Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo bih dozvolio odlazak vrapčićana na Tušanj dok ih drži euforija, da ne daj Bože ne padne za 2-3 sedmice, a i Pastrmka je sredio i izorganizovao sve sa svojim društvom, žao mi i zbog njega. Kaže bilo bi mu to prvo gostovanje još od Jugoslavie.
Zalosna ti majka koja te okotila.Convicts1988 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 11:12Samo bih dozvolio odlazak vrapčićana na Tušanj dok ih drži euforija, da ne daj Bože ne padne za 2-3 sedmice, a i Pastrmka je sredio i izorganizovao sve sa svojim društvom, žao mi i zbog njega. Kaže bilo bi mu to prvo gostovanje još od Jugoslavie.
Druga liga i ne vratili se vise nikad.Amin.
- forza_juve
- Kontakt:
Navijaci zeljescara traze djabne prenose na moja tv ne bi li ostala koja markica da mogu kupovati ulaznice za utakmice koje nece gledati. Mozda su to neki rituali i uvjerenja da mogu doci do titule. Prvenstvo ako se nastavi ili u drugom slucaju prekine zna se gdje ide titulazeljovac21 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 11:09Hahah pitari fakat kontaju da ce na ovaj nacin uzeti titulu. Kakva odgoda, utakmice bez publike i to je to. Samo bi moja tv trebala izaci u susret sto se tice placanja prenosa kao sto je slucaj u Njemackoj. Ali jok, ovi nasi jedva docekali ovakvo stanje...
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Ne bi bila prva koju vam je kriminalni savez dodijelio.forza_juve je napisao/la: ↑12 mar 2020, 11:19Navijaci zeljescara traze djabne prenose na moja tv ne bi li ostala koja markica da mogu kupovati ulaznice za utakmice koje nece gledati. Mozda su to neki rituali i uvjerenja da mogu doci do titule. Prvenstvo ako se nastavi ili u drugom slucaju prekine zna se gdje ide titulazeljovac21 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 11:09Hahah pitari fakat kontaju da ce na ovaj nacin uzeti titulu. Kakva odgoda, utakmice bez publike i to je to. Samo bi moja tv trebala izaci u susret sto se tice placanja prenosa kao sto je slucaj u Njemackoj. Ali jok, ovi nasi jedva docekali ovakvo stanje...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slijedeći preporuke nadležnih zdravstvenih ustanova, kao i vladinih institucija u BiH u cilju prevencije širenja virusa COVID-19, Komitet za takmičenje NS/FS BiH je na telefonskoj sjednici održanoj danas donio sljedeće odluke:
Odgađa se do daljnjeg odigravanje prvenstvenih i Kup utakmica Premijer omladinske lige BiH (U-19, U-17 i U-15), Premijer ženske lige BiH (seniorke i kadetkinje) i Premijer futsal lige BiH.
Odgađa se do daljnjeg odigravanje prvenstvenih i Kup utakmica Premijer omladinske lige BiH (U-19, U-17 i U-15), Premijer ženske lige BiH (seniorke i kadetkinje) i Premijer futsal lige BiH.
forza_juve je napisao/la: ↑12 mar 2020, 11:19Navijaci zeljescara traze djabne prenose na moja tv ne bi li ostala koja markica da mogu kupovati ulaznice za utakmice koje nece gledati. Mozda su to neki rituali i uvjerenja da mogu doci do titule. Prvenstvo ako se nastavi ili u drugom slucaju prekine zna se gdje ide titulazeljovac21 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 11:09Hahah pitari fakat kontaju da ce na ovaj nacin uzeti titulu. Kakva odgoda, utakmice bez publike i to je to. Samo bi moja tv trebala izaci u susret sto se tice placanja prenosa kao sto je slucaj u Njemackoj. Ali jok, ovi nasi jedva docekali ovakvo stanje...

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prvenstvo je odigrano. Novi/stari prvak je sa Koševa!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Vama je svejedno, sa publikom ili ne do kraja prvenstva, kad imate slabu ili nikakvu posjetu na stadionima.

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Slijep ni pored dokaza ne bi povjerovao. Čelik je premijer liga! 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
PappiPapp je napisao/la: ↑12 mar 2020, 11:15Zalosna ti majka koja te okotila.Convicts1988 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 11:12Samo bih dozvolio odlazak vrapčićana na Tušanj dok ih drži euforija, da ne daj Bože ne padne za 2-3 sedmice, a i Pastrmka je sredio i izorganizovao sve sa svojim društvom, žao mi i zbog njega. Kaže bilo bi mu to prvo gostovanje još od Jugoslavie.
Druga liga i ne vratili se vise nikad.Amin.
-
- Kontakt:
Jadna ti mater sto te okotila.Convicts1988 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 11:12Samo bih dozvolio odlazak vrapčićana na Tušanj dok ih drži euforija, da ne daj Bože ne padne za 2-3 sedmice, a i Pastrmka je sredio i izorganizovao sve sa svojim društvom, žao mi i zbog njega. Kaže bilo bi mu to prvo gostovanje još od Jugoslavie.
Mostar u srcu Velež do groba !
TK je obrazložila da neće biti odgode utakmica elitnog razreda našeg fudbala, jer nema slobodnih termina u kojima bi bili nadoknađeni otkazani susreti.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Vi ste svakako bez publike, tako da je vama svejedno
Mostar u srcu Velež do groba !
-
- Kontakt:
VolimVelez je napisao/la: ↑12 mar 2020, 12:14Jadna ti mater sto te okotila.Convicts1988 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 11:12Samo bih dozvolio odlazak vrapčićana na Tušanj dok ih drži euforija, da ne daj Bože ne padne za 2-3 sedmice, a i Pastrmka je sredio i izorganizovao sve sa svojim društvom, žao mi i zbog njega. Kaže bilo bi mu to prvo gostovanje još od Jugoslavie.
Jah, prva dva

"Volim publiku, volim ugođaj utakmice. To i jeste ono što čini draž i ljepotu ovog posla. Na utakmici dobiješ energiju za koju se boriš sedam dana. To je jedino za što radimo, da pred publikom to pokažemo. Bitna je i ta sinergija sa publikom, no prva dva kola će nažalost biti bez njih"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Prošlo 2/3 prvenstva, svi igrali sa svima i kući i na strani, podjednaki uslovi za sve, mi prvi, logično je da bduemo prvaci, što bi svakako i bili.
Samo kup organizovati u 2 dana polufinale/finale, subota nedjelja, i završit sezonu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Joj pitara kako su se prepali, prekinite prvenstvo dajte nam titulu 

-
- Kontakt:
Nije baš tako kao što ti pričaš, nego ako se prekine, logično je da će nama dati titulu jer smo je prvi nakon što su svi sa svima igrali. A svi mi bi voljeli da se nastavi, da se igra derbi pred publikom, etc.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Kakva je onda regularnost te titule? Fali jos 12 utakmica, ne bjezite 10 bodova vec samo 3 boda. Ko kaze da vas Zeljo ne bi prestigao? Pisete gluposti, ne moze doci do toga iako bi vi to voljeli.
-
- Kontakt:
Njemacka je pretstavila rjesenje koji bi nasi bilmezi trebali prepisati.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.