Budes li ti brate cekao Veselog da pogodi,ostat' ces suha qrca
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
kao DelinjoStrikeWarzone je napisao/la: ↑10 mar 2020, 06:59Budes li ti brate cekao Veselog da pogodi,ostat' ces suha qrca![]()
Pitari ozbiljno ušli u operaciju derbi, ima dvije sedmice kako rade na svim radnjama, i vrlo teško će nam gore biti. Znam šta govorim, i bit ćete svjedoci toga na Koševu, nadam se da će Amar, Uprava na vrijeme tražiti moguće module kako izbjeći lakrdiju na tribinama i terenu. Vrlo bitan derbi, za koji se naši moraju spremiti dobro. UPRAVO otvorite oči i uočite sve alarme.
Prvo Čelika apsolvirati.
Prvo Čelika apsolvirati.
Veseli ako hoces zaradit sevapa znas sta moras. Procepi protiv Celika zajedno sa Lendricem. Zeljo Celik 3-0.Veseli Lendric i Ikic.
Sta ti mogu ako si bolji?Mani se suplje,ne trazi izgovor.Admir74 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 08:29Pitari ozbiljno ušli u operaciju derbi, ima dvije sedmice kako rade na svim radnjama, i vrlo teško će nam gore biti. Znam šta govorim, i bit ćete svjedoci toga na Koševu, nadam se da će Amar, Uprava na vrijeme tražiti moguće module kako izbjeći lakrdiju na tribinama i terenu. Vrlo bitan derbi, za koji se naši moraju spremiti dobro. UPRAVO otvorite oči i uočite sve alarme.
Prvo Čelika apsolvirati.
23
atmosfera baca malo englesku sad, jos samo da igra upola baca na englesku gdje bi nam bio kraj
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Sta malo baca bolje od Engleske. Tamo isto pozoriste. Bravo za ne bacanje vaklui ja konto kriv bice svega. Svaka cast.
- desnibocni
- Kontakt:
Pitari su smijurija.Admir74 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 08:29Pitari ozbiljno ušli u operaciju derbi, ima dvije sedmice kako rade na svim radnjama, i vrlo teško će nam gore biti. Znam šta govorim, i bit ćete svjedoci toga na Koševu, nadam se da će Amar, Uprava na vrijeme tražiti moguće module kako izbjeći lakrdiju na tribinama i terenu. Vrlo bitan derbi, za koji se naši moraju spremiti dobro. UPRAVO otvorite oči i uočite sve alarme.
Prvo Čelika apsolvirati.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Osjete igrači kada neko stoji iza njih, trener, stručni štab...
Da se za svaku grešku ne krivi pojedinac.
Imaju podršku i to se vidi na terenu, borba i zalaganje.
Na domaćim tekmama opšta mobilizacija, podržimo klub i u Maju dernek neće izostati.
VTŽ!
Da se za svaku grešku ne krivi pojedinac.
Imaju podršku i to se vidi na terenu, borba i zalaganje.
Na domaćim tekmama opšta mobilizacija, podržimo klub i u Maju dernek neće izostati.
VTŽ!
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
@delinjo
E da znate sto ne znate. Ne morate se brinuti ide pripaz iz zmajevog gnijezda

E da znate sto ne znate. Ne morate se brinuti ide pripaz iz zmajevog gnijezda
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Hahahahahaha spremaju se da prime opet 5 komadaAdmir74 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 08:29Pitari ozbiljno ušli u operaciju derbi, ima dvije sedmice kako rade na svim radnjama, i vrlo teško će nam gore biti. Znam šta govorim, i bit ćete svjedoci toga na Koševu, nadam se da će Amar, Uprava na vrijeme tražiti moguće module kako izbjeći lakrdiju na tribinama i terenu. Vrlo bitan derbi, za koji se naši moraju spremiti dobro. UPRAVO otvorite oči i uočite sve alarme.
Prvo Čelika apsolvirati.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Imamo stelu ljudiiikerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 09:27@delinjo
E da znate sto ne znate. Ne morate se brinuti ide pripaz iz zmajevog gnijezda![]()
![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
????LjoZee je napisao/la: ↑10 mar 2020, 09:46Imamo stelu ljudiiikerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 09:27@delinjo
E da znate sto ne znate. Ne morate se brinuti ide pripaz iz zmajevog gnijezda![]()
![]()
Hahahahahaha spremaju se da prime opet 5 komadaAdmir74 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 08:29Pitari ozbiljno ušli u operaciju derbi, ima dvije sedmice kako rade na svim radnjama, i vrlo teško će nam gore biti. Znam šta govorim, i bit ćete svjedoci toga na Koševu, nadam se da će Amar, Uprava na vrijeme tražiti moguće module kako izbjeći lakrdiju na tribinama i terenu. Vrlo bitan derbi, za koji se naši moraju spremiti dobro. UPRAVO otvorite oči i uočite sve alarme.
Prvo Čelika apsolvirati.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kolezeljovac
- Kontakt:
O anamo onim pisati tek od nedjelje...
Prvo Celik apsolvirati!
Prvo Celik apsolvirati!
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 10 mar 2020, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Danas bi se Ajayi trebao prikljuciti ekipi
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Ljudi moji mene samo interesuje kakva ce nam igra biti kad se osposobe
Zec, Ajayi i Blazevic...znaci zadnji dio, sredina i napad bi trebali dobiti poboljsanja...ali mi cemo izgleda osijediti cekajuci tog Zeca da se oporavi....stvarno je covjek ostao duzan Zelju kad se oporavi da vrati svo ove neigrane utakmice , gdje bi sa njim sigurno bili na prvom mjestu sad cak i bjezali pofino bodovno.
Zec, Ajayi i Blazevic...znaci zadnji dio, sredina i napad bi trebali dobiti poboljsanja...ali mi cemo izgleda osijediti cekajuci tog Zeca da se oporavi....stvarno je covjek ostao duzan Zelju kad se oporavi da vrati svo ove neigrane utakmice , gdje bi sa njim sigurno bili na prvom mjestu sad cak i bjezali pofino bodovno.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zec je u protokolu od naredne sedmice.... Trebao je prosle sedmice biti, ali rade plazme je prolongiran za iducu sedmicu.... Iz predostrožnosti je to tako da se ne bi vracala povreda..Konzerva je napisao/la: ↑10 mar 2020, 10:33Ljudi moji mene samo interesuje kakva ce nam igra biti kad se osposobe
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
100% druga ekipa , zamisli da si imao sad protiv Tuzle Kjosevski,Blazevic,Aco,Ikic,Pavic,Sadikovic,Mesa,Ajayi,Stilic,Sinan i Zec a na umornu odbranu gurnes Veselog i LendricaKonzerva je napisao/la: ↑10 mar 2020, 10:33Ljudi moji mene samo interesuje kakva ce nam igra biti kad se osposobe
KANA gdje je Blažević, posljednji put te pitam?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.