da
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Tek kada ogranice kretanje ljudi i naravno sve aktivnosti osim onih nuznih radnji, tek onda se ima uvid te bolje prati cijela situacija.Kad izađu iz karantina, a moraju radi ekonomije, opet će ih potrat
Vlade zemalja tim mjerama mogu privremeno kontrolisat stanje ali na kraju sve se svodi na odgovornost svakog stanovnika pojedinacno. Nekom to nije potrebno naglasavati dok se neki, uprkos upozorenjima te simptomima (iako su bili na mjestima koja su markirana zbog opasnosti) ponasaju krajnje neodgovorno.
Nisu problem ovi registrovani vec zarazeni koji izbjegavaju obavjestiti nadlezne organe.
Italija je napravila gresku pocev od lezernosti struke, polovicnih mjera te jednostavno vremena analize cijele situacija.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 12 mar 2020, 16:11, ukupno mijenjano 3 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Al' čuj ovih u BL, a vidim i u Hrvatskoj ista priča. Vjerovatno će i u Federaciji.

Znači korona napada samo iza 6, prije toga odmara.Također, odlučeno je da se ograničava radno vrijeme kafića i restorana do 18 sati, a za prodavnice i pekare radno vrijeme se ograničava do 22 sata. Tokom noći niko neće moći raditi.

Smijesno je, pa gradski prevoz im pun, najvise klosara koji se ne peru po 7 dana, smrdi kad udjes valjda prvo to trebaju ukinuti
Ili ono sve ne mozes, mozes samo na posao otici, kao tad ce te promasit virus hahaha
Ovo je neko servirao, sve sam vise uvjeren, zabrane su smijesne.
Jucer zabranise PSG-BVB navijace na stadionu a ispred stadiona se okupilo 50K ljudi, pa sto ih onda ne pustis na stadion? Isti ti je qurac.
Ili ono sve ne mozes, mozes samo na posao otici, kao tad ce te promasit virus hahaha
Jucer zabranise PSG-BVB navijace na stadionu a ispred stadiona se okupilo 50K ljudi, pa sto ih onda ne pustis na stadion? Isti ti je qurac.
27.10.2020
Svaka zabrana daje rezultate. Nije isto ako možeš zaraziti prosječno 1.2 čovjeka ili 1.8. To je ogromna razlika, i tako dobiješ na vremenu odnosno resursima da možeš tretirati one u kritičnom stanju.
Pa sto ne zabranjuju onda glavne stvari. Skole zatvaras a kroz SCC ti dnevno prodje cca 100K ljudi a najvise turista.
Drugim rijecima:

Drugim rijecima:

27.10.2020
- JarnoTrulli
Cuj javni prevoz, pa zar ti ne uzimas renta car kad si negdje vani.leorey je napisao/la: ↑12 mar 2020, 14:48Smijesno je, pa gradski prevoz im pun, najvise klosara koji se ne peru po 7 dana, smrdi kad udjes valjda prvo to trebaju ukinuti

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Inace se rijetko vozim smrdljivim tramvajima ali govorim opcenito za sve ljude gdje se naguraju ko krompiri unutra i tu je onda najveca opasnostJarnoTrulli je napisao/la: ↑12 mar 2020, 15:06Cuj javni prevoz, pa zar ti ne uzimas renta car kad si negdje vani.leorey je napisao/la: ↑12 mar 2020, 14:48Smijesno je, pa gradski prevoz im pun, najvise klosara koji se ne peru po 7 dana, smrdi kad udjes valjda prvo to trebaju ukinuti
Jucer zabranise PSG-BVB navijace na stadionu a ispred stadiona se okupilo 50K ljudi, pa sto ih onda ne pustis na stadion? Isti ti je qurac.![]()
27.10.2020
Rent a busJarnoTrulli je napisao/la: ↑12 mar 2020, 15:06
Cuj javni prevoz, pa zar ti ne uzimas renta car kad si negdje vani.![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Treba se paziti i na širenje lažnih vijesti, ja sam već svašta čuo od onih koji znaju ono što "vlast neće dati da se objavi u novinama".
-
- Kontakt:
evo prilike da vam se zatupi mozak gledajući Zauvijek susjede 

Trebamo se mi s mi s foruma utalit i uzet sleper hrane i ostalih zaje.bancijja tipa toaletnog papira dok jos nije eskaliralo do kraja. Onda taman kad eskalira ice sve ko halva za 3 puta vece pare.
Zanimljivo poslali kuci ucenike a kafici jos rade. Nece bit u skoli ali ce bit u nargilanama hahaha
27.10.2020
-
- Kontakt:
Cuo sam od komsije (ne znam je li istina)da je neki lik valjda iz Vukovija kupio tonu brasna i preprodao po 10 km vise po vreci. ...Uhar je.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Nail for Real
- Kontakt:
Corona profiteri.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 8 gostiju.