Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 27 nov 2010, 21:58

King Kenny je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Da bi bila velika 4-vorka morali bi se "voditi ratovi" medju 4 ekipe,to sto u LP ulaze prve 4 ekipe i Liverpool je "redovno"- :!: medju njima,ne znaci da je u drustvu odabranih.EPL redovno su osvajali Man utd i Arsenal,zadnje godine im se prikljucio i Chelsea,sto ce reci da oni imaju jedini pravo na takav jedan naziv.- :?:
Namjesto- :idea: sto osporajete moju tezu da L'pool nije medju 4 najbolja,odn da nepostoji velika 4-vorka,dajte argument cime to L'pool zasluzuje biti dio te cetvorke?- :arrow: Uz duzno postovanje prema L'poolu i sve moje simpatije koje ima,al' taj l'pool od 1992(tad nekad je osnovan premiership)nije klub koji se moze pohvaliti rezultatima- :| ,pogotovo ne u tom istom takmicenju :)
Inace nemam obicaj ulaziti u ovakve diskusije jer ne znam da li su s druge strane plod provociranja ili neznanja... :D
Ipak,na ovo moram odgovoriti nek se ne ljute svi korektni topnici sto cu malo otici u off,nemojte zamjerit
kao sto monolog ima obicaj reci....legenda
:!: Naravno da je redovan ne znam cemu stavljanje navodnika,dovoljno je spomenuti da uvjek ostvarimo dobre rezultate...ne moram spominjati titulu 2005 (ili moram) i dvije godine kasnije ponovo finale ;)

:?: Hoces da kazes da Liverpool sa 18 titula prvaka engleske ne zasluzuje biti u top 4 :? ...ili ti prije promjene naziva lige smatras da u eng nisu igrali arsenal,chelsea,manchester,everton,aston vila itd itd nego kawasaki,bredford,djerzelez zenica pa te titule nemaju znacaja... :roll:

:idea: Objasni mi molim te sta ti znaci ova rijec (nisam je dosad cuo/procitao;mozda je do mene)

:arrow: 18 League Titles,5 European Cups,7 FA Cups,7 League Cups,3 UEFA Cups,3 European Super Cups,15 Charity Shields,3 FA Youth Cups...

:| S ovim se slazem,ipak ni 20 godina nije dovoljno vremena da nas konkurenti prestignu,eto ove godine prilika za scum i da hoce vise uspjeti u tome,pa da mi pocnemo malo da "ganjamo" mozda tada osvojimo EPL :D

ps:Jos se jednom izvinjavam topnicima na offu,al vjerovatno ste raspolozeni posle danasnje pobjede pa mi necete zamjerit...... i da mrzim ovakve diskusije koje ne vode nigdje.
Ja rekoh da simpatisem L'pool,al' smatram da biti 2(samo jednom od hejhaj),3 ili 4 u EPL nije dovoljno da te smjeste u veliku 4.Iskreno,vise bih volio da postoji samo velika dvojka l'pool i arsenal,nego li da moram one s'inje iz rusije gledat na vrhu ili skote u suknjama.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 nov 2010, 22:01

GunnerS je napisao/la:Moguće, al ne treba dizat tenzije, jer Arsenal kad se digne on vrlo brzo padne, to sam naučio u ovih zadnjih par godina :D
Koliko god mi prospipali bodove,zasad ih isto toliko prosipaju Man utd i Chelsea ;)
1.Man United 31
2.Arsenal 29
3.Chelsea 28(-1)
4.Man City 26 :oops: :roll:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 nov 2010, 22:03

Da, samo ih je Arsenal prosuo, ovaj zadnji, gdje nije smio. Al et, valjda idu bolji dani.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 nov 2010, 22:07

Evo jedna nevezana vijest za Arsenal,al' malko da unesem vedrine na forum:
Iz 13. lige žele u Premiership: Zabili 55 golova i misle ozbiljno

Navijači na tribinama su vjerojatno pomislili da gledaju Barcelonu ili Real, s obzirom da je Illogan zabio 55 golova Madronu. Smith je zabio 10 i zainteresirao skaute...

Engleski nogometni sustav najkompliciraniji je i uvjerljivo najveći na svijetu. Na Otoku postoji čak 140 liga s oko 7000 klubova! Mining league je naziv za 13., 14. i 15. ligu, a u najjačoj od njih se prije par dana odigrala nesvakidašnja utakmica.

Illogan Royal British Legion Reserves klub je koji očito misli ozbiljno, nakon 13. kola prvi su na tablici, a igrali su protiv posljednjeg Madrona. Navijači na tribinama su vjerojatno pomislili da gledaju Barcelonu ili Real Madrid, s obzirom da su slabašnim gostima zabili 55 golova! Zbog nedostatka igrača (ne zna se zašto), igrali su samo sedam nogometaša. Golove je zabilo 11 različitih igrača, a najviše izvjesni Luke Abbott-Smith. Sa 10 golova sigurno je zainteresirao klubove iz jačih liga, šeste ili sedme možda...

Illogan ima gol razliku plus 115, a nesretni Madron vjerojatno jedva čeka da sezona završi. Bez boda su, a gol razlika im je -203...
A sad ova vaznija:
Jang dolazi u januaru

Ešli Jang je blizu januarskog transfera u Arsenal, prenosi TalkSport. Englez ima još godinu do isteka ugovora sa Aston Vilom i ne namerava da ga produži, te bi mogao napustiti Aston Vilu za malu sumu novca u zimskom prelaznom roku :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 nov 2010, 22:11

Ako pobijedimo Wigan tek smo u polufinalu CC-a. :?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 nov 2010, 22:17

Da, al bitno je to za motivaciju ekipe, čitave.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 nov 2010, 22:21

GunnerS je napisao/la:Da, al bitno je to za motivaciju ekipe, čitave.
Eto jarane moj, spike su ti ko u Wengera sad, motivation, sharpness i ti fazoni.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 nov 2010, 22:22

A zar nije tako ?! Čuj spika ko u Wengera, šta trebam reči, ako prođemo u polufinale isti k*** kao i da nismo prošli ?!

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 27 nov 2010, 22:22

Bosco je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Da, al bitno je to za motivaciju ekipe, čitave.
Eto jarane moj, spike su ti ko u Wengera sad, motivation, sharpness i ti fazoni.
pa sigurno da treba motivacije, vidio si kakav je arsha kad mu se igra, manje vise svi igraci kod nas imaju tu lijenost, osim nasria koji je standardno dobar :)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 nov 2010, 22:25

GunnerS je napisao/la:A zar nije tako ?! Čuj spika ko u Wengera, šta trebam reči, ako prođemo u polufinale isti k*** kao i da nismo prošli ?!
Ma ja, motivation is a key to this mentally strong team. :mrgreen:
Ti ne bi prepoznao šalu da te u glavu udari. :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 nov 2010, 22:25

Naravno, očigledno ih Wenger nemože dobro namotivisat pa to polufinale bi možda moglo ;)

Jok ja, sa tobom samo oštro :D

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 27 nov 2010, 22:28

GunnerS je napisao/la:Naravno, očigledno ih Wenger nemože dobro namotivisat pa to polufinale bi možda moglo ;)

Jok ja, sa tobom samo oštro :D
ahahha... motivse wenger al da varaju zene,cure, supruge... jbt wenger 60-ak godina a pod stare dane krese ...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 nov 2010, 22:31

Jbg.mora i on malo :D Kad vidi šta ovi danas vodaju, čovjeku se digne :D

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 27 nov 2010, 22:50

-Paja je napisao/la:
e2_ze je napisao/la:mislim, ne znam u cemu je problem??? i meni je arsenal najbolji klub, valjda zato sto navijam za isti, paja jest dosadan, i spama stalno, ali vam ne moze nametnuti svoje misljenje vec ga samo kazuje??? svakom je njegov klub najbolji, meni je celik bolji od svih klubova(osim arsenala tu su negdje :) )
oprosti ja ovdje nista ne spamam, evo jasno mozes unazad procitati da sam izbjegavao da odgovorim na pitanje jer znam da ce doci likovi poput njih koji se neslazu sa mojim misljenjem ali sta ja mogu kad me je covjek molio da mu kazem svoje misljenje, kako da odbijem?

ni jedan valjan dokaz ti nisi naveo,ali jbg,to si ti,to je sa tobom uvijek tako

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 nov 2010, 00:19

On Carlos Vela’s future, his brother said:

''The truth is that there are several senior European teams in different leagues who are interested and he already possesses a EU passport so don’t be surprised if he leaves Arsenal.

But, everything has been kept quiet because this is how things are done in European football but for sure is that Carlos is seeking other options because he wants to play.

He’s not playing much and that’s the worst thing that can happen to a player, that he is not considered an asset in the team.''

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 28 nov 2010, 01:01

Mourinho žestoko uzvratio Wengeru
Francuski trener Arsenala Arsene Wenger upustio se u komentiranje ponašanja nogometaša Reala prilikom gostujuće pobjede (4-0) Madriđana kod Ajaxa u petom kolu Lige prvaka...
Kritizirao je očigledno namjerno isprovocirana isključenja dvojice Realovih nogometaša (Alonso i Ramos) u završnici utakmice, čime ih je Jose Mourinho nastojao osloboditi opasnosti od isključujućih žutih kartona na početku nokaut-faze, istaknuvši da je Real ukaljao nogometnu igru. Wenger nije mogao niti slutiti što će mu se dogoditi:

Neka Wenger radije navijačima Arsenala objasni kako to da od 2005. godine nije uspio klubu donijeti niti jedan trofej - rekao je otrovni Portugalc dodavši:

Priča o mladoj momčadi i mladim igračima do danas je trebala postati povijest. Sagna, Clichy, Walcott, Fabregas, Song, Nasri, Van Persie, Aršavin... više nisu djeca. Danas su to vrhunski igrači.

Mora Mou kontru udarit... nije ovo moja provokacija ali ima istine sto kaze Mou, igraci ovi vise nisu djeca!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 nov 2010, 01:04

Nije provokacija i svi smo se složili da je Wenger krivo postupio, ali mora li se isti članak po četvrti put postavljat ? :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 nov 2010, 01:05

Jarane, več je ovo postavljeno ovdje ;)

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 28 nov 2010, 01:06

Bosco je napisao/la:Nije provokacija i svi smo se složili da je Wenger krivo postupio, ali mora li se isti članak po četvrti put postavljat ? :mrgreen:
Sorry nisam vidjeo da je vec postavljen, malo popit pa gledao zadnje dvije strane :oops:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 nov 2010, 01:07

haxonja je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Nije provokacija i svi smo se složili da je Wenger krivo postupio, ali mora li se isti članak po četvrti put postavljat ? :mrgreen:
Sorry nisam vidjeo da je vec postavljen, malo popit pa gledao zadnje dvije strane :oops:
Ma ništa, samo ti dođi i piši, ali trebo bi ti češće pit, nekako si mi bolji kad popiješ.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []