Jbes prvenstvo. Potraje li ovo i jos eskalira li mi smo ko drustvo komplet na koljenima..
Ionako je sve u krcu jos nam je samo ovo falilo
Upravo tako. Potraje li ovo pitanje je kako privesti prvenstvo ali s obzirom da je već odigrano 2/3 istoga, može se prekinuti i da se potvrde trenutni plasmani klubova ili da se igraju barazi kako za titulu i Evropu, tako i za opstanak.
Raja nije ovo bezazleno... I meni je krivo sto Celik i derbi propustam... Moram gledati na MOJA TV ali je bolje.... 7 ljudi je zarazeno u BiH... 2 ili3 ako se ne varam iz Zenice... Nedo Bog da se prosiri .. Nadam se da ce skole i fakulteti obustaviti nastavu ili davati online casove... Nije ovo uopste bezazleno...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Fazon je sto ovi registrirani vec par sedmica sire virus slobodno...
Znaci u narednim danima brojka rapidno raste.
E sad skontajte par hiljada pacijenata odjednom za intenzivne njege.. Klasicni raspad sistema po savovima.
Raja nije ovo bezazleno... I meni je krivo sto Celik i derbi propustam... Moram gledati na MOJA TV ali je bolje.... 7 ljudi je zarazeno u BiH... 2 ili3 ako se ne varam iz Zenice... Nedo Bog da se prosiri .. Nadam se da ce skole i fakulteti obustaviti nastavu ili davati online casove... Nije ovo uopste bezazleno...
Kod mene ovdje prije 7 dana bilo 2 sad 260 zarazenih
Fazon je sto ovi registrirani vec par sedmica sire virus slobodno...
Znaci u narednim danima brojka rapidno raste.
E sad skontajte par hiljada pacijenata odjednom za intenzivne njege.. Klasicni raspad sistema po savovima.
I ja se bojim da država uopšte nema uvid u stvarno stanje?
**** vas utakmice, ovo je nešto ozbiljno.
Čuo sam od jako dobrog doktora (izvan BiH) da ovo što je u Italiji više nema veze s virusom iz Wuhana i da je gadno mutirao.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nije on gadno mutiro nego su talijani kasno djelovali.
Nesto slicno ko kod nas. Do danas je raja slobodno iz italije ili drugih podrucja recimo dolazila bez ikakvog testiranja i kontrole.
Jbt, evo kod mene dajdža iz Italije sjedi kraj mene.
Doso da te vodi na Pjacu del Duomo
Sretno brato. Ako naletim bacim ti 50 centi
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250