Dobar dan gospodine Vanja

da ti ja kazem yebo te play off

sa svima smo odigrali po dvije tekme prvi smo na tabeli znaci titula je naš

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobar dan gospodine Vanja
Hallo filozof, idi izucavaj Hegela i Kantea , bavi se malo utopijom, ostavi na miru ljude koji se razumiju u sport...RajaBa1983 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 16:11Dobar dan gospodine Vanja![]()
da ti ja kazem yebo te play off![]()
![]()
![]()
Vanja8 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 16:13Hallo filozof, idi izucavaj Hegela i Kantea , bavi se malo utopijom, ostavi na miru ljude koji se razumiju u sport...RajaBa1983 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 16:11Dobar dan gospodine Vanja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pitacu te ja za par dana, socijal- utopisto...RajaBa1983 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 16:19Vanja8 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 16:13Hallo filozof, idi izucavaj Hegela i Kantea , bavi se malo utopijom, ostavi na miru ljude koji se razumiju u sport...RajaBa1983 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 16:11
Dobar dan gospodine Vanja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yebo li te play off da smo drugi na tabeli pa ok nek se igra
![]()
Brate savez sa tim nema nista. Oni su narodski rečeno ku*ac od ovce, u odnosu na UEFU. Ako ovi iz vrha UEFE odluče da je kraj onda je kraj i nema vise priče, ovi nasi mogu aminovat onda.Napapijri je napisao/la: ↑12 mar 2020, 16:29Gamad su toliko jaka u NSBiH da mislim da su sanse za time da nam dodijele titulu - minimalne. Ako, ne daj Boze, ovo potraje duze od dvije sedmice, tek tada bi mogli imati neko uporiste.
P.S. Euro je pomjeren sa 2020.na 2021.godinu, tako da bi se na taj nacin stvorio prostor za odigravanje meceva.
Malo veci prijatelju udarac...
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 16 gostiju.