meni je Juventus iznad svega...mozda nerazumno...al ja zivim za Juventus..jednostavno poseban klub,toliko emocija..zbog svega...kad su nas izbacili ja sam ko dijete malo plakao.
Jednsotavno kao dijete zavolio..i nema tu..Juve je moja religija
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Biće zeznuto, ali mislim da mi to možemo. U srijedu je tekma protiv Lecha. Ako pobjedimo oba po sedam, i treba pobjediti Citya kući za siguran prolaz.nevjernik je napisao/la:Naprijed Lech !!![]()
![]()
u strasno ste nezavidnoj situaciji, city i lech po 7, vi 4, a docekujete cityja u zadnjem kolu, znaci morate obje dobiti da bi sigurno prosli, bice to tesko, ali i interesantno
nista, sretno u srijedu/cetvrtak, ne znam kad se igra
a jbg sramota je ispast od lecha, mada mislim da cete proci ovo, ono italijanski na goozovesarajlija89 je napisao/la:Jbo lech..ja bi mijenjao vecerasnju pobjedu za ispadanje u EL..bi zivota mi..al eto..
de ba,mani se toga ( iako razumijem sta mislis,i meni je Serie A puno vaznija od Evrope )...morate proc u EL i vi a i ostali predstavnici,u suprotnom odose njemcisarajlija89 je napisao/la:Jbo lech..ja bi mijenjao vecerasnju pobjedu za ispadanje u EL..bi zivota mi..al eto..
ima i tog..al opet sami sebi smo prioritet...Evil Genius je napisao/la:za dobrobit calcia ima da prodjete, nea mjesta za zajebanciju . . njemci se ne sale
svi mi tako razmisljamo al' UEFA nas ne razumijesarajlija89 je napisao/la:serie A je prioritet
hahahah,to kralju,bas tako...mozda da probamo sa kakvom peticijomEvil Genius je napisao/la:svi mi tako razmisljamo al' UEFA nas ne razumijesarajlija89 je napisao/la:serie A je prioritet
sarajlija89 je napisao/la:Jbg..sto meni buraz kaze za inter ako ne moze medju tri bit i ne treba ici u LP...i ja cu isto to reci za Juve naredne szone..jednostavno,od iduce godine Juve mora na najvisem nivou biti...
a za ostale...e jbg...ma ne mogu nijemci realno...mozda godinu i to je to..cim se Juve vrati na najvisi nivo eto sigurne prednosti za talijane...upravo to njima fali..jak Juventus
jbg to je fkt...Milan 7,Inter 3,Juve 2 LP,nema ni jedna liga ovako jaka tri predstavnika u Evropi...plus svi ostali trofeji u Evropi ( Inter i Juve po 3 Kupa Uefa ako se ne varam )...po tome je realno Serie A najjaca liga,al trenutno je to spalo na niske grane...sarajlija89 je napisao/la:upravu si i ti interista..nigdje nema tako velikih klubova kao u italiji pa nek prica ko sta hoce..ITALIJA 6 PREDSTAVNIKA
Italija je mislim najjača po Euro titulama, a i trenutni prvak je iz Serie A, polako će se vratiti vremena polufinala LP sa četiri Italijanska kluba!Interista di cuore je napisao/la:jbg to je fkt...Milan 7,Inter 3,Juve 2 LP ako se ne varam,nema ni jedna liga ovako jaka tri predstavnika u Evropi...plus svi ostali trofeji u Evropi ( Inter i Juve po 3 Kupa Uefa ako se ne varam )...po tome je realno Serie A najjaca liga,al trenutno je to spalo na niste grane...sarajlija89 je napisao/la:upravu si i ti interista..nigdje nema tako velikih klubova kao u italiji pa nek prica ko sta hoce..ITALIJA 6 PREDSTAVNIKA
steta samo sto se od proslosti ne zivi
Ej brate za Bunuccia si upravu 100%, jer kakvom lakoćom momak igra iz utakmice u utakmicu je bolji, onda njegova transformacija iz odbrane u napad i nazad me oduševljava. Također sam primjetio kako momak dobro barata sa loptom. Čak bi se usudio reći jedno od najboljih pojačanja ove sezone, jes da se na početku nisu snašli on i Chiellini, ali sad je to odlično. Dokaz tome je deset utakmica bez poraza.Italia je napisao/la:jesmo to dobili jos jednog Juventina u cekicaru ovom![]()
i datek se sad sjetih situacije kada je Alex sutao preko gola a ispod sami Quaglia i Krasic.. realno, Del Piero nije bio jedan od boljih, meni se nije svidjela sinocnja njegova partija.. trudio se, ali jbga nije mogao.. to sto kazete da Marchisio ne smije preuzeti odgovornost na sebe, pa po meni je to dobra stvar.. zamislite da je kao npr. Balotelli bahat i da sve u svoje ruke uzima.. igrao je sasvim dobro, fulio je onu jednu priliku ali i napravio ih je par.. kakvu je loptu poslao za Del Piera.. koliko se vracao u odbranu i cuvao gol.. pa dajte, momak igra predobro.. Aquilani mozda pod utjecajem povrede nije igrao dobro, ali siguran sam da je zamjenjen zato sto je lose igrao.. Bonucci sjajan.. cak bih se usudio reci da je u ovom dijelu sezone i bolji od Chiellinija.. momak tako smireno igra.. tako perfektno.. jos odlicno iznosi lopte, u napadu bolji od Iaquinte.. po meni on je nase najvece pojacanje.. mi smo i prosle sezone u napadu znali dati po 3-4 gola bez problema, ali smo bez jos veci problema znali i primiti 2-3 gola.. dok nije dosao Leonardo.. a odbrana je ista.. isto je tu Chiellini, De Ceglie, Grosso i Grygera.. jedini novajlija u odbrani pored Bonuccija je Motta koji je gori i od Grygere, a tek koliko je losiji od Caceresa..
Leonardo Bonucci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.