KANA, izdrzi ove pritiske.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E cuj jedva docekao da mu vratim
Ma ja neka se na meni kola lome ,gurni ga u vatru spasi sebe
Voli te bratMamlaz je napisao/la: ↑09 mar 2020, 18:22E cuj jedva docekao da mu vratim![]()
Ma ja neka se na meni kola lome ,gurni ga u vatru spasi sebe
Premalo se vjeruje Kani 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sto ce neko iskihati radi ovih uvreda na racun Veselog. Ja kad gurbetima zabije hattrick kolektivno cemo svrsavati na jugu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Iskihat ce samo nasi zivci jer ce on jos probavati da ga zavali dok mu to ne uspije. A nije mi blizu tog levela. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa nije mu prva tekma kod nas, jasna je slika o Veselom svima
Zadnja izmjena: Mamlaz, dana/u 09 mar 2020, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ima li gdje snimak utakmice od sinoc?
Vi to jos vjerujete u garonju i Blazevica?
Ja se vala prestao nadati
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ne znam ja koga je doticni sinoc na sjeveru dovodio do ludila(al' negativno)kerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 18:44Sto ce neko iskihati radi ovih uvreda na racun Veselog. Ja kad gurbetima zabije hattrick kolektivno cemo svrsavati na jugu.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Morat ce neko iskihati one silne promasaje. Jednostavno morat ce.kolezeljovac je napisao/la: ↑09 mar 2020, 18:49Ne znam ja koga je doticni sinoc na sjeveru dovodio do ludila(al' negativno)kerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 18:44Sto ce neko iskihati radi ovih uvreda na racun Veselog. Ja kad gurbetima zabije hattrick kolektivno cemo svrsavati na jugu.![]()
Ayaji sigurno dolazi. Blaževič čekamo FIFA u do petka. Trebalo bi biti dobro.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Neka bude Čelik taj neko...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 18:50Morat ce neko iskihati one silne promasaje. Jednostavno morat ce.kolezeljovac je napisao/la: ↑09 mar 2020, 18:49Ne znam ja koga je doticni sinoc na sjeveru dovodio do ludila(al' negativno)kerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 18:44Sto ce neko iskihati radi ovih uvreda na racun Veselog. Ja kad gurbetima zabije hattrick kolektivno cemo svrsavati na jugu.![]()
Neko ko je iznosio podatke koliko je golova Veselinovic dao i pokrenuo tu pricu je kriv za ono sinoc. Pronadjite ko je pokrenuo to. 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Trebalo bi sinisu i ramovica klupirati protiv Celika, da ne fasuju neki leteci zuti. Stana i zaim od prve.
Neka to bude ekipa poslije Čelika, protiv Čelika može i minimalna pobjedakolezeljovac je napisao/la: ↑09 mar 2020, 18:52Neka bude Čelik taj neko...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 18:50Morat ce neko iskihati one silne promasaje. Jednostavno morat ce.kolezeljovac je napisao/la: ↑09 mar 2020, 18:49
Ne znam ja koga je doticni sinoc na sjeveru dovodio do ludila(al' negativno)![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trebalo bi samo sto te dvojice sto si naveo nema ni na mapi tj. klupi 
- kolezeljovac
- Kontakt:
Veseli ima zato dosta direktnih asistencija, te učestvovanja u golovima kao sut poslije kojeg su padali golovi ili izboreni penali.... Mislim da je brojka 10+ ove sezone...
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Stana je tu, a i Zaim bi trebao biti, nije nikakva ozbiljna povreda u pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.