Suđenje u Premijer ligi BiH - Opća tema
Re: Sudijske lakrdije 2019-2020
Sretnem ja Sivca par dana poslije utakmice, dodje malo kod mame i babe u Ze, inace sad zivi na Ilidzi. Pa reko sto ne svira penal cist Slobodi? Kaze on meni, a jel bila ruka nisam vidio svega mi, a stari moj osmijeh od uha do uha. Vidio nego sta, nije htjeo svirat i zavrseno.
Nakon par kola povali i Veleza. Krme zenicko
Nakon par kola povali i Veleza. Krme zenicko
moSa likCe
Po meni cega se sjecam,ponisten go Velezu jos niko nije utvrdio zasto,Sloboda na grbavici,penal nad Vranjesom peoriv Radnika,igranje rukom Jusica na Tusnju,sinoc TZ,to su neke utak koje su direktno kojih se ja sjecam.uticale na rez,e sad onako greske koje mozda I jesu mozda I nisu uticale na rez lakat Rahmanovica protiv TZ,lakat Krpica nad Lazicem,faul nad Celikovim.igracem na Bilinom polju uz kojeg je Zeljo postigao go,ne sviran penal za Sarajevo Borca I TZ itd..
Samo Sarajevo
Faul Cvijanovica nad golmanom kod prvog gola?! Iz ponovljenog snimka se vidi da sa obe ruke gura Kukriku s' ledja koji pokusava da stigne loptu.
-
- Kontakt:
Ocit prekrsaj, kontakt sa golmanom u prostoru pet metara je u 99% situacija prekrsaj, a ovo guranje rukama sa ledja ne treba uopste komentarisati.
"JOŠ OD 1926"
Iako je 2017. godine bilo, ovo je neprevaziđeno...u gol šansi maše ofsajd Rahmanoviću

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Samo ukucas Celik gostovanje u Sarajevu i svake godine izvuces 3 crvena neregularna u prvih 30 minuta ali jedan je prejebao sve
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
U ovu rubriku se komotno mogu postaviti sve domace utakmice fks od pocetka prosle sezone - sa posebnim fokusom na utakmice gdje je sudio petrovic, sabrija, i jos ona 2 gdje bi se trebali izvuci highlightsi startova rahmanovica i stanojevica.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
ovo smo otvorili sa vidimo,ko se gura nebitno ko je u pitanju samo postavi reci kad zasto i kako,ja bih volio video da postavljate da vidimo pa cemo jednu tabelu postavimo koliko bii ko imao bodova sa je sve regularno,svima cemo da dodamo tj oduzmemokerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 13:43U ovu rubriku se komotno mogu postaviti sve domace utakmice fks od pocetka prosle sezone - sa posebnim fokusom na utakmice gdje je sudio petrovic, sabrija, i jos ona 2 gdje bi se trebali izvuci highlightsi startova rahmanovica i stanojevica.
Samo Sarajevo
za svaki evidentnu gresku iako mozda nije uticalo na rezz cemo da oduzmeno po 1 bod,a ovo kao sinoc protiv tz oduzet cemo 2 boda kako i jest,isto tako i Velezu protiv Borca,i narednih dana cemo da postavimo tabelu zato opletite svi.
Samo Sarajevo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Rahmanovic,Stanojevic i Gavric i njihoci laktovi,udaranje.
Zakljucajte temu tjt.
Zakljucajte temu tjt.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ok, imamo razlicito misljenje.
-
- Kontakt:
Nadam se da cu uhvatiti dva sata vremena da probam sazeti sve greske u korist ekipe sa koseva od pocetka sezonekanarinac je napisao/la: ↑09 mar 2020, 13:04Po meni cega se sjecam,ponisten go Velezu jos niko nije utvrdio zasto,Sloboda na grbavici,penal nad Vranjesom peoriv Radnika,igranje rukom Jusica na Tusnju,sinoc TZ,to su neke utak koje su direktno kojih se ja sjecam.uticale na rez,e sad onako greske koje mozda I jesu mozda I nisu uticale na rez lakat Rahmanovica protiv TZ,lakat Krpica nad Lazicem,faul nad Celikovim.igracem na Bilinom polju uz kojeg je Zeljo postigao go,ne sviran penal za Sarajevo Borca I TZ itd..
Tema će se pretvoriti u prepucavanje FKS - FKŽ.
Mladost, Zvijezdu, Slobodu, Čelik neće niko ni spomenuti.
Uglavnom će se svađati navijači sarajevskih klubova kome se više navlači a nas provaljuju u njihovu korist redovno. Izgleda da niko ne konta da se stvari mogu promijeniti samo kad se prestane povaljivati, da ne možeš plakati kad te syebu u Širokom npr a onda naredno kolo protivniku daju 2 crvena protiv tebe.
Jer kolo se okreće, licemjerstvo se vrati.
Uglavnom će se svađati navijači sarajevskih klubova kome se više navlači a nas provaljuju u njihovu korist redovno. Izgleda da niko ne konta da se stvari mogu promijeniti samo kad se prestane povaljivati, da ne možeš plakati kad te syebu u Širokom npr a onda naredno kolo protivniku daju 2 crvena protiv tebe.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Dobra tema, ali kad se ne bi sve pretvorilo u prepucavanja i nerealna preseravanja sa svih strana. Možda bi je bolje bilo preimenovati u suđenje, pa analizirati, a ne da se sad izvlače utakmice iz 2017.
Ovo u Mostaru nije faul nad golmanom, ni u ludilu. Nema guranja, kontakt minimalan i nije uopšte za faula.
Penal za Tuzlu bio, nema ondje kontakta s loptom nego obaranje s leđa.
Ovo u Mostaru nije faul nad golmanom, ni u ludilu. Nema guranja, kontakt minimalan i nije uopšte za faula.
Penal za Tuzlu bio, nema ondje kontakta s loptom nego obaranje s leđa.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma ja penal i slobodan udarac to je isto.
Joj mitomana Boze dragi, hocete li ikad priznati nesto

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Obe ruke cvijanovica na golmanu,sta je reci,pridrzao ga da ne padne !? 

Evo da ne bude da ste zapostavljeniAddict je napisao/la: ↑09 mar 2020, 19:50Tema će se pretvoriti u prepucavanje FKS - FKŽ.

Start za zatvora, samo zuti karton
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.