Imao sam dosta tih privatnih, od IPTa, TDa, i sad najvise Torrent Leech koristim, iako su ova prva dva laksa za odrzavanje ratia. Imao sam i Karagargu jedno vrijeme, al nisam odavno nista skidao. To je vise za stare i opskurne filmove, onako specijalizirani tracker. Pokusavao sam upasti na PtP al to je nemoguca misija, ne daju ni da kupis.Blejzer10 je napisao/la: ↑28 feb 2020, 18:30I meni je iduća investicija NAS. Mada sam razmišljao da uzmem QNAP prije nego Synology. A nemam nikakav zvučni sistem tako da mi ne igra pretjeranu ulogu kvaliteta zvuka, mada primjetim kad ga braća yts prekompresujurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 feb 2020, 13:19Ma to se najvise primjeti na vecim dijagonalama, ta razlika, plus i zvuk ako imas i neki kvalitetan sistem, jer je dolby surround 5.1 ili 7.1 standard a sad se ide na Atmos, tako da je to jos veca razlika. Imam 8 TB disk pa ga polako punim, kad napunim mozda sljedeca investicija pored projektora bude i kakav NAS, tipa DS218.![]()
Imaš li možda iskustva (ili miki) sa privatnim trackerima?
Mada za ove bolje moras imati seedbox, makar mjesec uzeti samo da nabijes ratio, jer su kod nas upload brzine katastrofa.