najvazniji detalj utakmice je onaj iz 4,5. minute kad su Viole dale go,od tog trenutka njihova taktika je bila jasna ( a i jedina moguca i logicna ) i to su vise nego solidno odradili...zato sam reko da je remi najrealniji,al sam i napiso da ne bi bilo nezasluzeno da ste dobili jer ste imali sansi za pobjedu...juventus 0244 je napisao/la:Ja se ne bih složio, svaka čast Fiorentini na njihovoj igri, ali uzalud njihova taktika, da Boruc nije bio raspoložen i skidao nemoguće. Treba priznati da je bio kriv kod gola, ali to neumanjuje njegovu izvrstnu partiju danas.Interista di cuore je napisao/la:niste lose odigrali,al po meni i niste zasluzili pobjedu,prije svega jer je Fiorentina odigrala odlicno takticki utakmicu,mislim da je ovaj remi i najrealniji...mogli ste i do pobjede,sto ne bi bilo nezasluzeno,al ipak mislim da je ovako najrealnije...
Ponavljam svaka čast Fiorama, ali Juve zaslužio tri bobe.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- sarajlija89
- Kontakt:
ma ne gledam dok kucam..pa tek kasnije procitam i eventualno ispravim....jednostavno bio sam brzi od tebeInterista di cuore je napisao/la:kad prije odigraste 45 derbija ???![]()
![]()
remi protiv Firenze i nije neki kiks,pod uslovom da dobijete Cataniu u iducem kolu...a to si u pravu da niste primili onaj jeftin go,ko zna kako bi se utakmica odvijala...
kad prije editova papak![]()
Tesko je protiv bunkera igrati...a mi smo napravili par odlicnih prilika..al Boze moj..stvarno nismo imali srece.
Eh kolko bi nam znacila ova tri boda..stvarno ostaje velika zal...al idemo dalje,sta sad...jas am stvarno zadovoljan Juventusom ove sezone,pogotovo sto smo mahom svi pesimisti bili..ovo je renesansa na odnosu prosle sezone.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
vecerasnja utakmica je bila jos vaznija s obzirom na cinjenicu da Milan nije dobio,al opet ponavljam ovo i nije neki kiks ako dobijete Cataniu...
pratio sam Juve i prosle sezone ( iako ove dosta vise ) i mogu rec da ste barem za dvije klase bolja ekipa sa dolaskom Del Neria iako sam ja prvi sumnjo da on moze nesto napravit sa Juvetom...kakogod nadam se da cete lagano izborit LP,jer smijesno je da u istoj nema Bianconera...
dosta od mene veceras
pratio sam Juve i prosle sezone ( iako ove dosta vise ) i mogu rec da ste barem za dvije klase bolja ekipa sa dolaskom Del Neria iako sam ja prvi sumnjo da on moze nesto napravit sa Juvetom...kakogod nadam se da cete lagano izborit LP,jer smijesno je da u istoj nema Bianconera...
dosta od mene veceras
Sve to stoji oni su došli da pokušaju dati gol i da se brane, i uspjeli su samim tim su zaslužili taj bod, ali moje je mišljenje da su više sretno nego taktički došlo do boda, to je ta poenta moje priče , mislim da se sad razumijemoInterista di cuore je napisao/la:najvazniji detalj utakmice je onaj iz 4,5. minute kad su Viole dale go,od tog trenutka njihova taktika je bila jasna ( a i jedina moguca i logicna ) i to su vise nego solidno odradili...zato sam reko da je remi najrealniji,al sam i napiso da ne bi bilo nezasluzeno da ste dobili jer ste imali sansi za pobjedu...
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma kiks je..jer i protiv catanie se podrazumijevala pobjeda..a onda derby sa laziom...
ovakve tekme se moraju dobivat...romu i fiorentinu smo trebali dobit..al nezreli smo jos uvijek za neke vece stvari.
Zadrzat prikljucak do januara i uz par pojacanja..sto da ne
ovakve tekme se moraju dobivat...romu i fiorentinu smo trebali dobit..al nezreli smo jos uvijek za neke vece stvari.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Čuvaj te se Sicilije, znaju oni iznenaditi (Miccoli, Pastore i društvo)Admir_Sa je napisao/la:Sutra vas lagano
- Interista di cuore
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:Sve to stoji oni su došli da pokušaju dati gol i da se brane, i uspjeli su samim tim su zaslužili taj bod, ali moje je mišljenje da su više sretno nego taktički došlo do boda, to je ta poenta moje priče , mislim da se sad razumijemoInterista di cuore je napisao/la:najvazniji detalj utakmice je onaj iz 4,5. minute kad su Viole dale go,od tog trenutka njihova taktika je bila jasna ( a i jedina moguca i logicna ) i to su vise nego solidno odradili...zato sam reko da je remi najrealniji,al sam i napiso da ne bi bilo nezasluzeno da ste dobili jer ste imali sansi za pobjedu....
razumijem ja sta ti hoces rec,vjerovatno bih i ja tako prico da je Inter u pitanju...al tako je u fudbalu,pogotovo u calciu ( pogotovo ekipe koje igraju protiv velikana ) kad ga zabijes svim silama pokusas odbranit to vodstvo...
s obzirom na situaciju u ligi ove sezone,mislim da ste legitimni kandidati za scudetto,jbg ipak ste na tabeli ispred prvaka evrope
Bitno je ostati među prva četiri do Januara, a za dalje uz par pojačanja, moglo bi biti iznad očekivanjasarajlija89 je napisao/la:Ma kiks je..jer i protiv catanie se podrazumijevala pobjeda..a onda derby sa laziom...
- sarajlija89
- Kontakt:
Juventus je zivot,sve ostalo su sitnice...
Za sve se navija, JUVENTUS se voli... 
sarajlija89 je napisao/la:Juventus je zivot,sve ostalo su sitnice...
Niste odavno valaZa sve se navija, JUVENTUS se voli...
nema potpisa
Naprijed Lech !!
u strasno ste nezavidnoj situaciji, city i lech po 7, vi 4, a docekujete cityja u zadnjem kolu, znaci morate obje dobiti da bi sigurno prosli, bice to tesko, ali i interesantno
nista, sretno u srijedu/cetvrtak, ne znam kad se igra
u strasno ste nezavidnoj situaciji, city i lech po 7, vi 4, a docekujete cityja u zadnjem kolu, znaci morate obje dobiti da bi sigurno prosli, bice to tesko, ali i interesantno
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- sarajlija89
- Kontakt:
Jbg...
meni je Juventus iznad svega...mozda nerazumno...al ja zivim za Juventus..jednostavno poseban klub,toliko emocija..zbog svega...kad su nas izbacili ja sam ko dijete malo plakao.
Jednsotavno kao dijete zavolio..i nema tu..Juve je moja religija
meni je Juventus iznad svega...mozda nerazumno...al ja zivim za Juventus..jednostavno poseban klub,toliko emocija..zbog svega...kad su nas izbacili ja sam ko dijete malo plakao.
Jednsotavno kao dijete zavolio..i nema tu..Juve je moja religija
Biće zeznuto, ali mislim da mi to možemo. U srijedu je tekma protiv Lecha. Ako pobjedimo oba po sedam, i treba pobjediti Citya kući za siguran prolaz.nevjernik je napisao/la:Naprijed Lech !!![]()
![]()
@Admire_sa moramo malo!
- sarajlija89
- Kontakt:
Jbo lech..ja bi mijenjao vecerasnju pobjedu za ispadanje u EL..bi zivota mi..al eto..
- Evil Genius
- Kontakt:
za dobrobit calcia ima da prodjete, nea mjesta za zajebanciju . . njemci se ne sale 
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
a jbg sramota je ispast od lecha, mada mislim da cete proci ovo, ono italijanski na goozovesarajlija89 je napisao/la:Jbo lech..ja bi mijenjao vecerasnju pobjedu za ispadanje u EL..bi zivota mi..al eto..
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Interista di cuore
- Kontakt:
de ba,mani se toga ( iako razumijem sta mislis,i meni je Serie A puno vaznija od Evrope )...morate proc u EL i vi a i ostali predstavnici,u suprotnom odose njemcisarajlija89 je napisao/la:Jbo lech..ja bi mijenjao vecerasnju pobjedu za ispadanje u EL..bi zivota mi..al eto..
igracu 2 na kladionici
- sarajlija89
- Kontakt:
ima i tog..al opet sami sebi smo prioritet...Evil Genius je napisao/la:za dobrobit calcia ima da prodjete, nea mjesta za zajebanciju . . njemci se ne sale
pravo nastupa nemaju aquillani i quagliarella te sorensen...bice neke rotacije u ekipi al opet...serie A je prioritet