Najblizi Europi
GOLEMO JE OVO LJUDI

naš stadion ... željin, a ne nacionalniKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑09 mar 2020, 14:11Još kad legne južna tribina, pa ovo će biti nacionalni stadion.![]()
Vratite pare za teren i krov koje ste dobilijestamaji je napisao/la: ↑09 mar 2020, 15:22naš stadion ... željin, a ne nacionalniKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑09 mar 2020, 14:11Još kad legne južna tribina, pa ovo će biti nacionalni stadion.![]()
reprezentacija je dobrodošla naravno
Stvarno se lose odrzava teren na grbavici, u zenici to puno puno bolje rade, steta da propada tako dobar terenavenija je napisao/la: ↑09 mar 2020, 14:30Napisao bi nesto u vezi travnjaka jer je steta da se na novom travnjaku stedi i da se ne odrzava kako treba, travnjak je vise zut nego zelen i vec je peterac pretvoren u blato sto se ne bi smjelo desili da je sve po ps kako bi trebalo biti na modernom novom travnjaku.
![]()
Od Uefe su pareJaskoBiH je napisao/la: ↑09 mar 2020, 15:51Vratite pare za teren i krov koje ste dobilijestamaji je napisao/la: ↑09 mar 2020, 15:22naš stadion ... željin, a ne nacionalniKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑09 mar 2020, 14:11Još kad legne južna tribina, pa ovo će biti nacionalni stadion.![]()
reprezentacija je dobrodošla naravno
Uefa ih nije dala Zelji nego savezu tako da bi ih dobio neko drugi da nisu otisle na grbavicu
Bio sam na ovoj tekmi. I hodao po terenu. Nemate se čim pohvalit. Samo na slikama izgleda dobro inače loš skroz, neravan, blatnjav,mekan,taman bio posut przinom koja nije usla u zemlju, noga upada. U odnosu na neke druge terene solidan, a inače općenito se nemamo čime pohvaliti od infrastrukture do terena. Osim terena Grbavice i u Zenici. A i to da nije repka i Savez ni tog ne bi biloWolffire je napisao/la: ↑08 mar 2020, 12:30Mislim da je u TZ najveci problem sto dva tima igraju. Onda ne znam gdje treniraju. Ako se i trenizi vrse na glavnom stadionu onda mora izgledati kako izgleda s obzirom kako se odrzavaju i servisiraju travnjaci.
Evo teren nas u Kaknju. Klimatski uslovi isti. Doduse nasi redovno odrzavaju teren i samo jedan tim igra.
Hajd dobro ti si strucnjak za travnate povrsine. Dok svi treneri hvala teren eto ti si gazio po njemu pa cu tebi vjerovati dok igraci i treneri vjerovatno lebde preko terena.hlive je napisao/la: ↑11 mar 2020, 14:21Bio sam na ovoj tekmi. I hodao po terenu. Nemate se čim pohvalit. Samo na slikama izgleda dobro inače loš skroz, neravan, blatnjav,mekan,taman bio posut przinom koja nije usla u zemlju, noga upada. U odnosu na neke druge terene solidan, a inače općenito se nemamo čime pohvaliti od infrastrukture do terena. Osim terena Grbavice i u Zenici. A i to da nije repka i Savez ni tog ne bi biloWolffire je napisao/la: ↑08 mar 2020, 12:30Mislim da je u TZ najveci problem sto dva tima igraju. Onda ne znam gdje treniraju. Ako se i trenizi vrse na glavnom stadionu onda mora izgledati kako izgleda s obzirom kako se odrzavaju i servisiraju travnjaci.
Evo teren nas u Kaknju. Klimatski uslovi isti. Doduse nasi redovno odrzavaju teren i samo jedan tim igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.