sve na rukuFSB je napisao/la: ↑08 mar 2020, 20:07Raspored trećeg dijela sezone Premijer lige BiH (na osnovu Bergerovih tablica)
23. kolo Tuzla City - Velež
24. kolo Velež - Radnik
25. kolo Široki Brijeg - Velež
26. kolo Zvijezda 09 - Velež
27. kolo Velež - Sloboda
28. kolo Mladost DK - Velež
29. kolo Velež - Čelik
30. kolo Sarajevo - Velež
31. kolo Velež - Željezničar
32. kolo Zrinjski - Velež
33. kolo Velež - Borac
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Kakav je Radovac bio?
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
3:56
Samo poslusati ovoga gospodina kako prica. Koji je uvijek realan i kod kojeg nema supljiranja. Tako je Fedja alah te nagradio. Idemo pripremiti ekipu za Tuzla City pa napasti svim silama. Ponosni smo na tebe. Samo nastavi tako i tako gospodski predstavljaj FK Velez. Medju najmladjim trenerima a ponasanjem vec najveci gospodin. To je nas Velez brato vazda sest koplja iznad svih. Ponos
Samo poslusati ovoga gospodina kako prica. Koji je uvijek realan i kod kojeg nema supljiranja. Tako je Fedja alah te nagradio. Idemo pripremiti ekipu za Tuzla City pa napasti svim silama. Ponosni smo na tebe. Samo nastavi tako i tako gospodski predstavljaj FK Velez. Medju najmladjim trenerima a ponasanjem vec najveci gospodin. To je nas Velez brato vazda sest koplja iznad svih. Ponos
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Moje misljenje veoma veoma dobar, nudi se, trazi loptu ne bjezi od odgovornosti, ima dobar pas, uvezuje redove dobro.
Ti si naša ljubav jedina!
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Grob te yebo tek sad vidis koliko znace ona tri prva kola
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Forzza Velez
Nemamo se šta više osvrtat na predhodna kola, šta bi bilo da je bilo. Samo gledat na narednu tekmu a to je Tuzla City. Ide nam u prilog povratak Fajketa koji nam je i te kako falio prije desetak dana.fudbalfudbal je napisao/la: ↑09 mar 2020, 11:54Grob te yebo tek sad vidis koliko znace ona tri prva kola
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Idemo po pobjedu u Tuzlu. Prosli put su se izvukli, sad cemo ih sa kamatama 
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ma ja mislim da ce ih Fedja probat napast, jest da im je teren uzasan ali da ce probati doci do pobjede.
Ponovo se ide na ekipu kojoj je smijenjen sef strucnog staba
Zlatan Nalic je od danas novi sef struke Tuzla City-a, a prateci njega i njegov rad u Slobodi mogu reci da nece imati hrabrosti da se u premijernoj utakmici u novom klubu otvori, napadne i previse rizikuje, kao sto ni Vlado nije smio u minulom susretu. Istina da klima i ambijent koji preovladavaju u TC gode Nalicu, jer ce kod Azmira imati "odrjesenu kesu" za sve svoje zamisli (sto u Slobodi nije bio slucaj), ali ce mu trebati vremena da poslozi kockice sto opet ide na ruku Velezu i stilu igre koji gaji Fedja Dudic.
Ukoliko teren i uslovi za igru budu bolji nego prosli put, vjerujem da cemo gledati borbenu utakmicu i ocekujem da ih dobijemo na sredini terena. A ko dobije sredinu, uglavnom dobije i utakmicu!
Forza!
Zlatan Nalic je od danas novi sef struke Tuzla City-a, a prateci njega i njegov rad u Slobodi mogu reci da nece imati hrabrosti da se u premijernoj utakmici u novom klubu otvori, napadne i previse rizikuje, kao sto ni Vlado nije smio u minulom susretu. Istina da klima i ambijent koji preovladavaju u TC gode Nalicu, jer ce kod Azmira imati "odrjesenu kesu" za sve svoje zamisli (sto u Slobodi nije bio slucaj), ali ce mu trebati vremena da poslozi kockice sto opet ide na ruku Velezu i stilu igre koji gaji Fedja Dudic.
Ukoliko teren i uslovi za igru budu bolji nego prosli put, vjerujem da cemo gledati borbenu utakmicu i ocekujem da ih dobijemo na sredini terena. A ko dobije sredinu, uglavnom dobije i utakmicu!
Forza!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ne mogu da precutim ovo...
Citam na temi nekadasnjeg Borca da pozivaju na linc Fedje Dudica zbog izjava nakon utakmice. Dakle, to sto je covjek pohvalio sportsku atmosferu i pozvao da se na sportskim terenima preferira sport i sportsko navijanje, a ne fasisticko orgijanje nije uredu?
Sto neko napisa u komentarima na FB - za par godina ce ova tri uzastopna poraza u njihovim udzbenicima historije biti predstavljena kao velika pobjeda "Borca" nad mrskim dusmanima i zulumcarima koji su igrali lopte, a ne pravili seosko-nacionalisticke manifestacije po stadionima.
Kakav je ono mentalni sklop...jos interni moderator sluzi kao advokat fasizma i nacionalizma, umjesto da promovise sport na jednom sportskom forumu...e, Boze dragi na sta je Banjaluka spala
Citam na temi nekadasnjeg Borca da pozivaju na linc Fedje Dudica zbog izjava nakon utakmice. Dakle, to sto je covjek pohvalio sportsku atmosferu i pozvao da se na sportskim terenima preferira sport i sportsko navijanje, a ne fasisticko orgijanje nije uredu?
Sto neko napisa u komentarima na FB - za par godina ce ova tri uzastopna poraza u njihovim udzbenicima historije biti predstavljena kao velika pobjeda "Borca" nad mrskim dusmanima i zulumcarima koji su igrali lopte, a ne pravili seosko-nacionalisticke manifestacije po stadionima.
Kakav je ono mentalni sklop...jos interni moderator sluzi kao advokat fasizma i nacionalizma, umjesto da promovise sport na jednom sportskom forumu...e, Boze dragi na sta je Banjaluka spala
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.