Evo da sa vama podjelim jednu odličnu stranicu.

http://www.ballhelper.com/fudbal/englan ... remier.php
Listajte ispod tabele i imate sve moguće informacije.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
2 na gemovehodža je napisao/la:Monolog je napisao/la:Bravo @Huska, dobro si iskombinov''o ono PS1 i zbroj golova.
Monolože, šta ćemo sutra sa Rafom i Fedexom
e jbg odma mi ova tabela ne ide u prilog ,LIverpol i kod kuće i na strani uvijek 0-2 golaOTNYS_YNWA je napisao/la:Legendo biće i par prelaza sutra ujutro.Večeras ću čitavu noć da gledam to, i golove.
![]()
Evo da sa vama podjelim jednu odličnu stranicu.![]()
http://www.ballhelper.com/fudbal/englan ... remier.php
Listajte ispod tabele i imate sve moguće informacije.
Valjda me Jozo neće razočaratineko_iz_mase je napisao/la:Federer-Đoković 1 1.50
Edmonton-San Jose 2 2.05
Rijeka-Dinamo 2 1,75
Slobodno odmah nek vas isplate u kladionici
haj jedan listić skuckaj ,5-6 parova ,tridesetak kvota,da vidim sviđa li mi se da uplatimOTNYS_YNWA je napisao/la:Pa to ti kažem. Takva igra pod palicom Hodgsona. Nego, sutra ću da probam Dundee-Rangers X na cenera.
3.60 kvota. Znamo da se Celtic i oni prate u stopu.
nek' ga juri na idućoj tekmi na AnfilduOTNYS_YNWA je napisao/la:@hodža - Samo da znaš da Reina juri stotu utakmicu bez primljenog pogotka čime bi oborio rekord.
MožeOTNYS_YNWA je napisao/la:Ja ću da odigram 2 na Liverpool. Ono, navijački !
odigro ,vjerujem ja u tebeOTNYS_YNWA je napisao/la:Koln-Wolfsburg PS1
Lazio-Catania 1
Inter-Parma X/1
Hercules-Levante 1
Tottenham-Liverpool 2+
Palermo-Roma X2
Kvota tačno 30
Ma nisam detaljno analizirao,ni gledao medjusobne ni do sada tekme,samo onako cisto na znanje i na iskustva sa zadnjim kolima odigran tiket pa sta bude,mada sumnjivi su mi Rusi do bola,bogotovo kvota od 1.30 na Anzhi.hodža je napisao/la:@ Devil
Ti to dobro analizirao ????
solidna ukupna kvota...ako je takva situacija, vrijedi probati![]()
p.s. ako se neka kladionica z..... pa stavi c.real-bosna hendikep oko 10 ...to treba natrpati na 1...u prvom pol. će probiti hendikep
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.