Pri tome Mago, Trito i još dvojica gospodski budu tu dok je odjednom nestala silna ekipa koja je orgijala oko teorija zavjere, maja, Agnellia, oluje.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Da li u tekicu upisati kako smo gospodski pobijedili bez podjebavanja forumskih interista jer znamo da u suprotnom neće biti slučaj?
Pri tome Mago, Trito i još dvojica gospodski budu tu dok je odjednom nestala silna ekipa koja je orgijala oko teorija zavjere, maja, Agnellia, oluje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa rekao sam mozda se desi. Mozda sljedece kolo budu prvi ko ce ga znatdinoo je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:59Prvo,lazio nije prvi na tabeli.soxx je napisao/la: ↑09 mar 2020, 17:55Danas pricam sa jednim talijanom i veli mi da je Lazio par puta u historiju bio prvi na tabeli i liga prekinuta u medjuvremenu. Kao jednom zbog prvog svjetskog rata, drugi put isto tako nekakav virus i mozda se cak desi isto ove godine?
Zna li neko jel ovo istina il je legenda opet puno popila?
Drugo,da,to se jeste desilo 1915 i prvenstvo suspendovano
Ne znam za jos neki slucaj
Hmm, kako stvari stoje, ovo je i zvanično odgođeno na mjesec dana mada Republica piše da se razmišlja i o čitavom otkazivanju lige. Nije baš da vjerujem da će se to stvarno izglasati, ali me više ništa od saveza ne bi iznenadilo.
Daj bar Coppu odradite do kraja, da bar Milan sa sedmog mjesta upadne u LE. Šta su tri utakmice, ništa.
Daj bar Coppu odradite do kraja, da bar Milan sa sedmog mjesta upadne u LE. Šta su tri utakmice, ništa.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sprdancija od Saveza.
Bice odgodjeno raste broj zarazeni, danas preko 1700.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
#PrayforLazio
#PrayforCiro

#PrayforCiro

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
fale i tebi brate, znaci mnogo ova podrska
i pokazuje koliko je cirù omiljen na podforumu serie a
i pokazuje koliko je cirù omiljen na podforumu serie a
Znaci Lazio je kriv za Coronu 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
u sezoni 1914/1915, lazio je izborio plasman u finale (gdje je trebao igrati protiv genoe), medjutim, sampionat je prekinut zbog prvog svjetskog rata i sampionat je dodijeljen genovi jer su prvi izborili plasman u finale
pred pocetak sezone 1973/74, kolera se pojavila na jugu italije, gdje je najgore bilo u napulju i pocetak sampionata je bio pod znakom pitanja, medjutim, igralo se i lazio je osvojio scudetto
sezona 2019/20, lazio u borbi za scudetto i izbio je coronavirus, nastavak sampionata pod znakom pitanja, sta bi ovo moglo znacit :mrgreen:
- JarnoTrulli
Mali bug. Defragmentacija sistema. Bog ispravlja svoje greske. 
**** majku i njih Bakir vodi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pošteno Juve sinoć, rutinski. Moraju se naši još dosta kavijara najest da budu na tom nivou
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- JarnoTrulli
Smirla se #olujasistoka vec drugi put...JarnoTrulli je napisao/la: ↑09 mar 2020, 19:50Sta je misevi.![]()
[img]https://1.bp.****/-Aov_j1QDjsk/XjAA6KhjAcI/AAAAAAAAXus/pna2h_auqnw5KAJ6Wir-21G2SoNmzrIxwCLcBGAsYHQ/s1600/giphy.gif[/img]
Kada je covjek govorio #olujasaistoka mi se sprdali, ali izgleda da ce Juventusu bas dohakati #olujakoronasaistoka
#pravdazaSiamoNoia
#pravdazaSiamoNoia
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
vece a nesposobnije drzave u zivotu nisam vidio 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.