Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Treba proteste napraviti cijeli grad paralizovat dok se ne rjesi to ..Sariel1987 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 12:34kakva policija dva drota cuvaju autobusku i volonteri..
Komentarise na Celikovom forumu kako je Celik bio drugo poluvrijeme puno bolja ekipa a da je sudija nama navlacio citavu utakmicu.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 22:35Pa ovo se znalo oduvijek, kada se ulogovao na forum prije par mjeseci, ovdje su ga isprozivali sta ti znaci 1921 za Slobodu i krenuo je pisati sranja i gluposti, tako da svako ko prati ovaj forum duze vrijeme zna da je ova sisa Sisojinu sisuBosnausrcu9 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 22:26wtf![]()
![]()
![]()
![]()
sloboda1921 je napisao/la: ↑09 mar 2020, 22:23Puno smo oštećeni u ovih nekoliko utakmica ako se tome doda i nerealizovani penal protiv Veleža onda je utisak gorak. Realno trebali smo uzeti tri boda protiv Veleža i bod protiv Želje. Šta bi bilo da nismo protiv Sarajeva oštećeni i da Bađi nije napravio glupost sad je upitno. Dodamo li tome da nam je čist gol poništen u KUP-u protiv Zrinjskog da se zaključiti da su za Baljin krah ponajviše zaslužni sudije. Ali isto tako treba priznati da nismo imali igre, loša klima i to je tako kad nema rezultata. Nalić je veliki motivator i mislim da će iz svakog igrača izvuć maksimum. Neće imati probleme sa kojima se sretao u Gorkom nema plata, štrajkovi itd. Znači moglo bi se finih stvari uraditi ali treba klimu popravit. Nezadovoljni igrači Crnkić, Maksimović, neprepoznatljivi Sesar, nespremni Kostić itd. itd. to se mora prevazići. Pobjeda protiv Veleža bi mnoge stvari vratila na pravi kolosijek.za**bo se lik u prebacivanju akaunta
edit: evo ga izbriso post. Evo vam sloboda1921 hanlija naš - vjerovatno tuzla1983![]()
![]()
![]()
![]()
Allaha mi mene strah za porodicu ...Treba to rijesiti prije nego izbije neko veliko sranjeSariel1987 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 12:37pa ovi sto ih hrane i donose deke i sta treba...
btw i ja sam stava da ih treba dislocirat iz gradske sredine pod hitno, jbes i ljudska prava i sve nigdje se ne hoda bez papira po inostranstvu a kamol ovako ko oni svakodnevno novi tumaraju slobodno gradom.nije to mala brojka stranaca bez papira bog te pito kakvog sve porijekla i bekgraunda.
Dovoljno da se raskrsnica kod livnice blokira od 3 do 5 poslije podne i imas citav grad u kolapsu. Valjda to posalje neku poruku.Sviuodbranu je napisao/la: ↑10 mar 2020, 12:36Treba proteste napraviti cijeli grad paralizovat dok se ne rjesi to ..Sariel1987 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 12:34kakva policija dva drota cuvaju autobusku i volonteri..
Kakvi bolan volonteri....![]()
Ne treba represija ali se moraju skloniti iz grada...Nastradace neko.Slobodas je napisao/la: ↑10 mar 2020, 13:14Najgore je sto to sve pije drogira se !! U jutarnjim satima urlaju i deru se po Ircu dole strasno je. Policija treba da ih tuce i da ih odveze negdje kad naprave sranj3. Treba ih trehati na svakom koraku kako bi se proculo da nisu dobrodosli u Tuzlu. Svako ide gdje mu je dobro , da se kod nas provodi represija zaobilazili bi oni nas u sirokom krugu
Protiv Mladosti dere se covjek 2 metra od mene otmite mu mikrefon
Protiv Mladosti je na sjeveru bila katastrofa, 4 zvucnika stavili ispod tribine i gledas utakmicu istom on odjednom U TOKU JE 30. MINUTA REZULTAT JE 0-0, kao da nema nijednog zvucnika pa se mora derati, a postavljeno ih 10 oko terenaSviuodbranu je napisao/la: ↑10 mar 2020, 14:45Protiv Mladosti dere se covjek 2 metra od mene otmite mu mikrefon![]()
Meni je najkomicnije kada je sastave citao, zamuca pa stane koda citat ne znabhpremijerliga12 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 14:49Protiv Mladosti je na sjeveru bila katastrofa, 4 zvucnika stavili ispod tribine i gledas utakmicu istom on odjednom U TOKU JE 30. MINUTA REZULTAT JE 0-0, kao da nema nijednog zvucnika pa se mora derati, a postavljeno ih 10 oko terenaSviuodbranu je napisao/la: ↑10 mar 2020, 14:45Protiv Mladosti dere se covjek 2 metra od mene otmite mu mikrefon![]()
![]()
P.S.
Zna li neko kada se moze trcati na Tusnju, u kojim terminima je dozvoljeno, ako je uopste dozvoljeno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.