Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ko ga yebe, nek se nada.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
Convicts1988
- Kontakt:
Šta je s Dženis Burnićem ? Jel on donio ikakvu odluku ili nešto nagovijestio ? Jel se njega zvalo ili bar pričalo s njim ?
Tu ocigledno nesto ne stima u komunikaciji, prakticno se nista ne desava.Convicts1988 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 09:18Šta je s Dženis Burnićem ? Jel on donio ikakvu odluku ili nešto nagovijestio ? Jel se njega zvalo ili bar pričalo s njim ?
S druge strane, pitanje je koliko je on trenutno pojacanje. U seniorima tesko da bi imao mjesta i medju 23 igraca, a za U21 nema pravo nastupati.
Posljednje vrijeme cak kuburi s minutazom u Dresdenu, tako da je mogucnost da ga Svabe uzmu u sferi SF-a.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Da, nikad nista nije receno za njega niti se pisalo za njegovu odluku, ako ju ima.DrFilgud je napisao/la: ↑10 mar 2020, 09:35Tu ocigledno nesto ne stima u komunikaciji, prakticno se nista ne desava.Convicts1988 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 09:18Šta je s Dženis Burnićem ? Jel on donio ikakvu odluku ili nešto nagovijestio ? Jel se njega zvalo ili bar pričalo s njim ?
S druge strane, pitanje je koliko je on trenutno pojacanje. U seniorima tesko da bi imao mjesta i medju 23 igraca, a za U21 nema pravo nastupati.
Posljednje vrijeme cak kuburi s minutazom u Dresdenu, tako da je mogucnost da ga Svabe uzmu u sferi SF-a.
Da, znam da slabije igra u zadnje vrijeme, ali evo, izabran je u timu kola ovaj vikend.
S njim sam stajao prije par mjeseci, poslije treninga, al nisam ga uspio pitati za BiH repku
Pa sta si ga bolan pitao?Convicts1988 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 09:44Da, nikad nista nije receno za njega niti se pisalo za njegovu odluku, ako ju ima.DrFilgud je napisao/la: ↑10 mar 2020, 09:35Tu ocigledno nesto ne stima u komunikaciji, prakticno se nista ne desava.Convicts1988 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 09:18Šta je s Dženis Burnićem ? Jel on donio ikakvu odluku ili nešto nagovijestio ? Jel se njega zvalo ili bar pričalo s njim ?
Da, znam da slabije igra u zadnje vrijeme, ali evo, izabran je u timu kola ovaj vikend.
S njim sam stajao prije par mjeseci, poslije treninga, al nisam ga uspio pitati za BiH repkuA, bosanski mu nije jača strana, što je razumljivo : )
Cudan igrac, bio veliki talenat, s vremena na vrijeme odigra odlicno, clan njemacke U21... opet, cesto oscilira i djeluje ispodprosjecno.
Jos je mlad, moguce da se vremenom stabilizuje i realizuje talenat. Svakako to treba konacno zavrsiti i dovesti ga u reprezentaciju.
Uvijek sam govorio da nije bilo argumenata da ga se pozove u A-repku prije 2.3 godine...a mnogi su ga gurali i salve kritika na racun celnih ljudi prosipali...bez ikakvog dokaza.
A ono sto sam ga malo gledao u Dresdenu...moram priznati da mi se vise svidio na lijevom beku u ono utakmica sto je odigrao nego u veznom redu kasnije...
Ove godine nisam pratio, tako da ne mogu nista reci ali vidim da nema siguran status.
A ono sto sam ga malo gledao u Dresdenu...moram priznati da mi se vise svidio na lijevom beku u ono utakmica sto je odigrao nego u veznom redu kasnije...
Ove godine nisam pratio, tako da ne mogu nista reci ali vidim da nema siguran status.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dženisa treba pozvati za prijateljske mečeve pred kvalifikacije za svjetsko u to nema nikakve sumnje. U tu listu spada Dedić Gazibegović Demirović Balić. Također se moraju papiri zavrsiti za Omeragica i Hadzikadunica. Ne samo pozvati nego da ljudi zaigraju, jer se promjene moraju desiti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Branimir Cipetić (24) je prihvatio poziv za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, pozvao ga je izbornik Dušan Bajević i Cipetić bi mogao debitirati za naše susjede u utakmici protiv Sjeverne Irske što se igra 26. ožujka u Zenici. Pobijede li, igrali bi u finalu doigravanja za Euro 2020., protiv boljeg iz susreta Slovačka - Republika Irska.
Cipetić uz bok Edina Džeke i Miralema Pjanića. I Branimir postaje „zmaj”. Hrvatska ga je „zaboravila”, nije ušao u konkurenciju, zato ga naši susjedi objeručke dozivaju. Branimir je – Splićanin, točnije Kaštelanin, iz GOŠK-a, iz Kaštel Gomilice, ali zapravo bivši junior Hajduka koji se zarana iz Poljuda otisnuo u Španjolsku, u Elche. Bio je ljetos u kombinacijama za povratak u Hajduk, a sada igra za Široki brijeg, na desnom beku skrenuo je pozornost na sebe toliko da ga je „princ s Neretve” Bajević, pozvao među svoje.
- Raduje me poziv, vidim da je izbornik pratio moje igre i da je zadovoljan. Na meni je da opravdam poziv i da nastavim s još boljim igrama, mislim da mogu još puno više – kazao je Cipetić koji ima i bh-putovnicu.
Cipetić uz bok Edina Džeke i Miralema Pjanića. I Branimir postaje „zmaj”. Hrvatska ga je „zaboravila”, nije ušao u konkurenciju, zato ga naši susjedi objeručke dozivaju. Branimir je – Splićanin, točnije Kaštelanin, iz GOŠK-a, iz Kaštel Gomilice, ali zapravo bivši junior Hajduka koji se zarana iz Poljuda otisnuo u Španjolsku, u Elche. Bio je ljetos u kombinacijama za povratak u Hajduk, a sada igra za Široki brijeg, na desnom beku skrenuo je pozornost na sebe toliko da ga je „princ s Neretve” Bajević, pozvao među svoje.
- Raduje me poziv, vidim da je izbornik pratio moje igre i da je zadovoljan. Na meni je da opravdam poziv i da nastavim s još boljim igrama, mislim da mogu još puno više – kazao je Cipetić koji ima i bh-putovnicu.
Emir Dilaver (337), Dinamo
Četvrti put u Momčadi kola. Jedan šut, jedan gol; dodavanja 70/73, dueli 7/9, startovi 0/1, četiri presječena dodavanja i pet osvojenih ničijih lopti (jedna na suparničkoj polovici).
Ahmedhodzic i Nalic nisu bolji ni od jednog igraca na ovom prosirenom spisku...govorim trenutno.
Sta ce biti za godinu, dvije..ne znam.
Odigraju likovi par utakmica na vecem nivou i uzimaju si nesto zapravo...uslovljavaju i bla bla.
Znaci, likovi u tim utakmicama ama bas nista nisu pokazali za U-21 repku maltene, a da ih se pozove u A-selekciju...daj ba molim vas.
Odigraju likovi par utakmica na vecem nivou i uzimaju si nesto zapravo...uslovljavaju i bla bla.
Znaci, likovi u tim utakmicama ama bas nista nisu pokazali za U-21 repku maltene, a da ih se pozove u A-selekciju...daj ba molim vas.
Hadžikadunić je već sad bolji od većine na spisku. Ako je istina da ga nisu ni kontakirali onda je to sramota.hurem je napisao/la: ↑10 mar 2020, 16:14Ahmedhodzic i Nalic nisu bolji ni od jednog igraca na ovom prosirenom spisku...govorim trenutno.
Nisam gledao Hadzikadunica, ali igrati u klubu u vrhu tabele u ruskoj ligi je preporuka sama po sebi...
Vidim da ga mnogi hvale ovdje tako da ne sumnjam da bi trebao biti prva ili medju prvim opcijama u narednom periodu kojima bi trebalo rjesavati papire. Zapravo je vec trebalo poceti?!
Vidim da ga mnogi hvale ovdje tako da ne sumnjam da bi trebao biti prva ili medju prvim opcijama u narednom periodu kojima bi trebalo rjesavati papire. Zapravo je vec trebalo poceti?!
Koji je ovo portal?Drape je napisao/la: ↑10 mar 2020, 13:16Branimir Cipetić (24) je prihvatio poziv za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, pozvao ga je izbornik Dušan Bajević i Cipetić bi mogao debitirati za naše susjede u utakmici protiv Sjeverne Irske što se igra 26. ožujka u Zenici. Pobijede li, igrali bi u finalu doigravanja za Euro 2020., protiv boljeg iz susreta Slovačka - Republika Irska.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hadzikadunic je vec sada na nivou Sunjica, cinjenica da ga savez jos nije kontaktirao je cista ludost. Cirkusanti obicni.
⚜️~⚜️~⚜️
To ponasanje nasi smradova je sramotno. Rekao bi covjek nasi stoperi igraju u realu i barci a ne u **** ekipama.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 mar 2020, 23:19Hadzikadunic je vec sada na nivou Sunjica, cinjenica da ga savez jos nije kontaktirao je cista ludost. Cirkusanti obicni.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
Ako je istina onda treba tu njihovu zgradicu pogurat u pickuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 mar 2020, 23:19Hadzikadunic je vec sada na nivou Sunjica, cinjenica da ga savez jos nije kontaktirao je cista ludost. Cirkusanti obicni.