Tacno je nedostatak pola mozga glavni preduslov da budes fudbaler

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Juventus player Cristiano Ronaldo has been tested positive for Corona virus! [Sky Italia]
Jozo je ciganin zbog svojih izjava i arogancije, ciganin je zato što je jbg ciganin. Cholo je u tom segmentu za njega gospodin.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 00:00A kad je Jozo.ovako igrao i prolazio onda je bio nafakas i ciganin![]()
Ma neka malo provociranja , šta fali , Haaland je prvi počeo, treba tako ...
Ok je kad ekipa iz trece lige onako igra, al kad ekipa koja ima igrace koji su medju najskupljim na svijetu ne prelazi centar onda je to sramotno.
Jesi to ikad prije pisao?
Mislim na parišku prćiju, ne na AtleticoEvander je napisao/la: ↑12 mar 2020, 10:40Jesi to ikad prije pisao?
Svi protiv Atletica pisu kad pobijede ekipu za koga taj neko navija.
Mimo toga, super im Cholo i Atletico kad izbacuju ostale. Licemjerno malo.
Atletico je to sto je vec godinama. I meni je bezveze sto sa dobrom ekipom i skupim igracima igraju ovo sto igraju, mislim da imaju kvalitet i potencijal za bolji fudbal, ali o tome treba pisati prije nego kad ti pobijede voljenu ekipu.
Tačno, ima igrača od 120 mil, nisu više neki underdog, al očito Cholo ne zna drugačije
Čemu vrijeđanje, buraz možeš napisati normalan komentar...MysticAladin je napisao/la: ↑12 mar 2020, 10:17Prvi je počeo zbog proslave gola? Ja ne vidim nikakvu provokaciju u tome što momak tako slavi gol ili sam ja možda nešto propustio?
Ovi u Parizu su arogantni napuhani majmuni...koji opet za sitnicu plaču isto djeca kad ne dobiju šareno lizalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.