FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vala kad su krenuli u Sarajevu, a i BiH obustavljati i odgadjati sve zivo mogli su i na dvije sedmice PL. Moglo bi se to stici nadoknaditi jer neke lige ce morati nadoknadjavati tako da vjerujem da ce UEFA pocetak kvalifikacija za EL i LP i to malo pomjeriti ili srediti te datume.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ma bice vremena i za odgodu...onaj ko misli da ce za 2 sedmice biti bolje bilo sta ,nije bas pri zdravom razumu...LjoZee je napisao/la: ↑11 mar 2020, 16:44Vala kad su krenuli u Sarajevu, a i BiH obustavljati i odgadjati sve zivo mogli su i na dvije sedmice PL. Moglo bi se to stici nadoknaditi jer neke lige ce morati nadoknadjavati tako da vjerujem da ce UEFA pocetak kvalifikacija za EL i LP i to malo pomjeriti ili srediti te datume.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ja ocekujem da ovo sve tek bukne.
Oko karata je vrlo jednostavno. Svako neka kupi kartu za tribinu na kojoj je inače. Ja sam na zapadu, i uzeću 4 karte. Ne osvrćite se na one koji kritikuju i omaloažavaju. torpederska posla...
ma nece se ni prvenstva zavristii niti se euro igra ove godine ....realnost
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
zeljovac21
- Kontakt:
Sta bi s Veselim neko rece da ce danas obaviti pregled za tu napuklu kost?
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja koliko sam upoznat sutra se prodaju u prostorijama samo u cijeni od 5KM???
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Jeste, ali mozes uzeti koliko hoces. Pa kolega zeli reci da npr. neko planirao na istok i umjesto 5 KM moze dati 10 KM kao sto bi dao inace.kolezeljovac je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:04Ja koliko sam upoznat sutra se prodaju u prostorijama samo u cijeni od 5KM???
- kolezeljovac
- Kontakt:
A pa dobro.... Koliko je ko u mogućnosti... Jasno jasno
Kako vrijeme prolazi sve je jasnije. Normalni navijaci koji su podrzavali upravu nastavljaju da prate Zelju i navijaju, samo oni koji su imali korist od toga pljuju i dalje.KANA je napisao/la: ↑11 mar 2020, 15:27brate, sinoc krenem da napisem post Virtu da me nije stid sto sam bio tri godine na onom forumu i da nabrojim bruku dobrih stvari sto je uradjeno ,sad kad citam ovo sto pisu i kakva je to bijeda malo je reci da me je sramotakoliko je raje izmanipulisano i koliko su se trudili da popljuju Amara (gdje je dosta raje popusilo tu pricu ) na kraju ga molili da se vrati sve govori o njima .
Josko Domorocki je ispao legenda kad je reako NE a evo poslije toliko godina ce i Amarovo NE uci u legendu![]()
![]()
![]()
Stalno nam se tokom godina gurala prica ovi ako odu gasimo se, i onda bi redovno neki placenik kad bi se malo zaguzvalo napisao odose ljudi gasimo se ako odu bla bla.
A sve vrijeme pljuje se Amar. Pominje se kao najveci dusman, neprijatelj...i onda kad su im svi dzokeri ispucani, od pokusaja sa evropskim metodama do ovih nasih vojnika, oni zovu Amara i opet govore ako ne bude htio dusman je.
Zali Boze sto su se neki kvalitetni ljudi potrosili u tim godinama.
Ma neće biti bolje, ali preventivno djelovanje je neizbježno. Nama da se desi ovo kao u Italiji, pocrkali bi za mjesec dana.
Sve u svemu, dobar potez.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ništa to ba, pa da se preprodaje poslije, jedna lična = jedna kartaLjoZee je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:06Jeste, ali mozes uzeti koliko hoces. Pa kolega zeli reci da npr. neko planirao na istok i umjesto 5 KM moze dati 10 KM kao sto bi dao inace.kolezeljovac je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:04Ja koliko sam upoznat sutra se prodaju u prostorijama samo u cijeni od 5KM???
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- desnibocni
- Kontakt:
Udjem neki dan u taxy, lik celav, krupan, Zeljin grb na retrovizoru... Onako malo u pricu, kad Hasib Losic, branio nekad kod nas. Za one koji se ne sjecaju, branio zajedno sa Mirom Kruzikom u onoj sezoni kada je bilo 22 kluba. A mi osvojili duplu krunu. Te sezone se igralo 479 utakmica Kupa i prvenstva.
Malo u pricu o svemu, o Zelji najvise, od Ilidze do M. Dvora... Svasta covjek sazna interesantnog i lijepog.
Željo je ljubav.
Malo u pricu o svemu, o Zelji najvise, od Ilidze do M. Dvora... Svasta covjek sazna interesantnog i lijepog.
Željo je ljubav.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Jesi li se to prepo da necete zaraditi od sljedece domace sa publikom?
- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ne sramoti mi familiju.... Rodjak od tetke sin mi u Marketing sluzbi FKS
Stid me
šuti ba, ne pričajkolezeljovac je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:25Ne sramoti mi familiju.... Rodjak od tetke sin mi u Marketing sluzbi FKSStid me
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I ti svakakve familije imaskolezeljovac je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:25Ne sramoti mi familiju.... Rodjak od tetke sin mi u Marketing sluzbi FKSStid me
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ovo nisu istine
Inace babo je ozenio mamu gdje je pitarska family...Mamlaz je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:30I ti svakakve familije imaskolezeljovac je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:25Ne sramoti mi familiju.... Rodjak od tetke sin mi u Marketing sluzbi FKSStid me
Hajde @kole mozda nije on objavio, tjesi se malo 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.