Dobar, dobar
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dodajemo li novu zvjezdicu u potpis krajem maja a možda i prije?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja tipujem na tekmi s Veležom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Što se zvijezdica tiče, životna mi je želja da budemo prvi klub sa zvijezdom viž grba. InshAllah sad i jos 3 naredne ako Bog da.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sabra veli samo bolje od historijske prve duple su historijske prve dvije duple 
Sabrina se ne šali ljudi
Sabrina se ne šali ljudi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Cestitam Amare zasluzio si 
Da je Stilic uradio ono sto je Salcin,svrsilo bi pola lige na njega,ali posto je to Salcin nece niko
Da je Stilic uradio ono sto je Salcin,svrsilo bi pola lige na njega,ali posto je to Salcin nece niko
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
EvoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 mar 2020, 19:14Cestitam Amare zasluzio si
Da je Stilic uradio ono sto je Salcin,svrsilo bi pola lige na njega,ali posto je to Salcin nece niko![]()

Brate to je isključivo do nas. Gurbeti i svoj otpad velicaju, a mi ni nase dragulje necemo da "poguramo".GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 mar 2020, 19:14Cestitam Amare zasluzio si
Da je Stilic uradio ono sto je Salcin,svrsilo bi pola lige na njega,ali posto je to Salcin nece niko![]()
Medijski smo totalno u letargiji ili stvarno nemamo u novinarstvu nikog na nasoj strani.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- AlfredNobel
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I meni samo što bi onda morao tetovažu ispravljati..
- ElCartel11
- Kontakt:
Mogli bi ovi admini na zvanicnoj staviti i neki drugi filter na one slike, kako su pronasli ovaj filter svaka slika isti stil 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
J.ebo li mu filter nanu u slezenuElCartel11 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 20:39Mogli bi ovi admini na zvanicnoj staviti i neki drugi filter na one slike, kako su pronasli ovaj filter svaka slika isti stil![]()
ISTINA ZA VEDRANA!
Kad ce prva iznad grba?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne do bog da skonta presetse za Lightroom, ljubičasta bi trava bila.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 20:39Mogli bi ovi admini na zvanicnoj staviti i neki drugi filter na one slike, kako su pronasli ovaj filter svaka slika isti stil![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja gledam ovaj spisak i nije mi jasno sta ce prevljak na spisku? Ako se vec trebao zvati "nepotrebni" golman iz mase lige, mislim da je bilo mnogo boljih izbora, ne racunam kovacevica koji je u U21.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mozda sam neobjektivan , ali ja bih uvijek izabrao Jukica prije Veselinovica . Mislim da je Jukic i mladji . Jukic je odigrao dobro prve dvije , a za ovu posljednju , vjerovatno nije spreman za onakav teren .
4444 post , e moje Sarajevo
, sta mi radis u poznim godinama .
4444 post , e moje Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Historicar
- Kontakt:
Perica Ognjenović, novi trener Zvijezde.Nakon Baljića, još jedan bivši igrač Reala, dolazi na Koševo, kao trener gostujuce ekipe 
Inace, sa Vinkom igrao četiri godine u Zvezdi.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
- Smio bih se opkladiti da bi Osim uvijek izabrao da sa nama igra na Grbavici , a da ide na desnu obalu Neretve . Zato sto bi inkasirao 100 kKM , puno vise nego sa LM . Mislim da ni mi necemo manje od 150 kKM inkasirati . Obzirom na okolnosti , zainteresovanost za derby .
- Upravu bih savjetovao da u skladu sa zakonom stimulisu sve protivnike konkurenta , pocev od Celika (20-30 kKM) , ako uspiju otkinti 2 boda . Celik i sam ima motiv , ali igracima bi dobro doslo po jedna tisuca .
- Jos jedna stvar koja ide nama u prilog je i ta da Borac , FK Valjanje i Velež imaju priliku za Evropu (samo 4 boda razlike) . Jos ih pocastis sa 50 kKM (vjerujte isplati se , razlika izmedju kvala LP i EL ogromna) i ako ne uspiju otkinuti koji bod , bar ce ih iscrpiti . Upravo na potezu si .
- Nece mi zamjeriti oni koji gotive Husrefa , da se malo nasalim . Yebo tim koji nije promjenio trenera . @Sjeverjecudo , samo se salim mladicu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Google Adsense [Bot], Hajdeee, laznokrilo i 29 gostiju.