Da je samo pozicija krila ...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Da je samo pozicija krila ...
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:49Prevljak --- Demirović
Balić Hasić Ćatić
Burnić Šabanadžović
Dedić Omeragić Hadzikadunić Gazibegović
Jel ovi najbolje sto mlade nade nose? Slobodno bolje igrace imenujte jer mi nista ne pada na pamet za sada.
Od toga 4 ne igraju za nas.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 mar 2020, 16:49Prevljak --- Demirović
Balić Hasić Ćatić
Burnić Šabanadžović
Dedić Omeragić Hadzikadunić Gazibegović
Jel ovi najbolje sto mlade nade nose? Slobodno bolje igrace imenujte jer mi nista ne pada na pamet za sada.
Ogromna razlika u kvalitetu.Rezultat odlican.Zukanovic je napisao/la: ↑10 mar 2020, 18:53Pioniri poraženi od Rusije
Bosna i Hercegovina-Rusija 0:1 (0:0)
Etno selo Stanišići
Sudija: Dražen Marić.
Sudije asistenti: Danijel Perić, Radmilo Vuković.
Gol: 0:1 Shirokov (76').
Žuti kartoni: Husić, Hadžić (BiH).
Crveni karton: Hadžić (BiH).
Bosna i Hercegovina: Arman Šutković, Nemanja Rendić, Halil Kolenda, Marko Kozina, Faris Husić, Salih Hadžić, Kenan Lamadžema, Sergej Damjanić, Ante Prusina, Luka Misimović, Amar Zahirović. Igrali su još: Tarik Hondo, Ardijan Bejić, Ensar Mešić, David Čamber, Marko Brkić. Selektor: Zoran Erbez.
Mogu ti reci moje misljenje.Ono sto sam vidio danas je jako lose.Ima sigurno 5-6kg vise,spor,motoricki los,sporo odigrava i lose vidi rjesenja u igri.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 mar 2020, 22:34Kakav je Misketov mali? Imal tu kvaliteta kakvog?
Onaj Kovac se nije pojavio ilimichplatini je napisao/la: ↑10 mar 2020, 22:54Mogu ti reci moje misljenje.Ono sto sam vidio danas je jako lose.Ima sigurno 5-6kg vise,spor,motoricki los,sporo odigrava i lose vidi rjesenja u igri.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 mar 2020, 22:34Kakav je Misketov mali? Imal tu kvaliteta kakvog?
Svaka cast Misketu ali sa malim ovo nije potrebno.
Dovoljno pogledati gdje igra i ko mu je babo da bude jasno kako je do repke dogurao. Misketu je bolje da se potrudi malo vise u vezi hadzikadunica i omeragica nego da gura sina svog.michplatini je napisao/la: ↑10 mar 2020, 22:54Mogu ti reci moje misljenje.Ono sto sam vidio danas je jako lose.Ima sigurno 5-6kg vise,spor,motoricki los,sporo odigrava i lose vidi rjesenja u igri.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 mar 2020, 22:34Kakav je Misketov mali? Imal tu kvaliteta kakvog?
Svaka cast Misketu ali sa malim ovo nije potrebno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.