BH Telecom Premijer liga BiH - posjeta 2019/20
Re: BH Telecom Premijer liga BiH - posjeta 2019/20
Danas me na poslu stari navijac veleza, a danas simpatizer zrinjskog pita " kad i skim igra velez, i ja bi materemi doso u vrapcice, bi li mogo stobom". Jednostavno, ljudi zele da gledaju velez, samo imaju barijeru u glavi koja je svakim danom sve manja i manja.
Ja bi im svima porucio, kad se napravi arena, bit ce mjesta za sve, bujrum.
Neznam sta se raspravljate sa njima, njima njihov novonastali hrvatski klub, nama nas gigant mostarski i hercegovacki Velez.
Neznam sta se raspravljate sa njima, njima njihov novonastali hrvatski klub, nama nas gigant mostarski i hercegovacki Velez.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma prijatelju izvini sto to tebi govorim jer ti to znas bolje nego jemozak je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:23Danas me na poslu stari navijac veleza, a danas simpatizer zrinjskog pita " kad i skim igra velez, i ja bi materemi doso u vrapcice, bi li mogo stobom". Jednostavno, ljudi zele da gledaju velez, samo imaju barijeru u glavi koja je svakim danom sve manja i manja.
Velez je Velez
Gigant
Svi oni koji su navijali za Velez a sad ko fol ne
Oni bi sve dali da dodu na stadion Rodeni
Jace je to od svih politika
- Antipolitika3
- Kontakt:
joseph goebbels like thismozak je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:23Danas me na poslu stari navijac veleza, a danas simpatizer zrinjskog pita " kad i skim igra velez, i ja bi materemi doso u vrapcice, bi li mogo stobom". Jednostavno, ljudi zele da gledaju velez, samo imaju barijeru u glavi koja je svakim danom sve manja i manja.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Šta je ovo? Pilot epizoda serije "Stvari koje se nisu desile". 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Znam da nevjerujes, ali to je tako. To meni nije nikakvo iznenadjenje. Niko nekaze da taj covjek nece idalje navijat za zrinjski. On jednostavno zeli da dodje na stadion veleza, vuce ga da dodje. Ja i ti mozemo samo nagadjati njegove motive, zar ne.Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:50joseph goebbels like thismozak je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:23Danas me na poslu stari navijac veleza, a danas simpatizer zrinjskog pita " kad i skim igra velez, i ja bi materemi doso u vrapcice, bi li mogo stobom". Jednostavno, ljudi zele da gledaju velez, samo imaju barijeru u glavi koja je svakim danom sve manja i manja.
Neznam sta se raspravljate sa njima, njima njihov novonastali hrvatski klub, nama nas gigant mostarski i hercegovacki Velez.![]()
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ovo je ipak sportski forum a ovaj gore spomenuti je svoje završio davno i nije mu mjesto da ga ovdje spominješ.Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:50joseph goebbels like thismozak je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:23Danas me na poslu stari navijac veleza, a danas simpatizer zrinjskog pita " kad i skim igra velez, i ja bi materemi doso u vrapcice, bi li mogo stobom". Jednostavno, ljudi zele da gledaju velez, samo imaju barijeru u glavi koja je svakim danom sve manja i manja.
Neznam sta se raspravljate sa njima, njima njihov novonastali hrvatski klub, nama nas gigant mostarski i hercegovacki Velez.![]()
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sto ce ti proslave federacijesvrakino1921 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:29Ma prijatelju izvini sto to tebi govorim jer ti to znas bolje nego jemozak je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:23Danas me na poslu stari navijac veleza, a danas simpatizer zrinjskog pita " kad i skim igra velez, i ja bi materemi doso u vrapcice, bi li mogo stobom". Jednostavno, ljudi zele da gledaju velez, samo imaju barijeru u glavi koja je svakim danom sve manja i manja.
Velez je Velez
Gigant

Kad mozes osvojiti drzavno prvenstvo

Isto da sa Mie Malkove odes na Raziju

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ja sam ponosan sto nema nacionalistickih parola na stadionu, a uvjek se nadje neka budala koju raja sa tribine utisa.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:29Ma prijatelju izvini sto to tebi govorim jer ti to znas bolje nego jemozak je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:23Danas me na poslu stari navijac veleza, a danas simpatizer zrinjskog pita " kad i skim igra velez, i ja bi materemi doso u vrapcice, bi li mogo stobom". Jednostavno, ljudi zele da gledaju velez, samo imaju barijeru u glavi koja je svakim danom sve manja i manja.
Velez je Velez
Gigant
To je ono sto bi svi trebali gajiti.
To je ono sto ljude vuce na stadion.

Hans Christian Andersen bi vam zavidio

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ovi bi kao gledali Veleza al im politika kao ne da 
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Jeste li vi ove godine dobacili do 5000?
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Velež, Velež, Velež, Velež, Velež.
Mislim da smo jednu utakmicu imali ispod 2000 ljudi, ona protiv radnika kada je lilo ko iz kabla. U ostalim utakmicama nismo imali ispod 3500 ljudi na stadionu.
Uglavnom, vecina utakmica izmedju 4000 - 5000 ljudi.
Uglavnom, vecina utakmica izmedju 4000 - 5000 ljudi.
-
- Kontakt:

Te šampionske sezone su bile skoro pa ko i ova ili prošla. Sve se odlučivalo u jednoj ili dvije bitne pobjede i budeš prvak.
Nije niko pslije tri ili pet ili osam kola znao, e ovo je šampionska sezona, hajmo na utakmicu.
Qrko gonjali se skoro do zadnjih par kola.
Šta je ovo braćo draga, prepucavanje jugonostalgičara sa endehazijskim nostalgičarima, otvorite temu sebi ko može prebaciti 3 milje ljudi na utakmici
Povedi ga molim te spasi nas takvihmozak je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:23Danas me na poslu stari navijac veleza, a danas simpatizer zrinjskog pita " kad i skim igra velez, i ja bi materemi doso u vrapcice, bi li mogo stobom". Jednostavno, ljudi zele da gledaju velez, samo imaju barijeru u glavi koja je svakim danom sve manja i manja.
I nek se ne vraća!Hum94 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 19:24Povedi ga molim te spasi nas takvihmozak je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:23Danas me na poslu stari navijac veleza, a danas simpatizer zrinjskog pita " kad i skim igra velez, i ja bi materemi doso u vrapcice, bi li mogo stobom". Jednostavno, ljudi zele da gledaju velez, samo imaju barijeru u glavi koja je svakim danom sve manja i manja.
Ovo sam i ja posao napisati. Kaze sampionska vam sezona kao da smo znali u prvom, peto, desetom kolu da cemo osvojit.MMM je napisao/la: ↑09 mar 2020, 19:12Te šampionske sezone su bile skoro pa ko i ova ili prošla. Sve se odlučivalo u jednoj ili dvije bitne pobjede i budeš prvak.
Nije niko pslije tri ili pet ili osam kola znao, e ovo je šampionska sezona, hajmo na utakmicu.
Qrko gonjali se skoro do zadnjih par kola.

De recite odmah cija je sezona sampionska, ova ili iduca, pa nek' se ne igra bezveze

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Koliko prima centralna tribina u vrapcicima ljudi?
Ja mislim da pod BB donja prima 5500 a skoro je duplo veca kapacitetom.
Ja mislim da pod BB donja prima 5500 a skoro je duplo veca kapacitetom.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.