ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Pa kad je protivnik Djokovic, ovaj izgubit od tamo nekog desetog tako hahaha
27.10.2020
Školuje @pajoni
Argumentovano, kratko i jasno
Šta zna Car ko je dobar teniser
Zato i jesmo zadnja rupa na sviralu
Argumentovano, kratko i jasno
Šta zna Car ko je dobar teniser

Najjače mi je bilo nakon finala W iz 2017. godine likovi pišu kae sva sreća pa je Marin odabrao Hrvatsku ko bi ga želio ovakvog da igra za BiH

Zato i jesmo zadnja rupa na sviralu

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne može da hvali Noklicu bez da spominje Najvećeg
Kompleksi su čudo

Kompleksi su čudo

Cilic je top igrac tri GS finala u ovoj eri nisu mala stvar no yebo to pa da je Dzumhur izjavio ovo sto je on opet je relevantniji od Lejvera covjek igra tenis protiv njih, dedica moze navijacki pricati ko i mi i traziti neke brojeve koji mu odgovaraju, na terenu to niko ne moze bolje reci od igraca a i medju njima ima raznih misljenja pretpostavljam, kada neki kaze da mu je Federer najbolji pretpostavljam da ce onda postati relevantan.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nadal i Nole kazu da je Roger najveci.Ti ces sad reci,pa oni su skromni ali
a) Zasto nisu izabrali jedno drugo
b) Pa sta i da kazu ja sam najveci,to lebron stalno govori(doduse jest sizofrenicar u pitenju)
a) Zasto nisu izabrali jedno drugo
b) Pa sta i da kazu ja sam najveci,to lebron stalno govori(doduse jest sizofrenicar u pitenju)
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kada su to rekli? Kada su rekli Federer je najbolji igrac svih vremena? Imas neku frisku izjavu a ne neku dok je Nadal jos imao gustu kosu, jer od tada se mnogo stosta promjenilo. Uostalom ja se sjecam Nadalove izjave koja je nesto slicna ovoj Cilicevoj, kada kaze da mu je Djokovic najtezi protivnik.
- BosniaBoston
- Kontakt:
12.septembar 2019.japa je napisao/la: ↑10 mar 2020, 21:52Kada su to rekli? Kada su rekli Federer je najbolji igrac svih vremena? Imas neku frisku izjavu a ne neku dok je Nadal jos imao gustu kosu, jer od tada se mnogo stosta promjenilo. Uostalom ja se sjecam Nadalove izjave koja je nesto slicna ovoj Cilicevoj, kada kaze da mu je Djokovic najtezi protivnik.
#Punoljetstvo
Daj nam link i citiraj da procitamo tu izjavu.BosniaBoston je napisao/la: ↑10 mar 2020, 21:5712.septembar 2019.japa je napisao/la: ↑10 mar 2020, 21:52Kada su to rekli? Kada su rekli Federer je najbolji igrac svih vremena? Imas neku frisku izjavu a ne neku dok je Nadal jos imao gustu kosu, jer od tada se mnogo stosta promjenilo. Uostalom ja se sjecam Nadalove izjave koja je nesto slicna ovoj Cilicevoj, kada kaze da mu je Djokovic najtezi protivnik.
- BosniaBoston
- Kontakt:
https://www.essentiallysports.com/rafae ... best-ever/japa je napisao/la: ↑10 mar 2020, 23:01Daj nam link i citiraj da procitamo tu izjavu.BosniaBoston je napisao/la: ↑10 mar 2020, 21:5712.septembar 2019.japa je napisao/la: ↑10 mar 2020, 21:52Kada su to rekli? Kada su rekli Federer je najbolji igrac svih vremena? Imas neku frisku izjavu a ne neku dok je Nadal jos imao gustu kosu, jer od tada se mnogo stosta promjenilo. Uostalom ja se sjecam Nadalove izjave koja je nesto slicna ovoj Cilicevoj, kada kaze da mu je Djokovic najtezi protivnik.
#Punoljetstvo
Govori u kontekstu price o broju GS titula ne o najboljem tenisu ikada, klasicno izvlacenje iz konteksta novinara.
Da, smiješna izjava
Prvo, pojedinci i dalje nisu skontali da nije isto najbolji i najuspješniji. Niko ne spori da je Fed i dalje najuspješniji, al sad se priča o najboljem
Evo Rafina izjava od neki dan u vezi Feda, neko je i postavljao već
A evo recimo šta je Rafa rekao za Novaka, što je i Toni Nadal nekolicinu puta ponovio
Prvo, pojedinci i dalje nisu skontali da nije isto najbolji i najuspješniji. Niko ne spori da je Fed i dalje najuspješniji, al sad se priča o najboljem
Evo Rafina izjava od neki dan u vezi Feda, neko je i postavljao već
I sam Fed je priznao da mu je već poslije onog meča iz 2005. u Miamiju bilo jasno da će Rafa bit bolji igrač od njega, i da će mu pravit velike probleme kroz karijeru, dok recimo za Novaka i dalje nije ništa slično rekao‘When I am at my best, I am better than Roger Federer’ – Rafael Nadal discusses rivalry
A evo recimo šta je Rafa rekao za Novaka, što je i Toni Nadal nekolicinu puta ponovio
Dakle, jasno da smatra da je Novak najbolji igrač ikad, il ti ga perfektan teniser, krupne su ovo riječi kojima ga je opisao, prekrupne“I played against a player who did everything perfect. I know nobody playing tennis like this ever. Since I know this sport, I never saw somebody playing at this level,” Nadal said.
“When I say perfect, it’s not one thing in particular. It’s everything. It`s perfect”
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma Novak je masina,samo povrede ga mogu udaljiti od svih mogucih rekorda,a samim tim i GOAT titule
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pita se i Rafa bgm,ova korona mu odgovara predikcije su da ce se situacija smiriti bas do sljake
#Punoljetstvo
Najjace kad kazu za paju da nekog spusta a tolerise mu se sve i svasta....vece seljacine za diskusiju nema,nema normalne price bilo sta ....neko mu to dozvoljava svjesno da pravi cirkus od teme i tako unazad koliko vec.
bodi ti znas da te ja volim,kao sti gotivim i malog @una ali da se ne lazemo jedini razlog sto paja pise na ovom forumu je taj sto vam prija njegovo ismijavanje i uvrede prema Rogeru i forumasima koji gotive i navijaju za istog.Udjem da procitam i malo diskutujem sa mojim babukovcima ,kad **** svaki put par stranica njegovog ismijavanja,brate ako je zasticen reci pa nam napravi temu da mi mozemo diskutovati ,ili napravite sebi temu nazovite je ismijavanje Rogera pa udri ,nismo duzni svako malo citati gluposti.i nemoj mi samo reci o njegovim argumentima ,kada je uz svaki njegov argument prilozena uvreda,ismijavanje i hrpa smajlija,ako je to forum i nacin da se diskutuje na istom onda aferim.Ocigledno vam smetamo pa napravite onda dvije teme za vas i jednu za nas...stvarno gubi smisao sve ovo .
bodi ti znas da te ja volim,kao sti gotivim i malog @una ali da se ne lazemo jedini razlog sto paja pise na ovom forumu je taj sto vam prija njegovo ismijavanje i uvrede prema Rogeru i forumasima koji gotive i navijaju za istog.Udjem da procitam i malo diskutujem sa mojim babukovcima ,kad **** svaki put par stranica njegovog ismijavanja,brate ako je zasticen reci pa nam napravi temu da mi mozemo diskutovati ,ili napravite sebi temu nazovite je ismijavanje Rogera pa udri ,nismo duzni svako malo citati gluposti.i nemoj mi samo reci o njegovim argumentima ,kada je uz svaki njegov argument prilozena uvreda,ismijavanje i hrpa smajlija,ako je to forum i nacin da se diskutuje na istom onda aferim.Ocigledno vam smetamo pa napravite onda dvije teme za vas i jednu za nas...stvarno gubi smisao sve ovo .
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Realno ne pita se nista,ovakav Novak je enigma za sve,izuzmi sljaku na ostalim podlogama Rafa se nista ne pita protiv Novaka,a nije da ga Nole nmz dobiti i na sljaciBosniaBoston je napisao/la: ↑11 mar 2020, 01:05Pita se i Rafa bgm,ova korona mu odgovara predikcije su da ce se situacija smiriti bas do sljake
- BosniaBoston
- Kontakt:
Moze u madridu,na ostalim sljakastim turnirima tesko.Uostalom zasto toliko podcjenjivanje,fakt je da vise USO osvojenih ima ne bih uopste tu stavljao Novaka kao favorita, mnogo vece su sanse da ce neko od ekipe Nadal + Nextgen osvojiti nego onronaldo99 je napisao/la: ↑11 mar 2020, 10:58Realno ne pita se nista,ovakav Novak je enigma za sve,izuzmi sljaku na ostalim podlogama Rafa se nista ne pita protiv Novaka,a nije da ga Nole nmz dobiti i na sljaciBosniaBoston je napisao/la: ↑11 mar 2020, 01:05Pita se i Rafa bgm,ova korona mu odgovara predikcije su da ce se situacija smiriti bas do sljake
#Punoljetstvo
Zivi bili pa vidjeli, ja bi bajvise volio da Roger osvoji W i US,ali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.