Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JarnoTrulli
Re: Serie A
Ne znam da li postoji to pravilo, ali iz ove perspektive mi se cini kao logicno. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa možda i jest logično al nema tu mjesta logici, mora biti po pravilima. Nemam ništa protiv ako je to zaista negdje propisano, al citam u par navrata ljudi pišu da je takvo pravilo al niko da kaze gdje je to definisano.
Il Club più titolato al mondo!
- JarnoTrulli
Možda sam ja pobrkao nešto, kao da sam negdje pročitao, i to ne sad neko nekad prije.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
ovo prelazi sve granice
pro vercelli odbija trenirati i igrati tekme, iz pescare kazu da imaju 13 zarazenih igraca...
pro vercelli odbija trenirati i igrati tekme, iz pescare kazu da imaju 13 zarazenih igraca...
- akisarajevo92
- Kontakt:
tacno ne znam koju od ovih sedam ekipa manje zelim gledati u Serie A, uzas

Don't believe the hype.
- JarnoTrulli
hello darkness my old friend

sta kaze, katastrofalan dan za celave menadzere, pa stoje ova i slike pepa i zidana

sta kaze, katastrofalan dan za celave menadzere, pa stoje ova i slike pepa i zidana
konacno glas razuma (dino zoff)"La FIGC dopo la riunione straordinaria di martedì esprimerà il suo parere in merito e prenderà la sua posizione, la stessa cosa ha fatto e farà la Lega. Si tratta di una situazione che si evolve costantemente, non si possono fare previsioni e tutto può mutare momento dopo momento. Se sarei sceso in campo? Sì, lo avrei fatto. La paura sarebbe stata la stessa di chiunque, ma non avrei avuto paura di giocare sapendo che sussistevano le condizioni giuste per farlo senza rischi".
Mnogo veca je sansa da se zaraze hodajuci ulicama i po vecerama, ili dernecima pa na kraju i putovanjima, sto ce i uslijediti ako ih raspuste, da ce igraci bas striktno se drzati pravila i biti u karanteni je presmijesna, ovako bar imaju ljudi koji svakodnevno brinu o njima smanjuje rizike. A ako samo Italijani stanu sa fudbalom to je tek katastrofa po sve, LP I EL se nastavljaju bez njih, baraz, Euro kasnije ovo je vise od budale iz saveza.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Izgleda da ide stop do 5.4. Sta ce to znaciti za prvenstvo nemam pojma...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- JarnoTrulli
Treba skratiti muke svima, zakljuciti prvenstvo i proglasiti Juventus osvajacem. Sve ostale opcije su bespotrebno mrcvarenje.
Ako bude do 05.04 to su dva kola, moze se produziti prvenstvo, ali ponovo sta sa LP i EL biti :/
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Tri kola, ovaj vikend iza nas i sljedeća dva.
Mogu oni nadoknaditi to uz neki brutalan ritam vikend-sredina sedmice, ali nemoguće će biti uklopiti u to timove koji nastupaju u europskim takmičenjima, plus još Coppa Italia u svemu tome.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jest lijepo biti navijač Milana. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa i to je 10 dana duze, ionake ce igraci odmarati, neka idu odmah na reprezentativna okupljanja ili ako malo zakasne sta fali.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- JarnoTrulli
Danas pricam sa jednim talijanom i veli mi da je Lazio par puta u historiju bio prvi na tabeli i liga prekinuta u medjuvremenu. Kao jednom zbog prvog svjetskog rata, drugi put isto tako nekakav virus i mozda se cak desi isto ove godine?
Zna li neko jel ovo istina il je legenda opet puno popila?
Prvo,lazio nije prvi na tabeli.soxx je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:55Danas pricam sa jednim talijanom i veli mi da je Lazio par puta u historiju bio prvi na tabeli i liga prekinuta u medjuvremenu. Kao jednom zbog prvog svjetskog rata, drugi put isto tako nekakav virus i mozda se cak desi isto ove godine?
Drugo,da,to se jeste desilo 1915 i prvenstvo suspendovano
Ne znam za jos neki slucaj