FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Evo ipak sranja... HNS nije donosio nikakve odluke o prekidu prvenstva ali da je savjetovao klubovima da traze misljenje civilne zastite o dolasku publike na stadion. U Istri su, evo citam, odlucili da se sljedece 2 domace utakmice igraju bez publike.
Izgubio ili dobio derbi, time nisi rijesio prvenstvo, ni blizu.
Izgubio ili dobio derbi, time nisi rijesio prvenstvo, ni blizu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Mislim da se previse daje znacaja komentarima na forumu. Ja samo kazem da bi nam -6 ili nedo Bog veci zaostatak bio prevelik za stizati. Pogotovo sto bi se ovi bas digli poslije toga. A o kalkulisanju, mudima, igri i svemu ima strucni stab i igraci da brinu a ne moj forumski post. Ja cu svakako biti na svom mjestu na svim predstojecim utakmicama.desnibocni je napisao/la: ↑10 mar 2020, 14:30Drug moj, samo cu ti reci da nema kalkulisanja ako hoces da budes prvak...Dejan1921 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 14:23Sve ispod cetiri boda u iduca dva kola znaci vjerovatno i oprostaj od titule. Zato pametno odraditi Celik, pobijediti bez bespotrebnih kartona, i onda na Kosevo po minimalno bod. Nece biti lako ali ova ekipa kad hoce moze sa svima. Nadam se potpisima Ajayija i Blazevica i konacnom oporavku Zeca, mnogo bi nam znacila do kraja sezone ta sirina u rosteru.
Kao i u Banja luci, pokazes muda, i pokazes da si vrijedan titule. Otici gore na lavor, i razbiti komunisticki vijetnamski isprdak... Cuvaj se korone, ziv bio...
nije - 6 nego -5 ....mi imamo bolji medjusobni tako da ne bje znam 3 boda nego 2...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
"Sportske aktivnosti u RS-u će biti održavane pred praznim tribinama", istakao je te dodao da je bolje djelovati preventivno nego liječiti posljedice.
Evo u RS bez publike
Evo u RS bez publike
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da mi prvo Celik rijesimo a onda cemo vidjeti za derbi mozda bude bez navijaca.
Mjau !
Vala ako odluce sljedece sedmice da i derbi bude pred praznim tribinama bolje da se i ne igra
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
Huljev2020
- Kontakt:
Pojedini klubovi u HNL, borac i radnik kod nas za sada bez publike
Izvještaj Delegata utakmice protiv Tuzle:
Organizacija utakmice shodno Propozicijama takmičenja BH Telekom Premijer lige BiH,sa propustom.Klub domaćin obezbijedio sve uslove za odigravanje utakmice.Radni sastanak održan na vrijeme sa prisutnim svim službama i službenim licima.Formirana Krizna grupa a klub domaćin obezbijedio Kriznu sobu.Službeni predstavnici ekipa na vrijeme dostavili spiskove igrča i službenih lica sa urednom identifikaciom (igrače do 21 godine,igrače strane državljane i igrače na posudbi).Na terenu za vrijeme igre nije bilo incidenata,dok je u dijelu južne tribine gdje su smješteni domaći navijači bilo nesportskog navijanja i skandiranja,kao i upotrebe pirotehničkih sredstava (slijedi delegatski izvještaj).
Doček i ispraćaj gostujuće ekipe i svih službenih lica fer i korektno.Istaknute zastave predviđene rangom takmičenja.
Da li je ovaj delegat normalan,svaka riječ napisana u Izvještaju a koja ima negativne konotacije, je dvije hiljade više ... Niakakvo skandiranje nije bilo sa juga.
Ma hebo ligu bez publike, ne treba je ni igrati. Neka je prekinu ..
Organizacija utakmice shodno Propozicijama takmičenja BH Telekom Premijer lige BiH,sa propustom.Klub domaćin obezbijedio sve uslove za odigravanje utakmice.Radni sastanak održan na vrijeme sa prisutnim svim službama i službenim licima.Formirana Krizna grupa a klub domaćin obezbijedio Kriznu sobu.Službeni predstavnici ekipa na vrijeme dostavili spiskove igrča i službenih lica sa urednom identifikaciom (igrače do 21 godine,igrače strane državljane i igrače na posudbi).Na terenu za vrijeme igre nije bilo incidenata,dok je u dijelu južne tribine gdje su smješteni domaći navijači bilo nesportskog navijanja i skandiranja,kao i upotrebe pirotehničkih sredstava (slijedi delegatski izvještaj).
Doček i ispraćaj gostujuće ekipe i svih službenih lica fer i korektno.Istaknute zastave predviđene rangom takmičenja.
Da li je ovaj delegat normalan,svaka riječ napisana u Izvještaju a koja ima negativne konotacije, je dvije hiljade više ... Niakakvo skandiranje nije bilo sa juga.
Ma hebo ligu bez publike, ne treba je ni igrati. Neka je prekinu ..
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Od danas na snazi je Naredba Kriznog štaba KS: Otkazuju se javna okupljanja sa više od 250 učesnika.
Znaci bez publike protiv Celika i gurbeta…
Znaci bez publike protiv Celika i gurbeta…
sranje pravo,izgubismo dosta para,a za derbi je mozda i lakse,manji je pritisak bez publike,a i nek petari nista ne zarade
FKŽ !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Zdravlje je broj 1, i ovo je sasvim razumna briga. Ne znam kako ce klub sada bez prihoda od karata, to je vazna stavka.
Ono sto mi mozemo uraditi je malo pogurati fanshop, mada to je mizerno, ne znam...
Ono sto mi mozemo uraditi je malo pogurati fanshop, mada to je mizerno, ne znam...
E yebiga, ali dobro šta ćeš sada, bolje je i preventivno reagovati nego da se desi sranje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
brate ja sad krenuo to da napisem ,ako ima neka opcija da mi navijaci Zelje mozemo kupiti kartu kako bi pomogli klubukerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:16Zdravlje je broj 1, i ovo je sasvim razumna briga. Ne znam kako ce klub sada bez prihoda od karata, to je vazna stavka.
3 covjeka bolesna oni neki krizni stab napravili

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
I to samo u kantonu sarajevu, u kojem nema nijedno zarazeno. Kakvi idioti vode drzavu.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
smijesno majke mi

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.