Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 28 nov 2010, 01:45

Jbg... :mrgreen:

meni je Juventus iznad svega...mozda nerazumno...al ja zivim za Juventus..jednostavno poseban klub,toliko emocija..zbog svega...kad su nas izbacili ja sam ko dijete malo plakao.

Jednsotavno kao dijete zavolio..i nema tu..Juve je moja religija
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 nov 2010, 01:48

nevjernik je napisao/la:Naprijed Lech !! :D :mrgreen:

u strasno ste nezavidnoj situaciji, city i lech po 7, vi 4, a docekujete cityja u zadnjem kolu, znaci morate obje dobiti da bi sigurno prosli, bice to tesko, ali i interesantno

nista, sretno u srijedu/cetvrtak, ne znam kad se igra ;)
Biće zeznuto, ali mislim da mi to možemo. U srijedu je tekma protiv Lecha. Ako pobjedimo oba po sedam, i treba pobjediti Citya kući za siguran prolaz.

@Admire_sa moramo malo! :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 nov 2010, 01:49

Jbo lech..ja bi mijenjao vecerasnju pobjedu za ispadanje u EL..bi zivota mi..al eto..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 28 nov 2010, 01:51

za dobrobit calcia ima da prodjete, nea mjesta za zajebanciju . . njemci se ne sale :D
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 28 nov 2010, 01:52

sarajlija89 je napisao/la:Jbo lech..ja bi mijenjao vecerasnju pobjedu za ispadanje u EL..bi zivota mi..al eto..
a jbg sramota je ispast od lecha, mada mislim da cete proci ovo, ono italijanski na goozove :D al eto
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 28 nov 2010, 01:53

sarajlija89 je napisao/la:Jbo lech..ja bi mijenjao vecerasnju pobjedu za ispadanje u EL..bi zivota mi..al eto..
de ba,mani se toga ( iako razumijem sta mislis,i meni je Serie A puno vaznija od Evrope )...morate proc u EL i vi a i ostali predstavnici,u suprotnom odose njemci :oops:

igracu 2 na kladionici :geek:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 nov 2010, 01:54

Evil Genius je napisao/la:za dobrobit calcia ima da prodjete, nea mjesta za zajebanciju . . njemci se ne sale :D
ima i tog..al opet sami sebi smo prioritet... :mrgreen:

pravo nastupa nemaju aquillani i quagliarella te sorensen...bice neke rotacije u ekipi al opet...serie A je prioritet

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 28 nov 2010, 01:55

sarajlija89 je napisao/la:serie A je prioritet
svi mi tako razmisljamo al' UEFA nas ne razumije :lol:
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 28 nov 2010, 01:56

Evil Genius je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:serie A je prioritet
svi mi tako razmisljamo al' UEFA nas ne razumije :lol:
hahahah,to kralju,bas tako...mozda da probamo sa kakvom peticijom :lol:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 nov 2010, 01:57

Nekako neozbiljo se pristupa ovoj EL, ali morala bi proći grupnu fazu, kako god.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 nov 2010, 01:58

Jbg..sto meni buraz kaze za inter ako ne moze medju tri bit i ne treba ici u LP...i ja cu isto to reci za Juve naredne szone..jednostavno,od iduce godine Juve mora na najvisem nivou biti...

a za ostale...e jbg...ma ne mogu nijemci realno...mozda godinu i to je to..cim se Juve vrati na najvisi nivo eto sigurne prednosti za talijane...upravo to njima fali..jak Juventus

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 28 nov 2010, 02:03

sarajlija89 je napisao/la:Jbg..sto meni buraz kaze za inter ako ne moze medju tri bit i ne treba ici u LP...i ja cu isto to reci za Juve naredne szone..jednostavno,od iduce godine Juve mora na najvisem nivou biti...

a za ostale...e jbg...ma ne mogu nijemci realno...mozda godinu i to je to..cim se Juve vrati na najvisi nivo eto sigurne prednosti za talijane...upravo to njima fali..jak Juventus

a jbg stoji to...al onda racunaj da neko od trenutnih velikana ( Roma,Juve,Inter,Milan ) zijani tu LP na ustrb recimo Hoffenheima i to je steta a bgm i sramota...

a to da fali Juve to je cinjenica...

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 28 nov 2010, 02:04

na stranu rivalstvo al' fakat bez jakog juventusa nema jake serie a

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 nov 2010, 02:08

upravu si i ti interista..nigdje nema tako velikih klubova kao u italiji pa nek prica ko sta hoce..ITALIJA 6 PREDSTAVNIKA :mrgreen:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 28 nov 2010, 02:14

sarajlija89 je napisao/la:upravu si i ti interista..nigdje nema tako velikih klubova kao u italiji pa nek prica ko sta hoce..ITALIJA 6 PREDSTAVNIKA :mrgreen:
jbg to je fkt...Milan 7,Inter 3,Juve 2 LP,nema ni jedna liga ovako jaka tri predstavnika u Evropi...plus svi ostali trofeji u Evropi ( Inter i Juve po 3 Kupa Uefa ako se ne varam )...po tome je realno Serie A najjaca liga,al trenutno je to spalo na niske grane...

steta samo sto se od proslosti ne zivi :oops:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 nov 2010, 02:16

Interista di cuore je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:upravu si i ti interista..nigdje nema tako velikih klubova kao u italiji pa nek prica ko sta hoce..ITALIJA 6 PREDSTAVNIKA :mrgreen:
jbg to je fkt...Milan 7,Inter 3,Juve 2 LP ako se ne varam,nema ni jedna liga ovako jaka tri predstavnika u Evropi...plus svi ostali trofeji u Evropi ( Inter i Juve po 3 Kupa Uefa ako se ne varam )...po tome je realno Serie A najjaca liga,al trenutno je to spalo na niste grane...

steta samo sto se od proslosti ne zivi :oops:
Italija je mislim najjača po Euro titulama, a i trenutni prvak je iz Serie A, polako će se vratiti vremena polufinala LP sa četiri Italijanska kluba! 8-)

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 28 nov 2010, 03:57

Steta za Juve sto ne iskoristi danas kiks Milana. Bili su bolji tokom citave utakmice ali dzaba kada lopta nece u gol. Motta kada je stigao u Juve mislio sam da ce bit' veliko pojacanje na desnoj strani, a on kako je krenuo grygera ce da ga istjera iz prve postave :D Napadi Fiorentine su se uglavnom svodili po lijevoj strani preko Vargasa te u par navrata pravio smjesnim Mottu. Ne znam samo zasto opet nije Del Neri pruzio sansu Sorensenu koji je u proslim utakmica pokazao da se itekako moze racunati na njega i ako mu to nije prirodna pozicija mislim :? Drago mi je zbog pogotka Pepe-a nadam se da ce se sad ufatit forme, posto vjerujem da moze mnogo vise nego do sada sto je pokazao.

Steta sto ne udje koji Aletov slobodnjak :evil: Pored toga jos imao dvije sanse, posebno ona kada je malo iz kosa pucao sam neometan mada je imao na drugoj strani samog Krasica samo da prisloni loptu u gol :evil:

Uglavnom nije jos nista izgubljeno, glavu gore :D
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 nov 2010, 09:35

utakmica protiv Fiorentine je pokazala koliko je teska Seria A i koliko god italijanski predstavnici bili lose u Europi,a to se najvise odnosi na Europa Ligu i "srednje " klubove koji nekad dospiju tu pa prospu zacas sve zaradjeno, italijanska liga je jedna od najjacih, nesto kontam , niko se ne bi dobro proveo pa i kad ulozis 300 miliona po sezoni,kad ti dodje takticki zrela ekipa i zna sta hoce, to je ono sto ni u jednoj ligi nema, takticka disciplina,malo sutra bi Man U 7-1 pobijedio Fiorentinu,pa koliko god ona u losoj formi,kao sto jeste , bila ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 28 nov 2010, 11:59

jesmo to dobili jos jednog Juventina u cekicaru ovom :D

i da :evil: tek se sad sjetih situacije kada je Alex sutao preko gola a ispod sami Quaglia i Krasic.. realno, Del Piero nije bio jedan od boljih, meni se nije svidjela sinocnja njegova partija.. trudio se, ali jbga nije mogao.. to sto kazete da Marchisio ne smije preuzeti odgovornost na sebe, pa po meni je to dobra stvar.. zamislite da je kao npr. Balotelli bahat i da sve u svoje ruke uzima.. igrao je sasvim dobro, fulio je onu jednu priliku ali i napravio ih je par.. kakvu je loptu poslao za Del Piera.. koliko se vracao u odbranu i cuvao gol.. pa dajte, momak igra predobro.. Aquilani mozda pod utjecajem povrede nije igrao dobro, ali siguran sam da je zamjenjen zato sto je lose igrao.. Bonucci sjajan.. cak bih se usudio reci da je u ovom dijelu sezone i bolji od Chiellinija.. momak tako smireno igra.. tako perfektno.. jos odlicno iznosi lopte, u napadu bolji od Iaquinte.. po meni on je nase najvece pojacanje.. mi smo i prosle sezone u napadu znali dati po 3-4 gola bez problema, ali smo bez jos veci problema znali i primiti 2-3 gola.. dok nije dosao Leonardo.. a odbrana je ista.. isto je tu Chiellini, De Ceglie, Grosso i Grygera.. jedini novajlija u odbrani pored Bonuccija je Motta koji je gori i od Grygere, a tek koliko je losiji od Caceresa..

Leonardo Bonucci
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 nov 2010, 14:25

Italia je napisao/la:jesmo to dobili jos jednog Juventina u cekicaru ovom :D

i da :evil: tek se sad sjetih situacije kada je Alex sutao preko gola a ispod sami Quaglia i Krasic.. realno, Del Piero nije bio jedan od boljih, meni se nije svidjela sinocnja njegova partija.. trudio se, ali jbga nije mogao.. to sto kazete da Marchisio ne smije preuzeti odgovornost na sebe, pa po meni je to dobra stvar.. zamislite da je kao npr. Balotelli bahat i da sve u svoje ruke uzima.. igrao je sasvim dobro, fulio je onu jednu priliku ali i napravio ih je par.. kakvu je loptu poslao za Del Piera.. koliko se vracao u odbranu i cuvao gol.. pa dajte, momak igra predobro.. Aquilani mozda pod utjecajem povrede nije igrao dobro, ali siguran sam da je zamjenjen zato sto je lose igrao.. Bonucci sjajan.. cak bih se usudio reci da je u ovom dijelu sezone i bolji od Chiellinija.. momak tako smireno igra.. tako perfektno.. jos odlicno iznosi lopte, u napadu bolji od Iaquinte.. po meni on je nase najvece pojacanje.. mi smo i prosle sezone u napadu znali dati po 3-4 gola bez problema, ali smo bez jos veci problema znali i primiti 2-3 gola.. dok nije dosao Leonardo.. a odbrana je ista.. isto je tu Chiellini, De Ceglie, Grosso i Grygera.. jedini novajlija u odbrani pored Bonuccija je Motta koji je gori i od Grygere, a tek koliko je losiji od Caceresa..

Leonardo Bonucci
Ej brate za Bunuccia si upravu 100%, jer kakvom lakoćom momak igra iz utakmice u utakmicu je bolji, onda njegova transformacija iz odbrane u napad i nazad me oduševljava. Također sam primjetio kako momak dobro barata sa loptom. Čak bi se usudio reći jedno od najboljih pojačanja ove sezone, jes da se na početku nisu snašli on i Chiellini, ali sad je to odlično. Dokaz tome je deset utakmica bez poraza.

Forza Juve!

Forza Leonardo Bonucci! :D :D

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.