Kolko si ti u Preventu imoJarnoTrulli je napisao/la: ↑10 mar 2020, 19:21Slazem se. Poglup si i dosadan, ali toliko lud nisi. Valjda nisi.![]()
Odlazak u inostranstvo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Odlazak u inostranstvo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Leoreye oženi me
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- tuzlak1987
- Kontakt:
Otkljucajte nam chatu
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kod mene u gradu se skupila "djeca" koja su završila arhitekturu, geodeziju i slične fakultete i par njih osnovali firmu.Vrebac je napisao/la: ↑10 mar 2020, 23:05Meni je samo komicno kako ljudi ne vjeruju da neko recimo ima 3k ili 5k ovdje a to su smijesne cifre za nekog boljeg freelancera. Znam lika koji je prosao zadnji mjesec 44 000 KM. A prethodni prosao 12 000 KM. Zavisi sve.
??
Sta ovaj radi za 44.000 ? Prodaje atomske Bombe Iranu?
Trenutno imaju 30-ak zaposlenih i stalno nove primaju.
A lovu lopatom uzimaju
Skontali nekako foru da rade projekte za firme vani. I sve odrade preko interneta. Od apliciranja, komunikacije sa klijentima i svega ostalog.
Rade nacrte za kuće i zgrade po Australiji, Njemačkoj, Engleskoj...
Jednostavno ako ćeš u Australiji projekat platiti 10 000 dolara, oni će ga uraditi za 5 ili 7. I firme vani skontale da su kvalitetom isti, a jeftiniji
Ko zna, možda i ovaj dečko nesto slično radi...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Leorey laže jer ne postoje navijači Barcelone koji imaju više od 18 godina pošto su djeca u Bosni počela da svršavaju na Messija kada su imali 5-8 godina prije 10 godina. Dokažite mi suprotno.
- JarnoTrulli
Pa leorey kategorija.legenda reala je napisao/la: ↑10 mar 2020, 23:18Kolko si ti u Preventu imoJarnoTrulli je napisao/la: ↑10 mar 2020, 19:21Slazem se. Poglup si i dosadan, ali toliko lud nisi. Valjda nisi.![]()
![]()
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Imam jarana u prevetnu radi, ja mu kupio gaming stolicu za rodjendan. Kostala ko njegova mjesecna plata. Dobar lik.
27.10.2020
Programiranje za americku pa onda za britansku firmu i to dugo vremena. Radio projekte i za Blizzard i Sony. Ako vjerujes.Vrebac je napisao/la: ↑10 mar 2020, 23:05Meni je samo komicno kako ljudi ne vjeruju da neko recimo ima 3k ili 5k ovdje a to su smijesne cifre za nekog boljeg freelancera. Znam lika koji je prosao zadnji mjesec 44 000 KM. A prethodni prosao 12 000 KM. Zavisi sve.
??
Sta ovaj radi za 44.000 ? Prodaje atomske Bombe Iranu?
27.10.2020
- JarnoTrulli
Pretpostavljam da nije bio supervizor i treci do Hastora.
Ma jok, stoji na nogama 8h pa ga bole noge. To je najbolja investicija. Boli ga qurac sad moze sjedit kad je za PC, ha ja.JarnoTrulli je napisao/la: ↑11 mar 2020, 15:24Pretpostavljam da nije bio supervizor i treci do Hastora.![]()
27.10.2020
- legenda reala
- Kontakt:
Pa nisu svi tiJarnoTrulli je napisao/la: ↑11 mar 2020, 15:24Pretpostavljam da nije bio supervizor i treci do Hastora.![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
1. Koja si to leyendo ?
2. Jesi upratio slike sto je gefufna postavljao ?
3. Jesi je prepoznao ?
2. Jesi upratio slike sto je gefufna postavljao ?
3. Jesi je prepoznao ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- legenda reala
- Kontakt:
Prva
nisam
koga
- JarnoTrulli
HR ima/je imao 5.850 KM (plus pozamasan godisnji bonus), ali i on je uskoro bivsi.legenda reala je napisao/la: ↑11 mar 2020, 16:00
Pa nisu svi tikoje bliži Hastoru ti il Rahman
mislim po plati
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
mislio sam da ima vise, niko ko onaj moj budalas nije tim direktorima inzinjerima davo plateJarnoTrulli je napisao/la: ↑11 mar 2020, 16:24HR ima/je imao 5.850 KM (plus pozamasan godisnji bonus), ali i on je uskoro bivsi.legenda reala je napisao/la: ↑11 mar 2020, 16:00
Pa nisu svi tikoje bliži Hastoru ti il Rahman
mislim po plati
![]()
Valja mi u karantin sad kad dodjem u Bosnu. 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- rob do bagro
- Kontakt:
Je li se moze putovat sad iz Bosne za Njemacku interesuje me busem najvise, sad kad sam dobio vizu dodje virus **** ga 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Yebo ih korona ja kontao u aprilu napokon u bosnu i gledaj sad sranja.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Kantić je napisao da njihove linije frceraju pa sad...rob do bagro je napisao/la: ↑12 mar 2020, 19:05Je li se moze putovat sad iz Bosne za Njemacku interesuje me busem najvise, sad kad sam dobio vizu dodje virus **** ga![]()
Tako blizu, a tako daleko.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 51 gost.