Što prepisuješAdinjo je napisao/la: Inace, sto se tekme tice, dobro igramo, samo nece, pa nece. AKo ovako nastave siguran sam da ce gol pasti, ako ne i vise

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Što prepisuješAdinjo je napisao/la: Inace, sto se tekme tice, dobro igramo, samo nece, pa nece. AKo ovako nastave siguran sam da ce gol pasti, ako ne i vise
GunnerS je napisao/la:Što prepisuješAdinjo je napisao/la: Inace, sto se tekme tice, dobro igramo, samo nece, pa nece. AKo ovako nastave siguran sam da ce gol pasti, ako ne i vise![]()
Jes vala brate, kao najveće neprijateljeArogantni je napisao/la: Melo ih tuce ko da ih ne poznaje...
Pogledaj gore, iznad svog posta šta sam ja napisaoAdinjo je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Što prepisuješAdinjo je napisao/la: Inace, sto se tekme tice, dobro igramo, samo nece, pa nece. AKo ovako nastave siguran sam da ce gol pasti, ako ne i vise![]()
Poderali smo ih, ali neće u gol nikako. A za Bracu, on danas nije bio ni na klupi. On dobije šansu kad se neko povrijedi. Mislim da će biti sad bar na klupi u srijedu u EL.harishp je napisao/la:Motaj,motaj Mottaaaaa![]()
Ebo vas patak,der'te onu Piorentinu.Jedino sto imaju fin amblem,ovo ostalo nista ni sa cim.
Nego dje Braco,opet ga onaj krivousti coro na klupi smakeo,izgleda i sa klupe.
kao neko ko ga je pratio u posljednih par sezona mogu slobodno rec da je motta igrac ciji je talenat dosta obecavao al' se izgubio u prosjecnosti i kao rezultat svega toga postao je igrac koji je nenormalno tanak u defanzivi za jednog beka al' koji ima sasvim solidan ucinak u napadu i zato me cudi to sto 'ne zna nabacit loptu' jer kod nas je prethodnih sezona dosta puta znao namjestit gol i cak i sam zaprijetit.juventus 0244 je napisao/la: Motta- Jednostavno od njega se mnogo više očekuje i došao je kao jedno od većih pojačanja, a on to nikako svojim igrama da pokaže, po meni kriv za prvi gol iako nije ni sreće imao. I ne mogu shvatiti da jedan igrač koji igra na beku ne zna nabaciti loptu.
Ne znam bgm ja ga nisam pratio nešto pretjerano od prije, ali kako je došao u Juventus mene najviše nervira upravo zbog toga jer u jednoj utakmici zna po tri puta pogoditi igrača kada pokuša ubaciti loptu, možda sam ja preuveličao, ali ima ovdje još ljudi koji prate utakmice pa neka me isprave ako griješim. A da ne dodajem sad još njegova česta ispadanja u odbrani.Evil Genius je napisao/la:kao neko ko ga je pratio u posljednih par sezona mogu slobodno rec da je motta igrac ciji je talenat dosta obecavao al' se izgubio u prosjecnosti i kao rezultat svega toga postao je igrac koji je nenormalno tanak u defanzivi za jednog beka al' koji ima sasvim solidan ucinak u napadu i zato me cudi to sto 'ne zna nabacit loptu' jer kod nas je prethodnih sezona dosta puta znao namjestit gol i cak i sam zaprijetit.juventus 0244 je napisao/la: Motta- Jednostavno od njega se mnogo više očekuje i došao je kao jedno od većih pojačanja, a on to nikako svojim igrama da pokaže, po meni kriv za prvi gol iako nije ni sreće imao. I ne mogu shvatiti da jedan igrač koji igra na beku ne zna nabaciti loptu.
igrac koji se gubio protiv kosica i slicnih klubova je znao i povremeno bljesnut (desilo se par puta u romi) al' sa 24 godine ocekuje se da vec ima izgradjenu fudbalsku licnost i odredjenu konstantu u svojim nastupima (nesto sto on nema) tako da mi je u neku ruku i drago sto igra ovako kako igra jer mislio sam da ce se nac u juventusu i pokazat kako se uprava rome grdno prevarila sto ga je pustila (i sam sam bio nezadovoljan njegovim odlaskom) al' ocigledno je da to ne uspijeva. s druge strane, ipak je ovo talijanska liga tako da uprkos godinama motta ima jos puno prostora za napredak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.