Na proslom derbiju je ispao kreten, tj. napravili su ga kretenom.bodi123 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:13Kad će se prestat s Oremušem i bekom? Postaje iritantno već. Nema veze čovjek s bekom u našem klubu i u Vinkovim planovima. A diže i formu, odličan je bio i u Banja Luci i protiv Mladosti.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:06Ja koliko znam Veselinović igra lijevo krilo, tako da će ići na Hodžića, a ne na Salčina. Oremuš neće tu nikad igrati, niti ima potrebe.
Veselinović je zajeban igrač, ima sve osim završnice. Valjda Hodžić neće ispast kreten.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
Da, zato i kažem, toga me strah. Iako nije bio loš u ove tri utakmice za njegove standarde. Primjetio sam da nema skoro nikakve pomoći od Tatara koji je užasan defanzivno, ne igra skoro ništa, ne prati, ne pomaže... Volkov im je pravio ogromne probleme.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Admin fb stranice nam je neki mnogo gotivan i kreativan tip. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Veselinovic je najbolje krilo u drzavi (u posljednje skoro dvije godine), a da ima zavrsnicu vec odavno bi bio vani, a ne ovdje. Rijetko ko ga moze zaustaviti u igri 1 na 1, narocito ne Hodzic, ali kljuc u tome mora biti jedan zadnji vezni (nadam se Oremus), koji ce biti taj osigurac u defanzivi po nasoj desnoj strani. Isto tako se nadam da ce Milicevic biti u paru sa Oremusom, odnosno da ce igrati flastera na Stilicu i prekidati napade u samoj zacetku. Ogroman kljuc ce biti u tome da ne pravimo naivne faulove 20-30 metara od gola jer su oni tu najopasniji. Dupovac i Serbecic ne bi smjeli imati problema sa Lendricem, cak ocekujem da ce jedan moci korigovati eventualne greske Salcina u dvobojima sa Ramovicem. Iskreno se nadam da Zec nece biti spreman jer bi u tom slucaju imali jako opasna krila, narocito imajuci u vidu da Hodzic, a posebno Salcin, nisu defanzivni specijalci.
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 09 mar 2020, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Dragi Ado
Salčin igra lijevog beka
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
A ne znam, zna se da će igrati samo defanzivnog veznog i to je to, ali vazda neke nemoguće stvari se prizivaju.bodi123 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:13Kad će se prestat s Oremušem i bekom? Postaje iritantno već. Nema veze čovjek s bekom u našem klubu i u Vinkovim planovima. A diže i formu, odličan je bio i u Banja Luci i protiv Mladosti.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:06Ja koliko znam Veselinović igra lijevo krilo, tako da će ići na Hodžića, a ne na Salčina. Oremuš neće tu nikad igrati, niti ima potrebe.
Veselinović je zajeban igrač, ima sve osim završnice. Valjda Hodžić neće ispast kreten.
Ma onaj Veselinović je čudan igrač. Sav nekakav mali, debeo, nezgrapan i gledam jučer kako neko ispetlja loptu i na isti fazon izbaca Nukića. Meni i nije nešto posebno, nekako je ispetlja svaki put, a dribling mu je svaki na isti zonfa. Vidjećemo, nikad ne znaš Hodžiću na koju će nogu ustati i hoće li mu biti mrsko živiti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Banuj štrumfa!Napapijri je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:36Veselinovic je najbolje krilo u drzavi (u posljednje skoro dvije godine), a da ima zavrsnicu vec odavno bi bio vani, a ne ovdje. Rijetko ko ga moze zaustaviti u igri 1 na 1, narocito ne Hodzic, ali kljuc u tome mora biti jedan zadnji vezni (nadam se Oremus), koji ce biti taj osigurac u defanzivi po nasoj desnoj strani. Isto tako se nadam da ce Milicevic biti u paru sa Oremusom, odnosno da ce igrati flastera na Stilicu i prekidati napade u samoj zacetku. Ogroman kljuc ce biti u tome da ne pravimo naivne faulove 20-30 metara od gola jer su oni tu najopasniji. Dupovac i Serbecic ne bi smjeli imati problema sa Lendricem, cak ocekujem da ce jedan moci korigovati eventualne greske Salcina u dvobojima sa Ramovicem. Iskreno se nadam da Zec nece biti spreman jer bi u tom slucaju imali jako opasna krila, narocito imajuci u vidu da Hodzic, a posebno Salcin, nisu defanzivni specijalci.
Pored živog Tatara i Hebiba
E sad si se otkrio Amawovac...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
“Sretan sam i ponosan. Zahvaljujem se selektoru i stručnom štabu, te saigračima bez kojih ovo ne bi bilo moguće.
Nastojat ću biti što je moguće bolji, te pomoći ekipi .” rekao je Rahmanović za ****.
Ove sezone odigrao je 16 utakmica za FK Sarajevo, zabio tri gola i pet puta asistirao.
Ranije je nastupao za sve mlade selekcije BiH.
Nastojat ću biti što je moguće bolji, te pomoći ekipi .” rekao je Rahmanović za ****.
Ove sezone odigrao je 16 utakmica za FK Sarajevo, zabio tri gola i pet puta asistirao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za klupsku stranicu:MortemHz je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:46“Sretan sam i ponosan. Zahvaljujem se selektoru i stručnom štabu, te saigračima bez kojih ovo ne bi bilo moguće.
"Ja sam samo dobio poziv a tatar je zasluzio igrati euro"
NEMA NAZAD
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- feniksptica
- Kontakt:
Kad ce se najranije znat dan i satnica derbija, prije na koliko dana ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vjerujem od sljedeceg ponedjeljka da ce se znati i nadam se da ce iti 4/5h da ne idemo previse u noc zbog "sigurnosnog aspekta"feniksptica je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:15Kad ce se najranije znat dan i satnica derbija, prije na koliko dana ?
Jesi smijesan, evo oplakahDenchi je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:40Banuj štrumfa!Napapijri je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:36Veselinovic je najbolje krilo u drzavi (u posljednje skoro dvije godine), a da ima zavrsnicu vec odavno bi bio vani, a ne ovdje. Rijetko ko ga moze zaustaviti u igri 1 na 1, narocito ne Hodzic, ali kljuc u tome mora biti jedan zadnji vezni (nadam se Oremus), koji ce biti taj osigurac u defanzivi po nasoj desnoj strani. Isto tako se nadam da ce Milicevic biti u paru sa Oremusom, odnosno da ce igrati flastera na Stilicu i prekidati napade u samoj zacetku. Ogroman kljuc ce biti u tome da ne pravimo naivne faulove 20-30 metara od gola jer su oni tu najopasniji. Dupovac i Serbecic ne bi smjeli imati problema sa Lendricem, cak ocekujem da ce jedan moci korigovati eventualne greske Salcina u dvobojima sa Ramovicem. Iskreno se nadam da Zec nece biti spreman jer bi u tom slucaju imali jako opasna krila, narocito imajuci u vidu da Hodzic, a posebno Salcin, nisu defanzivni specijalci.
Pored živog Tatara i Hebiba
E sad si se otkrio Amawovac...
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma Veslinovica samo pustit jedan na jedan da suta, ne dat mu da asistira i sigurni smo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ado brate, ti si expert za pracenje avionskih letova, pusti krila, tu se malo pogubis...ado-hz je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:09Da, upravu si do mene je...AlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:06Ja koliko znam Veselinović igra lijevo krilo, tako da će ići na Hodžića, a ne na Salčina. Oremuš neće tu nikad igrati, niti ima potrebe.![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:37Ado brate, ti si expert za pracenje avionskih letova, pusti krila, tu se malo pogubis...ado-hz je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:09Da, upravu si do mene je...AlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2020, 16:06
Ja koliko znam Veselinović igra lijevo krilo, tako da će ići na Hodžića, a ne na Salčina. Oremuš neće tu nikad igrati, niti ima potrebe.![]()
![]()
![]()
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Pa sve stoji al najbolje krilo u zadnje 2 godine pored filipovića(nagrada), todorovića, mandića, tatara, anđušića, govedarica, fanima, eliomara, pa na kraju i halilovića kojeg su te kone i ganjali i kumili da pređe, pa i onog štaka-boya Zeca i brata mu????
Pa jbm mu miša to je bar 10 krila a svaki bolji od njega....
Šta je s tobom?
Pa jbm mu miša to je bar 10 krila a svaki bolji od njega....
Šta je s tobom?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Veselinovic, Crnkic, Zijlkic solidni igraci zujalice al ukupni ucinak jako loš. Kad treba šutirat oni centriraju kad treba centrirat oni driblaju još loši u 100 % šansama dobijes prosjek igraca. Puno zuje malo meda