NK Zvijezda Gradačac

ciro_ciro
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ciro_ciro » 27 nov 2010, 10:42

S obzirom koliko je doro igrao minuta treba vidjeti dobro je dao 1 jedan gol.. Neželim sada da prozivam neke igrače, al eto uzet ćemo Nuhanovića odigrao je maltene sve utakmice koliko je dao golova...? Nikić isto tako forsiran je maksimalno ništa, Vidovic ništa.. A doro kad igra doro i zabija..

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 nov 2010, 12:33

Trebamo razgraničiti PROFESIONALIZAM od AMATERIZMA u BiH uslovima.Ljudi u upravi su se odlučili za profesionalizam,tj. igraće samo najbolji igrači za te novce koje imaju.To vam je isto kao da imate firmu,želite da u njoj rade samo najbolji zaposlenici,koji imaju najveće znanje a ne oni koji vam se sviđaju,jer uzalud vam sviđanje ako oni dobro ne obavljaju svoje zadatke na poslu.
Profesionalizam te ne pita odakle si,kako se zoveš, ne pita za sentimenatlnost navijača za određenim igračima,nego traži kvalitet i rezultat SRAZMJERNO ULOŽENOM NOVCU .
Amaterizam te pita odakle si,kako se zoveš,pita za sentimentalnost navijača za određenim igračima,ne traži se kvalitet i rezultat nego se igra za raju.
To su dva različita pola,dvije velike razlike.Kada to mnogi shvate na forumu biće im mnogo jasnije zašto su se desile ove promjene u igračkom kadru.Uprava je ta koja plaća trenera i igrače,oni hoće rezultat i ne interesuje ih odakle je ko.Za loše Zvijezdine igre u prvom dijelu ceh nisu platili samo domaći igrači nego i trener i igrači koji su došli sa strane.Npr.Raif Smajić je pokazao kvalitet i sa gola istisnuo Hadžiđulbića koji je došao u Zvijezdu kao veliko golmansko ime u BiH.Niko Smajića nije stavio na gol zato što je domaći igrač,nego samo zato što je pokazao KVALITET.Pitam se, kojem su možda igraču sa strane trebali dati otkaz da li je to možda Hamza,Mujo,Tosunović,Vasiljević..... da se oni nogiraju samo zato što su sa strane.
Ako pojedinci žele uvesti AMATERIZAM u naš klub,to nije nikakv problem,iz kluba će se povući ljudi koji ulažu novac,neka igraju naša djeca iz grada,neka nam bude 100 ljudi na utakmicama,neka naša Zvijezda igra derbi sa Međiđom,neka putuje u Tojšiće,Mramor,Bukinje,Domaljevac i da na tim derbijima sa selima evociramo uspomene kako je naša Zvijezda igrala utakmice protiv Želje,Sarajeva,Slobode,Borca.... i da govorimo kakva su to vremena bila....
Iza ove čistke stoji i Dragan Jović jer sigurno da bez njegove saglasnosti niti se jedan igrač ne bi našao na spisku za odlazak.Isto tako Jović je taj koji će dovesti igrače,dajmo čovjeku vrijeme,jer on ima KVALITET,AUTORITET I ZNANJE sve ono što traži PROFESIONALIZAM.
P.S.Iskreno,volio bih da u našoj Zvijezdi igra veći broj domaćih igrača, ali realnost je takva da mi u ovom trenutku nemamo igrače koji mogu odgovoriti zahtjevima kluba.Ne sumnjam da će se pružiti prilika i Zvijezdinim juniorima koji odlično igraju ove sezone.
Ne zaboravite da će Jović tražiti kvalitet i samo kvalitet i ništa drugo osim kvaliteta.

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 27 nov 2010, 12:43

Znamo da ce jovic trazit kvalitet i samo kvalitet...!!!

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 27 nov 2010, 13:22

Ljudi,Jovic trazi kvalitet,kvalitet!!!
Da necete ureci ovog Jovica profesionalca,dobar trener jeste,ali da necete pretjerati.Nikic profesionalac izgleda ostaje,iako je vise hodao otkako je dosao,nego sto je trcao.

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 27 nov 2010, 13:34

o kakvom profesionalizmu ti pricas.....jeste vala kod nas su svi prefesionalci koji dodju profesionalno pokupe pare a za rezultat koga briga bar njih ne...da jeste svaki bi se pokupio i otiso a ne ceko da ih otjeraju.....drago mi je zbog novog trenera nadam se boljem sutra....ali prica se iznova ponavlja jao dosao nam je ovaj,onaj ali na kraju taj entuzijazam brzo plahne....sta fali domacim igracima oni makar igraju pored para i sa srcem i na terenu ce se boriti do zadnjeg daha...sta ja sad trebam doci na tekmu i navijat za zvijezdu sa profesionalcima...bruka i sramota
Nk Zvijezda

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 nov 2010, 14:07

nešto nisam optimističan, ne mislim da je Jović neki ekstra trener a i da jeste ne igra trener nego igrači a njih baš i nemamo (onih dobri), a nećemo ih ni imati, ne mogu se oni naći za 2 mjeseca i to u polusezoni sa ovoliko para kolko imamo
opeće se desiti da Jović dovede dvojicu trojicu iz Zrinjskog, Nurdo i Alija po jednog iz Slovenije i 4 austrijske lige i to je to, možda i Cvitkušić nekog svog

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 27 nov 2010, 14:29

Ma svi su oni lopovi kad se zaprjeti da ce letit svi onda se pocne radit posao...!!!

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 27 nov 2010, 17:50

Lahko se moze vidjeti koji igraci sa nase opstine zasluzuju da nose Zvijezdin dres,jednostavno,organizuje se utakmica Reprezentacija Opstine-NK Zvijezda,za Opstinu neka igraju svi oni koji misle da mogu igrat u Zvij.a za Zvijezdu svi igraci Zvijezde iz drugih mijesta,oni uglavnom i igraju.

memooo
Kontakt:

Post Postao/la memooo » 28 nov 2010, 00:39

Nek Jovic dovede ona "pojacanja" iz Zrinjskog Rizvanovica i Grabusa dva strasna bocna hahahhaaha :D :D :D

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 28 nov 2010, 01:13

memooo je napisao/la:Nek Jovic dovede ona "pojacanja" iz Zrinjskog Rizvanovica i Grabusa dva strasna bocna hahahhaaha :D :D :D
Radije Ivankovića, golmana Hadžića ili Zadru.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

dragon boy
Kontakt:

Post Postao/la dragon boy » 28 nov 2010, 18:07

imal kakvih pojacanja!!!!!

memooo
Kontakt:

Post Postao/la memooo » 28 nov 2010, 22:45

Da se mene pita ja bi vam Zadru odma dao :D

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 28 nov 2010, 23:57

memooo je napisao/la:Da se mene pita ja bi vam Zadru odma dao :D
Nećemo se lagat'. Nismo djeca.

Nego, da Lendrić nije Hajdukov, svašta bih pomislio. :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 29 nov 2010, 13:42

bas tako da nije lendric hajdukov moglibi ga dovest...!!J bi isto zadru...!!!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 29 nov 2010, 13:57

zmaj gradacac je napisao/la:bas tako da nije lendric hajdukov moglibi ga dovest...!!J bi isto zadru...!!!
pa imamo već Đorića, šta će nam Zadro

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 29 nov 2010, 15:05

pa djoric rskino ugovor sa zvjezdom mislim zvjezda sa djoricem...!!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 29 nov 2010, 15:36

zmaj gradacac je napisao/la:pa djoric rskino ugovor sa zvjezdom mislim zvjezda sa djoricem...!!
pa sad treba drugog dovesti

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 29 nov 2010, 16:42

Zasto Bedak i Husic nisu dobili nogu iz Zvijezde. Zasto su malog vedu iztjerali, zna li se gdje ce nastavit karijeru.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 nov 2010, 16:57

emir_dj je napisao/la:Zasto Bedak i Husic nisu dobili nogu iz Zvijezde. Zasto su malog vedu iztjerali, zna li se gdje ce nastavit karijeru.
Zato što Bedak nije na budžetu NK Zvijezda jer ga plaća menadžer ili stari tako nešto,tako da on ne opterećuje budžet,tu je samo da popuni broj i da igra 2-3 min radi zadržavanja u sudijskom vremenu, a što se tiče Husića odlučili su mu dati šansu po hiljaditi put,mada poznavajući njegove igračke kvalitete sumnjam da će iskorisiti još jednu šansu.Definitivno čovjek za 100-tinu života.U svakom slučaju Husić nije pokazao ništa više od Vede pa ako ni Vedo nije zadovoljio neznam po kakvim kriterijima je Husić zadovoljio.Čak šta više Vedo nije ni igrao svoju prirodnu poziciju.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.