Pasha ti ne pricaj gluposti, ja sam na Zapadu ima 4 i kusur godina .. Ali se zgrozavam kad vidim sta pisu idioti poput tebe i kako kuhaju atmosferu..Zip je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:36Prepirka ce biti sa onima koji ne znaju da prihvate prcanje i zayebavanciju... A vidim da si ti medju njima... Tako da dalje sa tobom ne bih komunicirao.. Prvo sto nisi covjek i ne znas komunicirati bez vrijedjanja, a da se spustam na tvoj nivo i nastavim vrijedjati, to mi ne pada na pamet...Mosabavlju je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:32Necu nista da preskacem i znam citati i ti meni nista ne moras crtat ..
Nemas potrebe da spominjes Sjever u bilo kakvom kontekstu i da usijavas ionako vec usijanu atmosferu ..
Trebamo sad da zovemo CIU BIU da desifrira tu tvoju recenicu i da izvuku kontekst onako kako si ti to htio da predstavis?![]()
Kazem, zbog takvih poput tebe se desavaju ove INTERNET prepirke medju navijacima FKS i takve ljude mogu okarakterisati kao obicne pacove trovace.
Ko je vama kriv sto ste ko zapete puske i gledate bilo kakvu rijec da mozete da iskoristite da bi nekog vrijedjali.. Ako ne znate zayebanciju prihvatiti, forum nije mjesto za vas...
![]()
Neka tebe na tvom nivou