Da. NažalostPlavamamba je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:52Još je sad upitno hoće li se derbi igrat pred publikom![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mi se moramo ovome odazvati i na taj nacin pomoci nasem klubuTeaM87 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:52Ovo treba progurati do kluba, neka stave samo Jug 5 KM i kupovace raja, trebamo pomoci klubu i ponovo pokazati koliko volimo Zeljutu i tamo je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:49Jel glupa ideja da kupujemo karte bez obzira što je tekma bez gledalaca?
Ja imam godišnju sjever, ali bih otišao i kupio jedan ili dva Juga, uzmem kartu i tako znam da ce pare ići klubu.
A u ovom svijetu otkazivanja svega, mislim da bi bili jedni od rijetkih ako ne i jedini koji bi na taj način pružili podršku klubu.
Hajde @irfo pisi mail klubu
- kerimatomic1921
- Kontakt:
INFO:
NAS PRIJEDLOG SAM PRENIO MAJI IZ PRAVNE SLUZBE. ONA JE PRIJEDLOG PROSLIJEDILA SEKRETARU I PR SLUZBI.
ODGOVOR CU (CEMO) DOBITI VRLO BRZO TAKO DA CU ODMAH ISTI PROSLIJEDITI OVDJE.
KAZE DA JE PRIJEDLOG ZA POHVALU I DA SE NADA DA CE BITI ODOBRENO.
Neka bar odstampaju jug po 5 km i da uzmemo par milja karata, klubu ce znaciti i mislim da bismo bili jedinstveni u svijetu po ovome.
NAS PRIJEDLOG SAM PRENIO MAJI IZ PRAVNE SLUZBE. ONA JE PRIJEDLOG PROSLIJEDILA SEKRETARU I PR SLUZBI.
Neka bar odstampaju jug po 5 km i da uzmemo par milja karata, klubu ce znaciti i mislim da bismo bili jedinstveni u svijetu po ovome.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 10 mar 2020, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
Plavamamba
- Kontakt:
Evo naredna dva kola bez publike!
Svaka cast!kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:57INFO:
To lave svaka castkerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:57INFO:
- MocMahale444
Top. Radi uštede, neka igraju u 15h protiv Čelika.
Mislim da neće moći štampati karte, ali možda u vidu Online donacija bi moglo ići...
Mislim da neće moći štampati karte, ali možda u vidu Online donacija bi moglo ići...
Svaka castkerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 15:57INFO:
FKŽ !
Pa nismo narodna kuhinja i zilha jbt kakve online donacije, sta vam je ba.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
zeljovac21
- Kontakt:
Zasto nista?
- MocMahale444
Mislim do iduce sezone.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Čekaš derbi 2 mjeseca i više s nestrpljenjem i kad čuješ ovakvu informaciju kao da te neko hladnom vodom zalije.Bitno je da se ide u školu,**** li ti državu ovakvu.
I jedno i drugo je jedan vid donacije. Ali,s obzirom da poznajem finansijsku situaciju u klubu, svaka akcija ovog tipa je dobrodosla. Drugi je par cipela hoce li se prihvatiti ovaj prijedlog, po meni tesko da ce iz raznih razloga. Kako god, pohvale za ideju ali...
Zdravlje svakako prioritet, protiv toga se ne moze nikako. Nadam se samo da ce seon situacija sa virusom srediti brzo, iako za to nema uopste naznake.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
zeljovac21
- Kontakt:
Neko napisa da se Ajayi danas prikljucuje?
Eee da smo Zilha, lave moj pojma ti nemas kakva je to institucija
- MocMahale444
-
zeljovac21
- Kontakt:
Haha nisu, mislim da je lendra najavio. Tako nesto
Ako klub neće da pusti karte, moze se preko udruženja ili preko momaka iz 1921, ili neko pri klubu.
Nešto simbolično isprintati da mi imamo kao uspomenu (ja uplatnicu za stolicu na istoku nosim u zadjepku novčanika).
Naravno to treba da je numerisano i sve prihode uplatiti klubu.
Treba sve dobro ispitati opcije, možda i Online nesto, da Željovci koji nisu u Sa ni BiH se mogu uključiti,
a onda ako se dogovorimo,
Onda žestoku akciju napraviti kako samo mi znamo!!!
Imamo par dana ne treba se zalijetati.
Nešto simbolično isprintati da mi imamo kao uspomenu (ja uplatnicu za stolicu na istoku nosim u zadjepku novčanika).
Naravno to treba da je numerisano i sve prihode uplatiti klubu.
Treba sve dobro ispitati opcije, možda i Online nesto, da Željovci koji nisu u Sa ni BiH se mogu uključiti,
a onda ako se dogovorimo,
Onda žestoku akciju napraviti kako samo mi znamo!!!
Imamo par dana ne treba se zalijetati.
Trenutno korisnika/ca: darkangel4, Hrasno15 i 28 gostiju.