Sta ce biti za utakmice ja neznam.
Ostali bi bez
- Dzeko
- Pjanic
- Zukanovic
- Krunic
- Begovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Prije bi se desilo da se ždrijebom (na sreću) izaberu oni koji prolaze, mislim da su se slične bitne stvari i dešavale u istoriji ždrijebom..
A ista ta selekcija bude dva puta bolja na terenu od pobjednika
Ako odgode ispast ces veliko go**o.alan_kardec je napisao/la: ↑11 mar 2020, 15:29Aj dobro što će odgoditi baraž za nekad kasnije,
to mi je i logično, ali ovo što mlataraju za odgađanje ep je obično jedenje gowana.
Ucini nam svima uslugu. Nestani s foruma i vrijeme koristi za ucenje bontona, lijepog izrazavanja i postivanja drugoga.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 mar 2020, 17:20Ako odgode ispast ces veliko go**o.alan_kardec je napisao/la: ↑11 mar 2020, 15:29Aj dobro što će odgoditi baraž za nekad kasnije,
to mi je i logično, ali ovo što mlataraju za odgađanje ep je obično jedenje gowana.
emir_ je napisao/la: ↑12 mar 2020, 17:22Ucini nam svima uslugu. Nestani s foruma i vrijeme koristi za ucenje bontona, lijepog izrazavanja i postivanja drugoga.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 mar 2020, 17:20Ako odgode ispast ces veliko go**o.alan_kardec je napisao/la: ↑11 mar 2020, 15:29Aj dobro što će odgoditi baraž za nekad kasnije,
Ti, kretenu nekulturni.
@Zra ce ti doci i reci svasta jer pametno i logicno razmisljas, bar po pitanju sistema baraza.