FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Znal' neko sta Kroos tacno igra,jer ni sam Kroos ne zna sta mu je raditi!?
Sreca pa ce Robben uskoro biti zdrav pa ce talentovani ponovo na klupu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

sta je ovo, u pm, skrivena kamera

o kojoj je tekmi rijec

ovakvu dominaciju i kasapljenje protivnika nisam gledao jos od svapskog ponizavanja francuskih zabozdera iz cet´res i neke. covjece, sta su im radili riberi po lijevoj i mulija po desnoj strani

ok, bujto je bio katastrofalan, ali ga je galonja izbacio dajuci priliku demikelisu. ovaj je igrao odlicno u napadu jer se nismo morali ni braniti nakon sto su igraci frankfurta nabijeni u kazneni prostor

dakle, vrhunska predstava u reziji müleribija ili ti ribomülija koje su pomagali odlicni timoscuk i lam.
idemo dalje, u narednom kolu treba dokusuriti jos jednog pacijenta koji se odrzava na aparatima

ps
bistrik, kroso je igrao zadnjeg veznog i pruzio solidnu partiju.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
odlična igra danas....al opet kazem nama treba serija....nama ljudi treba serija
al dobro je, dobro je, riba igrao ko veliki asistirao, mijesao.....a taj gomez, opet zabio, ko sad jos misli da ima boljeg od gomeza??i jos nesto sto sam danas zapazio, gomez preuzima vodecu ulogu, ribery iznerviran nabija loptu, dobija zuti i jos malo protestuje, ali onda mario prilazi smiruje ga odmakne ga od sudije i vrsi dalje pritisak na sudiju....pa mario se trzno skroz , krece se bolje, zivlje, ucestvuje u svim akcijama, a kvota pogodaka jednostavno fenomenalna....van buyten je prije spadao u red jako dobrih odbrambenih igraca, ali ovo sto sad pruza je katastrofa....problem jeste u padu njegovog kvaliteta, ali i psihicki je u nekakvom grcu, pa covjek je samo prije u duelima na zemlji grijesio, sad lopte koje je prije lako glavom izbijao, sada lopti proleti tako pored njega, na neki smijesan , neopisiv nacin...tymo se pokazuje sada i kao odlican strijelac, tymoshchuk je jako, jako tehnicki potkovan i cesto elegantan s loptom , tako da ne cudi da zna pogodit, lijepo ga je gledat, a veliki broj akcija naravno zaustavi al zbog tehnicke potkovanosti jako je koristan i za napad....valjda poljuljanog schalkea sad mozemo pobijedit...danasnji njihov rezultat ne treba zavarat, protiv nas ce gorit, jer magathu opet gori pod nogama...danas su k'lauterna i potcijenili, udarila im i liga prvaka u glavu, al bistri glava ce sigurno uci protiv nas...zato oprez!!!!

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- moustapha
- Kontakt:
Ko zna sta bi bilo na kraju da se Gaal nije sjetio da moze Buytena izvesti ranije. Mislio sam da cemo zijaniti i ovu utakmicu, sto bi svakako bilo previse.
Ono sto me brine, zna li neko sta je sa Bastianom. Izasao je zbog povrede, valjda nije nista opasno.

Ono sto me brine, zna li neko sta je sa Bastianom. Izasao je zbog povrede, valjda nije nista opasno.

#divovi
- schweinsteiger
- Kontakt:
Uredu je ba,ne moras krast moje foreroy_makaay je napisao/la:Jedino normalno,rezonsko objašnjenje što Van Buyten(čitaj kečer s okretnošću klade) igra prvu postavu jeste da puši Van Gaalu.

A ljudi,gledao sam sad pregled,ali kakvo je stanje bilo na terenu.Jesmo li derali g*zove ili je bilo srece,pa pala cetvorka

#miasanmia
I ovaj Dortmund ne posustaje evo, nabijaju i dalje protivnike, cini se kako je titula njihova ipak
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mnogo kola je do kraja, zato ne prejudiciraj.Romariooo je napisao/la:I ovaj Dortmund ne posustaje evo, nabijaju i dalje protivnike, cini se kako je titula njihova ipak

@Mustafa: mislim da nije izasao zbog povrede, jer je nakon onog udarca nastavio igrati. Izmjena je izvrsena vise radi predostroznosti i straha da ne dobije jos jedan onakav udarac koji bi mogao biti poguban po njegov clanak.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zadnji put kada sam pisao na ovom forumu, rekao sam da više neću ovdje pisati, ali ću zared današnje utakmice privremeno pogaziti datu riječ. Naime, s obrazom mogu konstatovati da je drugo poluvrijeme današnje utakmice najbolje defanzivno odigrano poluvrijeme ove sezone. Utakmica je dobijena upravo zbog ovoga a to je automatski povuklo za sobom i bolji napadački učinak. Tri pozitivne stvari su se desile danas:
- konačno smo dobili štoperskog 'talenta' u liku brazilca Brena i ja bih savjetovao prošlogodišnjem štoperskom dvojcu da uzmu snimak današnje utakmice i vide kako se igra štoper. Momak je još neiskusan u nekim situacijama, ali njegov stav, stamenost, pokretljivost i nadasve agresivnost, što prema suparničkim igračima, što prema svojim saigračima je ono što me najviše dojmilo. Jednostavno momak je psihički zreo za ovako zahtjevnu ulogu, ali se ne treba zavaravati, biti će tu grešaka ali se nadam mnogo manje nego kod one dvojice,
- duboko sam uvjeren da je Gal konačno uvidio da tim odbrambeno a i napadački daleko bolje funkcioniše bez Bujtena. U jednom trenutku je čak i kamera ufatila izraz lica Gala negdje serdinom drugog poluvremena kada su gosti vršili pritisak na Bajernov gol, naravno bezuspješno, i s izraza njegovog lica se dalo pročitati nešto tipa '' pa stvarno je bolje bez Bujtena '' jer ne samo da je odbrana djelovala sigurnije, nego su i napadači bili raspoloženiji, a kako i ne bi kad su prestali strahovati da će onaj balgijanac upropastiti sav njihov proliveni znoj u napadu,
- i treće, izjava Gala da za puno primljenih pogodaka nisu krivi samo odbranbeni igrači, već i cijela ekipa, tj. da nije samo do pojedinaca već kompletne ekipe, se pokazala polovično tačnom. Da je do individualnih grešaka, nadam se da mu je to danas potvrdio Bujten, a da je i do tima, to je u pravu, jer je danas čitav tim u drugom poluvremenu igrao odbranu i ono što bi trebao reći igračima nakon ove utakmice je '' vidjeli ste kako igramo kada svi, ne samo da učestvujemo u napadu, već zajedno i branimo naš gol ''.
I jedna konstatacija, možda povreda Robena i nije tako loša za ovaj tim, jer je očigledno da igrači počinju preuzimati ozbiljnije uloge u igri jer više nema holanđanina da mu se guraju sve lopte i očekuje neko čudo od njega. To se danas dalo primjetiti kod Gomeza, Lama, Švajnija( kod ovog je to standardno ), Brena a i Krosa. Kros je odigrao poprilično sigurno danas. Ovaj tim će u ovakvoj situaciji ojačati, prije sveka individualno ali i kolektivno. Primjetno je da se Riberi oslanja na čitavu ekipu, nema bespotrebnog soliranja, a to je znak da uviđa kvalitet svojih saigrača i ima povjerenja u njih a to je onome ko se iole razumije u fudbal pozitivan znak. Isto tako ni njemu saigrači ne daju na silu loptu očekujući od njega neko čudo, čak šta više tretiraju ga kao i sve ostale oko sebe što je također dobro.
Na karju da zaključim da je Demikelis solidan u odbrani samo onda kada unaprijed zna da mu mjesto nije zacementirano u ekipi i u ovim situacijama griješi manje nego inače. Štoperski tandem u budućnosti očekujem kao i danas, tj. Breno igra čitavu utakmicu dok će Bujten i Demikelis igrati po jedno poluvrijeme i tako, nadam se, do povratka Batštubera koji bi trebao zamjeniti ovu dvojicu. Po danas prikazanom, Breno je mnogo bolji na poziciji štopera od Batštubera, bar je to moje mišljenje.
- konačno smo dobili štoperskog 'talenta' u liku brazilca Brena i ja bih savjetovao prošlogodišnjem štoperskom dvojcu da uzmu snimak današnje utakmice i vide kako se igra štoper. Momak je još neiskusan u nekim situacijama, ali njegov stav, stamenost, pokretljivost i nadasve agresivnost, što prema suparničkim igračima, što prema svojim saigračima je ono što me najviše dojmilo. Jednostavno momak je psihički zreo za ovako zahtjevnu ulogu, ali se ne treba zavaravati, biti će tu grešaka ali se nadam mnogo manje nego kod one dvojice,
- duboko sam uvjeren da je Gal konačno uvidio da tim odbrambeno a i napadački daleko bolje funkcioniše bez Bujtena. U jednom trenutku je čak i kamera ufatila izraz lica Gala negdje serdinom drugog poluvremena kada su gosti vršili pritisak na Bajernov gol, naravno bezuspješno, i s izraza njegovog lica se dalo pročitati nešto tipa '' pa stvarno je bolje bez Bujtena '' jer ne samo da je odbrana djelovala sigurnije, nego su i napadači bili raspoloženiji, a kako i ne bi kad su prestali strahovati da će onaj balgijanac upropastiti sav njihov proliveni znoj u napadu,
- i treće, izjava Gala da za puno primljenih pogodaka nisu krivi samo odbranbeni igrači, već i cijela ekipa, tj. da nije samo do pojedinaca već kompletne ekipe, se pokazala polovično tačnom. Da je do individualnih grešaka, nadam se da mu je to danas potvrdio Bujten, a da je i do tima, to je u pravu, jer je danas čitav tim u drugom poluvremenu igrao odbranu i ono što bi trebao reći igračima nakon ove utakmice je '' vidjeli ste kako igramo kada svi, ne samo da učestvujemo u napadu, već zajedno i branimo naš gol ''.
I jedna konstatacija, možda povreda Robena i nije tako loša za ovaj tim, jer je očigledno da igrači počinju preuzimati ozbiljnije uloge u igri jer više nema holanđanina da mu se guraju sve lopte i očekuje neko čudo od njega. To se danas dalo primjetiti kod Gomeza, Lama, Švajnija( kod ovog je to standardno ), Brena a i Krosa. Kros je odigrao poprilično sigurno danas. Ovaj tim će u ovakvoj situaciji ojačati, prije sveka individualno ali i kolektivno. Primjetno je da se Riberi oslanja na čitavu ekipu, nema bespotrebnog soliranja, a to je znak da uviđa kvalitet svojih saigrača i ima povjerenja u njih a to je onome ko se iole razumije u fudbal pozitivan znak. Isto tako ni njemu saigrači ne daju na silu loptu očekujući od njega neko čudo, čak šta više tretiraju ga kao i sve ostale oko sebe što je također dobro.
Na karju da zaključim da je Demikelis solidan u odbrani samo onda kada unaprijed zna da mu mjesto nije zacementirano u ekipi i u ovim situacijama griješi manje nego inače. Štoperski tandem u budućnosti očekujem kao i danas, tj. Breno igra čitavu utakmicu dok će Bujten i Demikelis igrati po jedno poluvrijeme i tako, nadam se, do povratka Batštubera koji bi trebao zamjeniti ovu dvojicu. Po danas prikazanom, Breno je mnogo bolji na poziciji štopera od Batštubera, bar je to moje mišljenje.
Evo da se i ja priključim veselom crvenom valu
Dugo me nije bilo, ali se situacija popravlja iduće sedmice, mada sam pratiov forum koliko sam stigao i mogao...
Rođendanski dernek i pir je počeo da se odvija na pravi način
Jučer sam konačno preuzeo dres koji mi je šećer donio
i ta radost je neviđena! Danas je Bayern pobijedio i sve se poklopilo. Šećo, dres je super dobar i zahvaljujem ti gdje čuo i gdje ne čuo, najbolji rođendanski poklon. VELIKI sam ti dužnik i uvijek se možeš osloniti na mene
U ovome svemu ne smijem zaboraviti i Omerbavarca
Rođendansko slavlje ćemo, aBd, zaokružiti u ponedjeljak (kad je vrijeme) sa pobjedom Barce
i još da se na to nadoveže pobjeda Boston Celticsa i sve će biti ales klar i zo gut
Samo da još napomenem, to skoro pročitah, Bayern prati situaciju sa Babelom u Liverpoolu i haman bi ga mogli kupiti u januaru, a koliko vidim zagrijanu su pravo i za Handanovića...

Rođendanski dernek i pir je počeo da se odvija na pravi način

Samo da još napomenem, to skoro pročitah, Bayern prati situaciju sa Babelom u Liverpoolu i haman bi ga mogli kupiti u januaru, a koliko vidim zagrijanu su pravo i za Handanovića...
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Van Gaal: "sada smo na pravom putu"!!!
Ocigledno da je skontao da bez Buytena sve izgleda mnogo bolje i da ce u buducnosti zaboraviti na usluge gorostasa sa greskom na mozgu.

Ocigledno da je skontao da bez Buytena sve izgleda mnogo bolje i da ce u buducnosti zaboraviti na usluge gorostasa sa greskom na mozgu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Neka se i ti usudi nešto napisati na ovoj temi.bistrikboy je napisao/la:Znal' neko sta Kroos tacno igra,jer ni sam Kroos ne zna sta mu je raditi!?

I odmah pogodak. Već duže vrijeme ga pomno pratim (i ranije sam pisao da neće uspjeti) i mogu reći da sam razočaran.
@seceru, ne pretjeruj. Eto te isto Lui, koji kaže da je ovo najbolja utakmica pod njegtovim vodstvom (što se BuLija tiče).
@Klare, ne se puno nadmećati, jer će ti se to obiti o glavu.
Znam da je riješenje u ovome što effe_sa kaže
Ali ne vjerujem da ćemo je nastaviti protiv Schalkea.effe_sa je napisao/la:nama ljudi treba serija
@totem, neka te sa nama. Predviđam nam dobru zabavu.
Pošto od tebe moram nešto izdvojiti, ja sam se opredijelio za ovo.
totem je napisao/la: - duboko sam uvjeren da je Gal konačno uvidio da tim odbrambeno a i napadački daleko bolje funkcioniše bez Bujtena. U jednom trenutku je čak i kamera ufatila izraz lica Gala negdje serdinom drugog poluvremena kada su gosti vršili pritisak na Bajernov gol, naravno bezuspješno, i s izraza njegovog lica se dalo pročitati nešto tipa '' pa stvarno je bolje bez Bujtena ''

Vom Jäger zum Gejagten
toooooooooooooooooooooooooooooo bajern braćo bavarci idemo seriju **** žao mi protiv žabara vbeze izgubismo volio bih iz nekog inata da smo ih dobili al šta je tu 1 smo u grupi idemo dalje.svaka čast momc
i

- moustapha
- Kontakt:
@totem,
Ja se slazem da Breno igra smireno i djeluje kao iskusan stoper. Pored toga je dosta fizicki jak, iako to mozda i ne izgleda tako, ali kad ga vidis u duelima sa protivnickim igracima djeluje pravo snazno. U buducnosti ocekujem od njega mnogo. Isto tako se nadam da ce njegov suigrac biti Badstuber, jer cemo onda imati mlad stoperski par koji se uigrava i nosi ekipu, kroz vjerovatno vise sezona.
Holger je isto tako pokazao jako puno u prosloj i ovoj sezoni i vjerujem da ce njegov povratak samo pojacati sigurnost odbrane. Jedna sitnica, koja kod van Gaala igra bitnu ulogu je ta da je Holger lijevak i u toj situaciji se moze ocekivati da on igra na poziciji na kojoj je Breno trenutno, a njega da prebaci desno.
Ovoj ekipi ne fali puno da ufati pravi kurs. Povratak Robbena i Badstubera, eventualno jedno pojacanje na lijevom boku i opet smo ubojiti.
P.S. Nisam siguran da li znam zasto si rekao da neces vise pisati ovdje, ali u svakom slucaju to nije dobra odluka. Ovdje itekako ima fine raje zbog kojih vrijedi diskutovati, samo treba malo vremena da ih uocis. Kad to uradis, one koji provociraju mozes jednostavno ignorisati.
Ja se slazem da Breno igra smireno i djeluje kao iskusan stoper. Pored toga je dosta fizicki jak, iako to mozda i ne izgleda tako, ali kad ga vidis u duelima sa protivnickim igracima djeluje pravo snazno. U buducnosti ocekujem od njega mnogo. Isto tako se nadam da ce njegov suigrac biti Badstuber, jer cemo onda imati mlad stoperski par koji se uigrava i nosi ekipu, kroz vjerovatno vise sezona.
Holger je isto tako pokazao jako puno u prosloj i ovoj sezoni i vjerujem da ce njegov povratak samo pojacati sigurnost odbrane. Jedna sitnica, koja kod van Gaala igra bitnu ulogu je ta da je Holger lijevak i u toj situaciji se moze ocekivati da on igra na poziciji na kojoj je Breno trenutno, a njega da prebaci desno.
Ovoj ekipi ne fali puno da ufati pravi kurs. Povratak Robbena i Badstubera, eventualno jedno pojacanje na lijevom boku i opet smo ubojiti.
P.S. Nisam siguran da li znam zasto si rekao da neces vise pisati ovdje, ali u svakom slucaju to nije dobra odluka. Ovdje itekako ima fine raje zbog kojih vrijedi diskutovati, samo treba malo vremena da ih uocis. Kad to uradis, one koji provociraju mozes jednostavno ignorisati.
#divovi
Eh da i ja koju prozborim
, fino je nakon dugo vremena moci pratiti BL(od pocetka ove sezone, pa do zadnja dva kola, nisam imao priliku nijedu utakmicu posteno pogledati, uglavnom preko losih streamova
), te moci komentarisati igre Bayerna.
Kao prvo cestitam im na odlicnoj utakmici i nadam se nastavku ovakvih igara, a naravno sa Van Buytenom na klupi
.
Takodjer nadam se da ce Breno ustaliti u prvom timu, te potisnuti nas "slavni" stoperski par, Van Buytena i Demichelisa, a naravno jedva cekam povratak Badstubera
.
Eh sada jedan lagani citat i da potkrijepim to sto je covjek rekao
.
Ima talenta u njemu
.

Kao prvo cestitam im na odlicnoj utakmici i nadam se nastavku ovakvih igara, a naravno sa Van Buytenom na klupi

Takodjer nadam se da ce Breno ustaliti u prvom timu, te potisnuti nas "slavni" stoperski par, Van Buytena i Demichelisa, a naravno jedva cekam povratak Badstubera

Eh sada jedan lagani citat i da potkrijepim to sto je covjek rekao

[youtube][/youtube]- konačno smo dobili štoperskog 'talenta' u liku brazilca Brena i ja bih savjetovao prošlogodišnjem štoperskom dvojcu da uzmu snimak današnje utakmice i vide kako se igra štoper. Momak je još neiskusan u nekim situacijama, ali njegov stav, stamenost, pokretljivost i nadasve agresivnost, što prema suparničkim igračima, što prema svojim saigračima je ono što me najviše dojmilo. Jednostavno momak je psihički zreo za ovako zahtjevnu ulogu, ali se ne treba zavaravati, biti će tu grešaka ali se nadam mnogo manje nego kod one dvojice,
Ima talenta u njemu

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Mogu samo reći da će Bayern na kraju sezone biti prvi, a ovi ostali se mogu redati kako hoće 

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Pa trener je i računao na Brena, ne bi ga uzalud vraćao sa posudbe, onako povrijeđenog. Sa Badštuberom je napravio pun pogodak u prošloj sezoni, gdje je jednog neafirmisanog igrača često bacao na različite pozicije. Pošto je uvidio da je bolji na poziciji štopera (i to kao ljevak, da igra na toj strani) njegove zamisli su sigurno bile da ovoj dvojici pruži šansu u budućnosti. Matorog Michu je već u startu otpisao, jer da ovaj nije to uvidio, vjerovatno bi mu samopouzdanje bilo veće, a samim time i njegovi "psihički problemi" ne bi bili uočljivi.
Kečer ili belgijski Tarzan je već prije godinu, godinu i pol bio na izlaznim vratima. Odlaskom Lucia, on iznenada dobija šansu, koju, ruku na srce, koristi. Ali pošto se u fudbalu ne živi od prošlosti, od starih zasluga, prema svemu prikazanom u ovoj sezoni, moraš biti veliki debil da bi njemu ponovo ukazao šansu.
Očekujem Holgerov povratak, Breno se uklopio brže od očekivanog, tako da će sve doći na svoje.
U januarskom prelaznom roku može doći do prodaje jednog ili više igrača, kao i same kupovine.
Neovisno o tome, na dvojicu kosalja ne treba više računati. U bližoj ili daljoj budućnosti.
Oni su postali predmet ismijavanja. Sasvim zasluženo.
Kečer ili belgijski Tarzan je već prije godinu, godinu i pol bio na izlaznim vratima. Odlaskom Lucia, on iznenada dobija šansu, koju, ruku na srce, koristi. Ali pošto se u fudbalu ne živi od prošlosti, od starih zasluga, prema svemu prikazanom u ovoj sezoni, moraš biti veliki debil da bi njemu ponovo ukazao šansu.
Očekujem Holgerov povratak, Breno se uklopio brže od očekivanog, tako da će sve doći na svoje.
U januarskom prelaznom roku može doći do prodaje jednog ili više igrača, kao i same kupovine.
Neovisno o tome, na dvojicu kosalja ne treba više računati. U bližoj ili daljoj budućnosti.
Oni su postali predmet ismijavanja. Sasvim zasluženo.
Vom Jäger zum Gejagten
Lepi Breno
Taj meni nebi ni u Mionici zaigrao.
Djabe mu sve,jel malo jaca ekipa ode Brena u sigicare.
Kroso krosira tamo vamo.To se mora bolje.
A za Baytu ne zna sta bi covjek rekao,izgleda da mu ispirila dusica ko i onom Tango Argentino.
Sta je sa celavim Holandzaninom jel jos ide na aerobik.Kad se on vraca na livadu.

Djabe mu sve,jel malo jaca ekipa ode Brena u sigicare.
Kroso krosira tamo vamo.To se mora bolje.
A za Baytu ne zna sta bi covjek rekao,izgleda da mu ispirila dusica ko i onom Tango Argentino.
Sta je sa celavim Holandzaninom jel jos ide na aerobik.Kad se on vraca na livadu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 28 nov 2010, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
No problem.@Klare, ne se puno nadmećati, jer će ti se to obiti o glavu.

Kako to @Moustapha, pa lik je najveći atleta u Bayernovoj svlačionici, sigurno. Pogledaj tu masu, ramena, prsa.Ja se slazem da Breno igra smireno i djeluje kao iskusan stoper. Pored toga je dosta fizicki jak, iako to mozda i ne izgleda tako

@Totem nek' si se vala vratio, ne žalim nimalo

@Saurman, jašta će nego biti bolje, pogotovo sada u drugom dijelu sezone kada u formu uđu:Schalke, Stuttgart, Wolfsburg, Hamburg... Oni jednostavno moraju proraditi, a tada će vjeruj mi Borussiji biti puno teže igrati protiv njih, nego li nama.

Ovo mi se sviđaaaaatoooooooooooooooooooooooooooooo bajern braćo bavarci idemo seriju ****

Bogami harise ne bi se slozio mozda Breno nije 10+ ali je za VB i pojedince dobro danas odradio posao i nemoj zaboraviti covjek je imao jednu od tezih ozlijeda po meni je sad za sad odlican !
Tymo je fenomenalan neznam imao je jednu gresku koju je ispravo to je sto sam ja uocio svaka njemu cast onaj tip igraca nam treba .
Van Buyten kloc nad klocevima njega i igraci iz Njemacke R lige Jug mogu prosipat kako hoce , ono je dno dna sto prije raskidat ugovor i bacit ga gdje god i 100.000 je za njega dosta
Demicheliis nije bio los standarno nije imao danas neku gresku jer nisu navaljivali toliko solidan je bio ali treba ga mijenjati ali sad za sad bolji je od gore navedenog .
Kroos mora se poboljsati ali ipak promijenio je ekipu to puno znaci i treba se naviknuti ali i tu su godine ipak je on jedan od mladzih i vjerujem da ce u nastavku biti nosioc igre !
Svajni onako uvijek standarno dobar mada uvijek od njega moze bolje ali to bolje valjda ce biti kad bude najvise trebalo !
Ribery polako se vraca u formu i mislim za jedno 5 - 6 utakmica da ce biti kao i prije .
Butt solidan na golu ali treba dovesti mladog , perspektivnog golmana jer ovaj nije loš ponavljam al godine su tu !
Lahm covjek je odradio što treba zamjeram samo što kad povuce loptu dodze do 16 i zavlaci se dole umjesto da šuta !
Mario nije , loše takav tip igraca ali treba popraviti onaj sut neke prilike se nesmiju masiti jer ih nekad nece biti gomila .
Tymo je fenomenalan neznam imao je jednu gresku koju je ispravo to je sto sam ja uocio svaka njemu cast onaj tip igraca nam treba .
Van Buyten kloc nad klocevima njega i igraci iz Njemacke R lige Jug mogu prosipat kako hoce , ono je dno dna sto prije raskidat ugovor i bacit ga gdje god i 100.000 je za njega dosta

Demicheliis nije bio los standarno nije imao danas neku gresku jer nisu navaljivali toliko solidan je bio ali treba ga mijenjati ali sad za sad bolji je od gore navedenog .
Kroos mora se poboljsati ali ipak promijenio je ekipu to puno znaci i treba se naviknuti ali i tu su godine ipak je on jedan od mladzih i vjerujem da ce u nastavku biti nosioc igre !
Svajni onako uvijek standarno dobar mada uvijek od njega moze bolje ali to bolje valjda ce biti kad bude najvise trebalo !
Ribery polako se vraca u formu i mislim za jedno 5 - 6 utakmica da ce biti kao i prije .
Butt solidan na golu ali treba dovesti mladog , perspektivnog golmana jer ovaj nije loš ponavljam al godine su tu !
Lahm covjek je odradio što treba zamjeram samo što kad povuce loptu dodze do 16 i zavlaci se dole umjesto da šuta !
Mario nije , loše takav tip igraca ali treba popraviti onaj sut neke prilike se nesmiju masiti jer ih nekad nece biti gomila .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.