Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

GunnerS
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la GunnerS » 27 nov 2010, 21:43

Adinjo je napisao/la: Inace, sto se tekme tice, dobro igramo, samo nece, pa nece. AKo ovako nastave siguran sam da ce gol pasti, ako ne i vise :lol:
Što prepisuješ :P :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 nov 2010, 21:43

Šutevi u okvir 5-2 za nas.
Posjed lopte 60-40 za nas.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 nov 2010, 21:44

GunnerS je napisao/la:
Adinjo je napisao/la: Inace, sto se tekme tice, dobro igramo, samo nece, pa nece. AKo ovako nastave siguran sam da ce gol pasti, ako ne i vise :lol:
:?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

juve10
Kontakt:

Post Postao/la juve10 » 27 nov 2010, 21:45

stvarno smo se nafulali,
iz ovakve 4 sanse nesto je moralo uci
Zadnja izmjena: juve10, dana/u 27 nov 2010, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 nov 2010, 21:45

Arogantni je napisao/la: Melo ih tuce ko da ih ne poznaje...
Jes vala brate, kao najveće neprijatelje :mrgreen: :mrgreen:

FC Ljuta Krajina

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 nov 2010, 21:47

Adinjo je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
:?
Pogledaj gore, iznad svog posta šta sam ja napisao :D :roll: :mrgreen:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 nov 2010, 21:52

Nadam se da je ovo ironija.ba s tvoje strane. :mrgreen: .Pozz
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2010, 22:01

Motaj,motaj Mottaaaaa :mrgreen:
Ebo vas patak,der'te onu Piorentinu.Jedino sto imaju fin amblem,ovo ostalo nista ni sa cim.
Nego dje Braco,opet ga onaj krivousti coro na klupi smakeo,izgleda i sa klupe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 nov 2010, 22:27

Pepe :D :D :D :D :D :D :D :D

FC Ljuta Krajina

juve10
Kontakt:

Post Postao/la juve10 » 27 nov 2010, 22:45

jbg moglo je puno vise samo da nije bilo boruca ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 nov 2010, 22:50

Drugo poluvrijeme ponovo dobra igra pregršt promašeni prilika, Boruc je vadio sve i svašta. Kako mi je krivo zbog onog rolinga Iaquinte i a kraju špice vadi Boruc, pa poslije toga Chiellini uz statitu, ali Boruc se ispruzio i vise nego što je dugačak :mrgreen: .

Šta reći na kraju igrom sam zadovoljan, ali ne i rezultatom, realno je trebalo biti 2-3 razlike brat bratu :D . Ništa ide se dalje treba sad Lech pobjediti i ostati u trci za EL.

Ne znam samo Aquilani ponovo izašao rano , da nije ponovo nekakva povreda, samo na to treba, nakon ovakve večerašnje utakmice.

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 nov 2010, 22:53

harishp je napisao/la:Motaj,motaj Mottaaaaa :mrgreen:
Ebo vas patak,der'te onu Piorentinu.Jedino sto imaju fin amblem,ovo ostalo nista ni sa cim.
Nego dje Braco,opet ga onaj krivousti coro na klupi smakeo,izgleda i sa klupe.
Poderali smo ih, ali neće u gol nikako. A za Bracu, on danas nije bio ni na klupi. On dobije šansu kad se neko povrijedi. Mislim da će biti sad bar na klupi u srijedu u EL.

FC Ljuta Krajina

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 27 nov 2010, 22:54

Nema veze kad nemamo neku igru imamo rezultate a kad dominiramo ne mozemo pobjedit ja sam polovicno zadovoljan, igrom a ne rezultatom, steta za ona 2 promasaja Kjelinija i Jakinte, ja medjeda sta vadi znao sam i prije da je dobar golman ali ne ovako dobar.Pepe napokon proradio neka je vala i vrijeme je bilo. Sad nam slijedi mec u Poznanju gdje MORAMO pobjediti pa onda u nedjelju put Sicilije gdje bi takodjer trebali dobiti i onda veliki derbi sa meni poslije JUveta najdrazim timom u Italiji Laziom taj mi je klub valjda drag sto su nam prodali Pavela a i nisu picketine ko oni crveni iz Rima ovi nas bar ne mrze...
Nadam se da ce nam se ovo vratit vec u Poznanju i da cemo ostvarit sigurnu pobjedu.... Foza Juve
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 nov 2010, 22:55

Aquilani je izasao zato sto je bio jedan od najgorih.. u pm :evil: na kako glup nacin mi gubimo bodove.. pa unistimo ih i opet izgubimo.. ja vjerovat ne mogu.. :evil: :evil: :evil:

Forza Juve :evil:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 27 nov 2010, 23:01

Ovakve utakmice morate dobijati ako zelite Scudetto.
You'll never walk alone.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 nov 2010, 23:26

Storari- za njega nema šta napisati osim prekrasne intervencije na kraju kad je bio slobodnjak, nije imao posla danas.

Motta- Jednostavno od njega se mnogo više očekuje i došao je kao jedno od većih pojačanja, a on to nikako svojim igrama da pokaže, po meni kriv za prvi gol iako nije ni sreće imao. I ne mogu shvatiti da jedan igrač koji igra na beku ne zna nabaciti loptu :roll: .

Bonucci- U defanzivi nije imao puno posla ali je zato išao naprijed i par puta čak imao šansu da zabije gol.

Chiellini- Kao i Bonucci, samo ću dodati ponovo šteta za onaj šut kad je Boruc izvadio.

Grossso- Kao što sam rekao i prošli put, Grosso me u zadnje vrijeme pozitivno iznenadio odigrao dobro večeras, iako nije imao puno posla u defanzivi.

Krasić- E sad što se tiče Krasića, znao sam da će doći utakmica kad će njega zatvoriti, a to je večeras ekipa Fiorentine i uradila, ali ponovo je odigrao solidno. Nad njim i crveni karton napravljen, treba dodati da su ga grubom igrom zaustavili.

Melo- Odigrao dobro utakmicu mislim da je bio jedan od boljih u Juventusu. Treba dodati da stvarno čovjek nema respekta ni prema kome, ljude poznaje igrao sa njima, ali to ne **** ni 1%.

Aquilani- Danas nije imao svoj dan, ali i dalje mislim da je otišao van zbog nekakve povrede, nevjerujem da je zamjenjen samo zbog loše igre, ali vidjet ćemo. Ja bi volio da je zbog loše igre.

Marchisio- Solidno odradio, trebao je bolje reagovati u prvom poluvremenu kad mu je ale dodao, ono se mora dati.

Alex- Po meni uz Mela i najbolji igrač, jednostavno nije imao sreće, promašio je zicer, poslije toga pucao strasno dva puta iz slobodnjaka. Prvi put Boruc odbranio, drugi put i Boruc bio savladan, ali lopta par centimetara preko-pored gola.

Quagliarella- Morao je mnogo bolje večeras imao je par dobrih prodora i dodavanja.

Klupa:

Iaquinta- Trudio se ali ni on nije imao sreće, još mi se mota ono okretanje i šut špice, ali Boruc toliko puta spomenuti skida.

Pepe- Trudio se također, na kraju i gol iz slobodnjaka, nadam se da će mu ovi podići samopouzdanje. I da se napokon proraditi. Imao je još jedan slobodni udarac sa strane ali Boruc skinuo sa glave Iaquinti.

Lanzafame- Nije puno igrao, ali ovom momku treba dati više šansu, već u srijedu u EL ima on materijala da bude odličan igrač.

Del Neri po meni dobro postavio taktiku, sve je bilo za pet možda još malo trebao ostaviti Alex u igri, ali možda ga htio sačuvati za Lech. Jednosatvno nismo imali sreće.

I na kraju treba pohvaliti prvog čovjeka ove utakmice Artura Boruca, za kojeg iskreno nisam ni znao da je došao u Fiorentinu do danas.

Forza Juve!

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 nov 2010, 23:54

na ovakvim utakmicama smo izgubili ili se gubi skudeto, i zbog igraca tipa Iaquinta, Brescia i Fiorentina su nam pokazale da jos moramo radit za skudeta, jest da veceras nismo imali srece, al onoliko sansi se ne moze i ne smije fulat,koliko god bili baksuzi,Iaquinta nema sta trazit u Juventusu kao i Motta, koliko god mi dizali u nebesa Marottu jer je doveo Aquliania i Krasica , toliko mu se mora umanjit dio zasluga za dovodjenje Motte ,te jos ne kontam sta Del Neri vidi u Motti, sta je to on pokazao, bolje da je Sorensena ubacio, ili cak i Pepea za kojeg isto smatram da nema sta trazit u Juventusu, hvala mu za gol, al ostalo nista nije uradio a bio je svjez, Marchisio igra toplo hladno i mislim da je to njegov domet, nesto nikako da izraste u igraca, sumnjam da ce ikad bit neka velika zvijezda,bice dobar igrac al nikad neka svijetska klasa,nadam se da grijesim jer nam takav treba al eto ,vidjecemo, nadam se da nisa upravu ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 27 nov 2010, 23:58

juventus 0244 je napisao/la: Motta- Jednostavno od njega se mnogo više očekuje i došao je kao jedno od većih pojačanja, a on to nikako svojim igrama da pokaže, po meni kriv za prvi gol iako nije ni sreće imao. I ne mogu shvatiti da jedan igrač koji igra na beku ne zna nabaciti loptu :roll: .
kao neko ko ga je pratio u posljednih par sezona mogu slobodno rec da je motta igrac ciji je talenat dosta obecavao al' se izgubio u prosjecnosti i kao rezultat svega toga postao je igrac koji je nenormalno tanak u defanzivi za jednog beka al' koji ima sasvim solidan ucinak u napadu i zato me cudi to sto 'ne zna nabacit loptu' jer kod nas je prethodnih sezona dosta puta znao namjestit gol i cak i sam zaprijetit.
igrac koji se gubio protiv kosica i slicnih klubova je znao i povremeno bljesnut (desilo se par puta u romi) al' sa 24 godine ocekuje se da vec ima izgradjenu fudbalsku licnost i odredjenu konstantu u svojim nastupima (nesto sto on nema) tako da mi je u neku ruku i drago sto igra ovako kako igra jer mislio sam da ce se nac u juventusu i pokazat kako se uprava rome grdno prevarila sto ga je pustila (i sam sam bio nezadovoljan njegovim odlaskom) al' ocigledno je da to ne uspijeva. s druge strane, ipak je ovo talijanska liga tako da uprkos godinama motta ima jos puno prostora za napredak.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 28 nov 2010, 00:07

Joj sta je Boruc skidao i sta smo jos sve promasili uufff koja nesreca ... jbt ovi dosli samo da se brane, zabise onaj gol bezveze i povukose se u svoj peterac ... ne moze lopta da prodje u gol.

Ubili smo ih ... 19 suteva (9 na gol a 8 Boruc skinuo), posjed lopte veci, kornera vise, ubili su nas u drugom prekrsajima itd. itd. Ne znam stvarno sta je veceras trebalo da se desi kako bi pobijedili, nije htjela u gol nikako.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 nov 2010, 00:33

Evil Genius je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la: Motta- Jednostavno od njega se mnogo više očekuje i došao je kao jedno od većih pojačanja, a on to nikako svojim igrama da pokaže, po meni kriv za prvi gol iako nije ni sreće imao. I ne mogu shvatiti da jedan igrač koji igra na beku ne zna nabaciti loptu :roll: .
kao neko ko ga je pratio u posljednih par sezona mogu slobodno rec da je motta igrac ciji je talenat dosta obecavao al' se izgubio u prosjecnosti i kao rezultat svega toga postao je igrac koji je nenormalno tanak u defanzivi za jednog beka al' koji ima sasvim solidan ucinak u napadu i zato me cudi to sto 'ne zna nabacit loptu' jer kod nas je prethodnih sezona dosta puta znao namjestit gol i cak i sam zaprijetit.
igrac koji se gubio protiv kosica i slicnih klubova je znao i povremeno bljesnut (desilo se par puta u romi) al' sa 24 godine ocekuje se da vec ima izgradjenu fudbalsku licnost i odredjenu konstantu u svojim nastupima (nesto sto on nema) tako da mi je u neku ruku i drago sto igra ovako kako igra jer mislio sam da ce se nac u juventusu i pokazat kako se uprava rome grdno prevarila sto ga je pustila (i sam sam bio nezadovoljan njegovim odlaskom) al' ocigledno je da to ne uspijeva. s druge strane, ipak je ovo talijanska liga tako da uprkos godinama motta ima jos puno prostora za napredak.
Ne znam bgm ja ga nisam pratio nešto pretjerano od prije, ali kako je došao u Juventus mene najviše nervira upravo zbog toga jer u jednoj utakmici zna po tri puta pogoditi igrača kada pokuša ubaciti loptu, možda sam ja preuveličao, ali ima ovdje još ljudi koji prate utakmice pa neka me isprave ako griješim. A da ne dodajem sad još njegova česta ispadanja u odbrani.

Meni je bilo drago na početku sezone kad je došao pričalo se da je dobar igrač, jer ga nisam najbolje poznavao. Također mi je bilo drago što je relativno mlad i na njemu se može graditi budućnost, ali me do sad razočarao. Bolje bi bilo da Sorensen ili Salihamidžić igraju poziciju desnog beka.

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.