FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 12 mar 2020, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
Nogometni / Fudbalski savez Bosne i Hercegovine nije odgodio utakmice 23. kola Premijer lige BiH za seniore koje su zakazane ovog vikenda i to pred prezanim tribinama.
- Slijedeći preporuke nadležnih zdravstvenih ustanova, kao i vladinih institucija u BiH, u cilju prevencije širenja koronavirusa, Komitet za takmičenje FSBiH je na telefonskoj sjednici održanoj danas donio sljedeće odluke:
Odgađa se do daljnjeg odigravanje prvenstvenih i Kup utakmica Premijer omladinske lige BiH (U-19, U-17 i U-15), Premijer ženske lige BiH (seniorke i kadetkinje) i Premijer futsal lige BiH - saopćeno je iz FSBiH.
- Slijedeći preporuke nadležnih zdravstvenih ustanova, kao i vladinih institucija u BiH, u cilju prevencije širenja koronavirusa, Komitet za takmičenje FSBiH je na telefonskoj sjednici održanoj danas donio sljedeće odluke:
Odgađa se do daljnjeg odigravanje prvenstvenih i Kup utakmica Premijer omladinske lige BiH (U-19, U-17 i U-15), Premijer ženske lige BiH (seniorke i kadetkinje) i Premijer futsal lige BiH - saopćeno je iz FSBiH.
Prodaja karti ide vrh od jutros, baš raje dolazi.
Hajde Željovciiii !!!!!!
Hajde Željovciiii !!!!!!
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ma nek se ne odgadja, sta fali igrati pred praznim tribinama par kola...Ako se odgodi samo se problem pravi.
Odgoditeee ligu pulen mi je povrijedjen
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A jesu me spopali ovaj teniser i vloger.Ucio zadnje tri noci za posao po stare dane nece u glavu pa nece a oni navalili evo mamlaza , zena mu brani, spijunira, dobra voditeljica. Ma bagra, pa ni ovaj @irfo da me zastiti. Da je KANA bio tu ja znam da bi me on branio
Priznaj da ti zena ne da u kasne sate da budes na forumu?

Svi igraci i trener dobili dozvole u Celiku, imamo fore jos do sutra pa cemo da vidimo.
- Nastrojeni
- Kontakt:
Odgađa se sve
-
Walterrorist
- Kontakt:
hehe namazan bracuka,preko oka baci nekad pogled na forum ,kad se zena zagleda u film
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Joj suplje a niko da pita kako je proslo, jesi li sta naucio. Evo zena je na poslu sada sam tu u cemu je problem
teško da će se igrati tekma protiv celika, izgleda i kod nas se sprema baš oštrije mjere i zatvaranje dosta stvari i bilo kakvih okupljanja
Ako savez bude pratio ovo zdravstvo tj. krizni stab i to sutra očekujem da se objavi da je prekinuto prvenstvo
Ako savez bude pratio ovo zdravstvo tj. krizni stab i to sutra očekujem da se objavi da je prekinuto prvenstvo
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Omladinska premijer liga, ali nema ove za seniore
Šta ti pričaš ?dosao hladno kupio 6Walterrorist je napisao/la: ↑12 mar 2020, 13:36
Bio, kupio 2...da se moglo vise uzeti dobro bi bilo, ali sta je tu je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.