Totalne gluposti valjas. Osim toga, nema sanse da je liga ispod navedenih jer uzimas pausalne podatke. Da malo pratis vidio bi koliki je cirkus jedna svicarska liga gdje su osim dva-tri kluba ostali taraba zesca. Mladost DK bi u Sloveniji pored nekakvih Brava bila u top 5 ekipa. Na stranu sto zbog koeficijenta i teskog rasporeda nasim timovima treba vremena i sistem pa ne mogu dogurati u Evropi. Najcesce zbog toga sto se jedna top ekipa rasformira vec naredne sezone. Zrinjski je izdmonirao protiv Utrecha u dvije utakmice, Radnik samo nesrecom ispao od Spartaka iz Trnave kojeg su u BL dobili 2-0. Zeljo prije par godina na proste faktore rastavio u dvije utakmice Ferencvarosa. E drugi je par rukava sto je Zeljo nakon toga prodao pola ekipe. Takvi ko ti su uvijek dizali u zvijezde nekakve Modice (Milan), Hodzice (Watford), koji danas igraju amaterski fudbal.Vucevich je napisao/la: ↑09 mar 2020, 12:26Normalno da Vrancic treba biti ispred RahmanovicaKarambeu je napisao/la: ↑09 mar 2020, 12:21Rahmanović apsolutno zasluženo na spisku! Realno, fali Stilic i u utakmicama protiv Iraca u odnosu na koje dominiramo što se tiče tehnike, ja bih zvao i Štilića. To potcjenjivanje nase lige od strane Vuchevica koji bi prije zvao Vrancica koji ne igra nego Rahmanovića u top formi i kojeg nakon repke ako se posreći možeš plasirati barem u klubove ranga Sturma, Standarda, Genka i slicno postaje smjesno.
, jesi li ozbiljan frajeru
![]()
![]()
![]()
Sta drugo reci za ligu koja je ispod Lihtenstajna, Latvije, Litvanije i Luksemburga? Da je dobra je l'?![]()
Razlika izmedju nas i Hrvata je ta sto oni Pasalica iz Hajduka gurnu u vatru protiv Spanije i poslije mu osiguraju transfer. Samo mi gledamo u Tankoviće, Arslanagiće, Omeragiće i nadamo se da li će htjeti igrati za BiH.
Evo recimo ja ruku u vatru dajem da je Cipetić moderniji i bolji bek i od Kvrzica i od Todorovića.