FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Italija ima 70 miliona stanovnika, zamisli umrlo 400 ljudi. Procentualno je to koliko?? Stvarno nam mediji i tabloidi isprase nam mozgove.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 10 mar 2020, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Naravno da nije smiješno i ovo je veliki problem sa kojim se susreće cijeli kontinent. Italija je najbolji primjer šta može da se desi, a mi nemamo ni 5% kapaciteta Italije da bi se borili sa sličnom epidemijom.
Treba ispoštovati ove mjere predostrožnosti koje predlažu naše institucije, kakve su da su, ovo je samo za naše dobro.
Treba ispoštovati ove mjere predostrožnosti koje predlažu naše institucije, kakve su da su, ovo je samo za naše dobro.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne lupaj više gluposti, 133 osobe su umrle u jednom danu od iste bolesti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Treba ba malo spustit loptu, ima u zivotu vaznijih stvari od fudbala, nit je prva nit zadnja utakmica, bice ih jos
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ako nasi pobijede nek se slikaju ispred Juga kako dolikuje tradicija. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
I ti puno citaš zutu štampu.Informacije se ne kupe po novinama.KapitenK je napisao/la: ↑10 mar 2020, 17:30Da, radi se samo o virusu gripe od kojeg je u Italiji umrlo preko 400 ljudi. NIšta strašno.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑10 mar 2020, 17:28Smiješno je sve ovo oko ovog virusa.Hajde što se obicnoj raji po medijima servira svega i svacega pa raju isprepadaše ali mi nije jasno da oni,koji su zdravstveni radnici,ne objasne raji da se tu radi samo o virusu gripe kojem su dali ime Korona virus.A kako ce objasniti kad ih vecina pojma nema,citaju gluposti koje svak piše i vjeruju u to.Isto tako je masa zdravstvenih radnika grada Sarajeva satima cekala da udje u Zetru i kupe Torabijevu vodu pa onda i nije nikakvo cudo što ništa ne cine da objasne narodu o cemu se radi.
Vidjela zaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu.Tako i naš savez u dogovoru sa nekakvim kriznim štabom u kojem sjedi nekoliko ljekara neznalica i nekoliko budzetskih uhljeba.Ovo je gripa kao i sve druge gripe koje se javljaju svake godine i koja zahvati veliki broj stanovnika svake drzave i nikad se nije ovakva panika dizala.Sigurno za sve ovo postoji krupan razlog,mozda cemo nekad i saznati o cemu se radi.
U SAD je u prvom talasu sezonskog gripa oboljelo 26 miliona ljudi, a 14.000 je umrlo, pa se američki zdravstveni radnici spremaju za drugi talas sezonskog gripa u komplikovanoj situaciji, jer postoji dosta sličnosti između običnog gripa i korona virusa.
Iako u SAD ima samo 15 potvrđenih slučajeva oboljelih od korona virusa, nadležni su zabrinuti da bi virus mogao da se proširi i da bi u početku mogao da liči na sezonski grip.
Informacija je od 17.02.2020.
Jeli neko paniku digao a 14 hiljada umrlih.Pa to se svake godine dešava.Ne znam ni ja zbog cega uopšte pokušavam nešto objasniti.I da napomenem da ja svaki dan,sem subote i nedjelje,uradim minimum 10 testova na Korona virus i evo me još sam ziv.
Bezideja voli sve sto vole pitari
Bošnji je teorija zavjere u DNK, uvijek je pametniji od cijelog svijeta. Čuj da njemu neko prosipa priče o izmišljenim virusima.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo jedan prijedlog za bezideju i hapicupametnicu. WHO radi istrazivanja corona virusa, a fali im pacijenata i placaju oko cetiri hiljade funti da namjerno nekog zaraze kako bi mogli pratiti razvoj simptoma i pojavu mogucih komplikacija. Prelezat cete sedam dana, biti na supi i uzeti lijepe pare. Nikad lakse
@Osim13 de ti jedno medicinsko objasnjenje u svom stilu 
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 mar 2020, 17:24NEFORMALNI ODGOVOR IZ KLUBA:
Ukratko, klub zbog pravilnika saveza nije u mogucnosti stampati ulaznice za susret sa smogovcima jer se to kosi sa pravilnikom saveza kod utakmkca bez prisustva publike.![]()
![]()
Prijedlog ce svakako biti poslan upravnim organima kluba, tako da postoji mogucnost da se mozda organizuje neka akcija ukoliko se stampanje simbolicnih ulaznica ne bude moglo ostvariti.
Ako bude nekih novosti i odgovora iz kluba, ovdje cu obavijestiti sve navijace naseg voljenog kluba.
Ja licno nisam za te neke donacije jer mi to malo djeluje, da se izrazim tako, sirotinjski. Nadam se da ce se ova ideja sa stampanjem simbolicnih karata ostvariti. Ukoliko ne, jedini sto mozemo je da opustosimo fan shop. Koliko ko moze. To je moje misljenje. Sutra cemo znati vise.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
ih, izvini zaboravio sam ti si na ovom forumu strucnjak u svim oblastima. tako je kako ti kazes
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nisam stručnjak, zato vjerujem onima za koje smatram da jesu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Veseli ce odigrati partiju zivota bez publike. Nema pritiska samo njegovo znanje dolazi do izrazaja. 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Raja probajte da se ne podbadate izmedju sebe.
Kakva god da je situacija, mislim da se treba ispostovati trend i odluka ljudi i organizacija koje ipak malo vise znaju od nas.
Ja sa svakako misljenja da je ovo preuranjeno i da bi se mogla jos ova protiv Celika odigrati sa publikom pa onda da se vidi sta i kako dalje.
Kakva god da je situacija, mislim da se treba ispostovati trend i odluka ljudi i organizacija koje ipak malo vise znaju od nas.
Ja sa svakako misljenja da je ovo preuranjeno i da bi se mogla jos ova protiv Celika odigrati sa publikom pa onda da se vidi sta i kako dalje.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Hahahaah joj ludila. Lazu nas sve je obmana, manipulatori KineskoAmericki
sreca imamo dva doktora nauka u nasim redovima da to sve raskrinkaju 
Zanimljivo je da su uvijek isti likovi konta svega/sviju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.