Kakogod, ja bi prije City za protivnik nego njihenobarca je napisao/la: ↑11 mar 2020, 23:54Ma daj pravite od lika neki miks guardiole i fergusona, rekao bi osvojio sa atleticom 10 trofeja a nije da je imao neki slab tim, jedno vrijeme sigurno medju top 3 tima svijeta.I niko ne kaze da se trebao otvoriti ali ne pisite nebuloze o nekoj njegovoj maestralnoj taktici, ovakav bunker bi i Bazdarevic znao postaviti.leorey je napisao/la: ↑11 mar 2020, 23:50Jel to i ti prvi put gledas Atletica?enobarca je napisao/la: ↑11 mar 2020, 23:48E sto bi volio sjesti sa Simeoneom da ga pitam kakvu je on to maestralnu taktiku pripremio veceras o kojoj neki forumasi pisu.Pa doslovno ljudi nisu centra presli 90 minuta kako treba, i vise cak.Klasican bunker u kojem se uzdas u to da protivnik nece zabiti onoliko koliko mu treba a u napadu sta bog da, presudila greska golmana i to je to.ALi naravno gleda se prolaz na kraju, nista liverpoolu ne vrijedi 20 suteva ili koliko vec kad su ovi iz 5 puta manje suteva dali 3 komada.Kako god malo manje svrsavanja po Simeoneu molim, dobar trener ali ohanite malo sa tim hvalospjevimaU prvoj utakmici jesu izgledali maestralno ali ovo veceras je ocajna predstava kako igraca tako i simeonea, naravno neki ce reci kako ocajna a dali 3 gola ali opet ponavljam ta 3 gola su plod onog levata na golu liverpoola, poslije prvog gola ovima usla voda u usi i zdravo.
Sta je trebao da se otvori pa da dobije 5 komada odmah jel?
I meni se gade realno ali Klopp i igraci su it TOLIKO PODCIJENILI da je to nevjerovatno na ovom levelu
Kao da ih nisu gledali, ne znam. Pa on poslije prve tekme kaze, ima Anfield, navijaci nasi, prolazimo siguran sam. Ko da ce ti navijaci dobiti tekmu. Ti isti navijaci ti napustili stadion prije kraja tekme.
Mojne dvostrukih standarda.
Jednostavno znas kakva ce tekma da bude, vazda isto s njima