D.D.?kolezeljovac je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:25Ne sramoti mi familiju.... Rodjak od tetke sin mi u Marketing sluzbi FKSStid me
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ja idem na sjever, hoce li mi 2 km vratitiLjoZee je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:06Jeste, ali mozes uzeti koliko hoces. Pa kolega zeli reci da npr. neko planirao na istok i umjesto 5 KM moze dati 10 KM kao sto bi dao inace.kolezeljovac je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:04Ja koliko sam upoznat sutra se prodaju u prostorijama samo u cijeni od 5KM???
moSa ljoŽe
Jok, nemaju sitnolijevapolutka je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:32Ja idem na sjever, hoce li mi 2 km vratitiLjoZee je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:06Jeste, ali mozes uzeti koliko hoces. Pa kolega zeli reci da npr. neko planirao na istok i umjesto 5 KM moze dati 10 KM kao sto bi dao inace.kolezeljovac je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:04
Ja koliko sam upoznat sutra se prodaju u prostorijama samo u cijeni od 5KM???![]()
![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
F.Č.starigrad je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:32D.D.?kolezeljovac je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:25Ne sramoti mi familiju.... Rodjak od tetke sin mi u Marketing sluzbi FKSStid me
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Onda ću na jugLjoZee je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:33Jok, nemaju sitno![]()
![]()
moSa ljoŽe
Sejo i Senadakolezeljovac je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:31Ovo nisu istine
Inace babo je ozenio mamu gdje je pitarska family...Mamlaz je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:30I ti svakakve familije imaskolezeljovac je napisao/la: ↑11 mar 2020, 17:25Ne sramoti mi familiju.... Rodjak od tetke sin mi u Marketing sluzbi FKSStid me
- kolezeljovac
- Kontakt:
Seada*
Tačno se vidi pukotina na sredini krova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MocMahale444
Ovo Sarajevo trazi odgodu?
Moze, ali da se svi mecevi odgode. Ovako nek nase odgode ugurat ce nam gdje nam je Kup i sve ono. Pa Tito to ne moze izdrzati.
Moze, ali da se svi mecevi odgode. Ovako nek nase odgode ugurat ce nam gdje nam je Kup i sve ono. Pa Tito to ne moze izdrzati.
Vidim kone hoće odgodu derbija,
Treba izaći sa jasnim stavom da ne dolazi u obzir odgoda.
Mi igramo kup I potencijalne 4 utakmice više u kasnijem takmičenju, a oni tu bi sad da prebace još i derbi.
Nema šanse,
jedino ako žele da izadji u susret svima pa odgode kompletno prvenstvo i sve datume utakmica ponovo odrede pa da pude fer, da se ne desi da mi igramo 5utakmica sub-srijeda-sub-srij-sub I da jedna od tih bude derbi.
Već da odgode i onda kad se nastavi igra se kao što se i trebalo igrati sa novim datumima.
Znaci odgoda derbija NE!
Odgoda prvenstva DA!
Treba izaći sa jasnim stavom da ne dolazi u obzir odgoda.
Mi igramo kup I potencijalne 4 utakmice više u kasnijem takmičenju, a oni tu bi sad da prebace još i derbi.
Nema šanse,
jedino ako žele da izadji u susret svima pa odgode kompletno prvenstvo i sve datume utakmica ponovo odrede pa da pude fer, da se ne desi da mi igramo 5utakmica sub-srijeda-sub-srij-sub I da jedna od tih bude derbi.
Već da odgode i onda kad se nastavi igra se kao što se i trebalo igrati sa novim datumima.
Znaci odgoda derbija NE!
Odgoda prvenstva DA!
Sigurno igramo tri srijede do kraja prvenstva jer dvije su Kup i jedna vjerovatno neko vandredno kolo ko svake sezone plus eventualno finale znaci jos dvije. Doci ces u situaciju 100 sedmica zaredom da igras subota-srijeda.
Sigurno da to oko rasporeda yebe al vala da je obrnuta situacija sigurno bi i mi tražili odgodu, puno vuče domaćinstvo derbija realno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
nadam se da ne razmislja neka budala u nasoj upravi da pristane na ovo ....mi igramo kup treba da svaka 2 dana igramo kasnije...NE NAS KONACAN ODGOVOR !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ne kazem ja nista protiv sto oni traze u smislu da je to glupost vec jednostavno smo mi u situaciji gdje raspored se ne moze uklopiti, a da puleni mogu lako izdrzati. Oni sa druge strane ne igraju Kup i samim tim imaju slobodnih termina koliko hoces. Derbi bez publike jeste losa stvar, ali u situaciji ako ce se samo nama odgoditi nema se izbora nego igrati. Ako ce se svima odgoditi okej onda.
da ne igramo kup fkt nije problem ali ovako jok...da nam uguraju onda 10 tekmi u 20 dana ....da izgorimo na oba fronta svakako nam je kadar siromasan.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Svakako da treba ostati dostojanstven, treba predložiti alternativu, kompromis... Nisu ni oni krivi za ovo sranje.
Ali cista odgoda je stvarno nefer, i treba im dati to do znanja.
Onako na brzinu sam pregledao kalendar, ne računajući reprezentativne pauze mi nemamo gdje ubaciti tu utakmicu nikako, a kamo li da ubacimo a da oni ne budu 3x odmorniji posto ne igraju kup.
- kolezeljovac
- Kontakt:
NEMA ODGODE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.