FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ukoliko se desi da se utakmica protiv Celika bude igrala pred praznim tribinama, klub obavezno nek organizuje prodaju karata. Svi smo svjesni vaznosti utakmice, ove protiv Celika pa tako i svake iduce. Sada nam treba zajednistvo, a ovo bi bila idealna prilika i odlican nacin da se raja jos vise privuce Zelji i da igracima pokazemo da smo uz klub bez obzira na sve.
Doduse bolje sprijecit nego lijecit, u Italiji je u januaru bio prvi slucaj i onda za manje od dva mjeseca katastrofa. Mada sam ja vise za odgodu ovih utakmica nego igranje pred praznim tribinama
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Uz to ako bude bez publike neka traze promjenu termina, zbog reflektora. Troskove smanjiti na min i pustiti karte u prodaju odlicna idejaMrkiMedo je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:28Ukoliko se desi da se utakmica protiv Celika bude igrala pred praznim tribinama, klub obavezno nek organizuje prodaju karata. Svi smo svjesni vaznosti utakmice, ove protiv Celika pa tako i svake iduce. Sada nam treba zajednistvo, a ovo bi bila idealna prilika i odlican nacin da se raja jos vise privuce Zelji i da igracima pokazemo da smo uz klub bez obzira na sve.
uzeo si mi rijec iz usta...ako je ovo istina obavezno vec danas traziti novi termin u 2 sata i to je to ..Mamlaz je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:32Uz to ako bude bez publike neka traze promjenu termina, zbog reflektora. Troskove smanjiti na min i pustiti karte u prodaju odlicna idejaMrkiMedo je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:28Ukoliko se desi da se utakmica protiv Celika bude igrala pred praznim tribinama, klub obavezno nek organizuje prodaju karata. Svi smo svjesni vaznosti utakmice, ove protiv Celika pa tako i svake iduce. Sada nam treba zajednistvo, a ovo bi bila idealna prilika i odlican nacin da se raja jos vise privuce Zelji i da igracima pokazemo da smo uz klub bez obzira na sve.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zelimo da nam se omoguci da mozeo pomoci svom klubuMamlaz je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:32Uz to ako bude bez publike neka traze promjenu termina, zbog reflektora. Troskove smanjiti na min i pustiti karte u prodaju odlicna idejaMrkiMedo je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:28Ukoliko se desi da se utakmica protiv Celika bude igrala pred praznim tribinama, klub obavezno nek organizuje prodaju karata. Svi smo svjesni vaznosti utakmice, ove protiv Celika pa tako i svake iduce. Sada nam treba zajednistvo, a ovo bi bila idealna prilika i odlican nacin da se raja jos vise privuce Zelji i da igracima pokazemo da smo uz klub bez obzira na sve.
Ovo za karte je odlicna ideja, treba to uraditidelinjo je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:33uzeo si mi rijec iz usta...ako je ovo istina obavezno vec danas traziti novi termin u 2 sata i to je to ..Mamlaz je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:32Uz to ako bude bez publike neka traze promjenu termina, zbog reflektora. Troskove smanjiti na min i pustiti karte u prodaju odlicna idejaMrkiMedo je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:28Ukoliko se desi da se utakmica protiv Celika bude igrala pred praznim tribinama, klub obavezno nek organizuje prodaju karata. Svi smo svjesni vaznosti utakmice, ove protiv Celika pa tako i svake iduce. Sada nam treba zajednistvo, a ovo bi bila idealna prilika i odlican nacin da se raja jos vise privuce Zelji i da igracima pokazemo da smo uz klub bez obzira na sve.
- MocMahale444
Sto se tice saveza oni nemaju pojma, zapravo imaju ali kad sebi i svojima štele.
**** ih repka i princ s neretve. Izgubili svaku.
Ovo bez navijaca moze biti oke jer nece imati pritisak.
Celik pada kao s kruske.
**** ih repka i princ s neretve. Izgubili svaku.
Ovo bez navijaca moze biti oke jer nece imati pritisak.
Celik pada kao s kruske.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Italija tranzitna zemlja, zemlja koja najvise radi s kinom odakle je sve krenulo. Unistit prvenstvo, smanjiti prihode klubu a niti jedno zarazeno u kantonu sarajevu van svake pameti. U banku dnevno udje 2000 ljudi, sta treba prestati da rade salteri?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
evo pun kafic....zasto to nisuii zabranili ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
**** mrtve i vladi i ministarstvu i savezu. Svi se koronom zarazili dabogda
Mi smo svakako bolesnici, bolesnici za Željom, puštaj nas unutra aaalooo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
zeljovac21
- Kontakt:
Moja tv trlja ruke
Ne treba se praviti previse pametan, imaju krizni stabovi i strucnjaci koji znaju bolje od nas
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ko da me je tramvaj udario... fuj
+1 za ideju, neka klub odstampa ulaznice da kupujemo da pomognemo.
+1 za ideju, neka klub odstampa ulaznice da kupujemo da pomognemo.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
kakvi krizni stabovi u ovom odronu od drzave moj irfo...sve ljudi sa stelama 
jel Sebija u kriznom stabu

jel Sebija u kriznom stabu
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 10 mar 2020, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jel glupa ideja da kupujemo karte bez obzira što je tekma bez gledalaca?
Ja imam godišnju sjever, ali bih otišao i kupio jedan ili dva Juga, uzmem kartu i tako znam da ce pare ići klubu.
A u ovom svijetu otkazivanja svega, mislim da bi bili jedni od rijetkih ako ne i jedini koji bi na taj način pružili podršku klubu.
Ja imam godišnju sjever, ali bih otišao i kupio jedan ili dva Juga, uzmem kartu i tako znam da ce pare ići klubu.
A u ovom svijetu otkazivanja svega, mislim da bi bili jedni od rijetkih ako ne i jedini koji bi na taj način pružili podršku klubu.
Za nas je bolje ovo bez publike. Sa Čelikom, jedna tekma bez publike, tu poguramo sa fanshopom. Protiv Sarajeva nama više godi što nema publike. A nakon toga ide reprezentativna pauza svakako, do tada bi se trebalo srediti sve.
Neka klub od štampa ulaznice, a mi ćemo iste kupiti, ili neka Online vrše prodaju preko kupikartu.ba
Neka klub od štampa ulaznice, a mi ćemo iste kupiti, ili neka Online vrše prodaju preko kupikartu.ba
- feniksptica
- Kontakt:
Srry momci na upadu, je l vi igrace sto ganjate mozete do petka registrovat ili sto su slobodni mozete bilo kad ? ( moze neko u pp da se ne vuce ovo po vasoj temi, hvala)
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
Plavamamba
- Kontakt:
Još je sad upitno hoće li se derbi igrat pred publikom 
Ovo treba progurati do kluba, neka stave samo Jug 5 KM i kupovace raja, trebamo pomoci klubu i ponovo pokazati koliko volimo Zeljutu i tamo je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:49Jel glupa ideja da kupujemo karte bez obzira što je tekma bez gledalaca?
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Baidu [Spider], MukiBek, Proximic, zeljovolimte i 43 gosta.