Umrli ste davno vi.Nikoga vise ni ne zanimate.Tu ste samo za gol razliku kome bude trebalo.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vidim koliko smo nezanimljivi neki bi da se prventvo zavrsi i pod cijenu zarazeni najmiliji

Tebi svaka druga Zeljo, Velez, Vrapcici i dokoljenko. Odavno sam to upratio. Gledam post ranije si napisao kako te interesuje kako bi Zeljovci reagovali da su oni prvi na tabeli i smijesno ti? Boli te briga sto je Çelik u zoni ispadanja, i sto bi na vas uticala ova situacija.
Turci ti se igraju sa klubom, a tebi vazno kako bi mi reagovali da smo prvi i sta Dudic kaze. Kakav nacin razmisljanja intelektualca

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Da l' se liga sad završila, ili se uveliko nastavila
FK Sarajevu svakako ide titula.
Plačiteeeeee!
FK Sarajevu svakako ide titula.
Plačiteeeeee!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ne mogu bez nas. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- samoposteno
- Kontakt:
Liga se prekida titula Sarajevu od sljedece sezone liga 14 u evropu ove godine ne ide niko to je scenarij
zato cuvajte pare trebat ce za sljedece sezone

Pa kad ste najgori, moram vas zajebavat, a za Čelik se ne sekiram, ispasti ne mozemo.dejavu je napisao/la: ↑12 mar 2020, 18:07Tebi svaka druga Zeljo, Velez, Vrapcici i dokoljenko. Odavno sam to upratio. Gledam post ranije si napisao kako te interesuje kako bi Zeljovci reagovali da su oni prvi na tabeli i smijesno ti? Boli te briga sto je Çelik u zoni ispadanja, i sto bi na vas uticala ova situacija.
Turci ti se igraju sa klubom, a tebi vazno kako bi mi reagovali da smo prvi i sta Dudic kaze. Kakav nacin razmisljanja intelektualca![]()
Stavi me ko i sef vam bivsi, al ima novi profil ramiza na ono da ne gledas moje postove, pa hinjaka pogledas opet haha
Ko sto ribetina kaze, a jesu se ufatili

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Da je Zeljo prvi na tabeli da bi vazila ova pitarska prica da se sad liga prekine i po stanju na tabeli zavrsi ?
Mjau !
-
- Kontakt:
Pa ja sam napisao gore poat prije pogledaj malo. Rekao da se proglasi prvak to je Sarajevo ako je vec tako, a ne da se Pravi razigravanje za prvaka prva cetiri na tabeli, a da ostali ne gledaju iako su na jednu tekmu od Evrope, jer ne bi bilo posteno prema ostalima. Ili igrati do kraja il nikako, a ne da se ugada kako nekima pase.Zip je napisao/la: ↑12 mar 2020, 16:04Kako legendo ko da se nista nije desilo, propadose milioni koje su klubovi ulozili u pripreme, igrace, itd...nekoIzMostara je napisao/la: ↑12 mar 2020, 15:59Bataliti sezonu, ne proglasiti prvaka, niko ne ispada i niko ne ulazi u prvenstvo i gotovo. Isto kao da se nista nije desilo.
Ovo je katastrofa kako će finansijski klubovi ispastati..

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Ne vjerujem da ce savez ici toliko drasticno da prekine ligu na kraju? Liga i kup se moraju privesti kraju, kada se za to steknu uslovi, kako bi se ispostovala pravila saveza i kako se ne bi narušila regularnost takmičenja.samoposteno je napisao/la: ↑12 mar 2020, 18:11Liga se prekida titula Sarajevu od sljedece sezone liga 14 u evropu ove godine ne ide niko to je scenarijzato cuvajte pare trebat ce za sljedece sezone
Medjutim, postoji uvijek i opcija play off-a za prvaka, Evropu i opstanak, cime bi se ubrzao kraj prvenstva kako bi se moglo vidjeti sta i kako sa novom sezonom.
Realno, ne bi sada bio u koži ljudima u Savezu, jer je ovo vanredno stanje, koje se prvi puta u sportu ponovilo nakon početka II svjetskog rata, kada su zbog napada Njemačke armade prekinuta sva takmičenja u tadašnjoj Kraljevini SHS i BiH unutar iste.
Hahaha ma nemoj. Ako se prekine ja mislim da ce bit najregularnije od svih ostalih ligs,odigrali sa svakim dva meca,na polusezoni prvi i sad prvi dosta,kakak playoff kakvi bakraci,pa u playoffu Borac isto onda 7ma sansi kao i Sarajevo,manje bi imali sansi da se nastavi normalnoAlemC85 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 18:26Ne vjerujem da ce savez ici toliko drasticno da prekine ligu na kraju? Liga i kup se moraju privesti kraju, kada se za to steknu uslovi, kako bi se ispostovala pravila saveza i kako se ne bi narušila regularnost takmičenja.samoposteno je napisao/la: ↑12 mar 2020, 18:11Liga se prekida titula Sarajevu od sljedece sezone liga 14 u evropu ove godine ne ide niko to je scenarijzato cuvajte pare trebat ce za sljedece sezone
Medjutim, postoji uvijek i opcija play off-a za prvaka, Evropu i opstanak, cime bi se ubrzao kraj prvenstva kako bi se moglo vidjeti sta i kako sa novom sezonom.
Realno, ne bi sada bio u koži ljudima u Savezu, jer je ovo vanredno stanje, koje se prvi puta u sportu ponovilo nakon početka II svjetskog rata, kada su zbog napada Njemačke armade prekinuta sva takmičenja u tadašnjoj Kraljevini SHS i BiH unutar iste.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slamki od kada su opale sve dlake sa tijela postao imun na sve pa se ljuti sad.
Samo objasni logiku tih playofova i sl nakon 2 mjeseca ne igranja fudbala? Za nas "laike"...AlemC85 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 18:26Ne vjerujem da ce savez ici toliko drasticno da prekine ligu na kraju? Liga i kup se moraju privesti kraju, kada se za to steknu uslovi, kako bi se ispostovala pravila saveza i kako se ne bi narušila regularnost takmičenja.samoposteno je napisao/la: ↑12 mar 2020, 18:11Liga se prekida titula Sarajevu od sljedece sezone liga 14 u evropu ove godine ne ide niko to je scenarijzato cuvajte pare trebat ce za sljedece sezone
Drugio, odigralo se regularno prvenstvo, svako sa svakim 2x. Ne vidim problem gdje je i gdje je neko oštećen? Niko nije stekao neku prednost.
Prvak i prvenstvo moraju se znati zbog Evrope iduce sezone.
Ps. Ovo pitanje da li bi pitati pricali pricu da su drugi i da je meljkan prvi. Da, pricali bi al bi mogli ku.rcu pricati. Svaki argument bi isao vama u korist. Igrane tekme sve kuci i u gostima. U decembru prvi i sada prvi. Tako da ako se ne nastavi prvenstvo do aprila mislim da ce se tabela proglasiti zvanicnoj kako je zavrsili nakon 2/3 prvenstva.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- forza_juve
- Kontakt:
Posto zeljo nije prvi ostaje misterija da li bi vazila ova pitarska prica
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- svrakino1921
- Kontakt:
A kad je zrijeb za kup
I hoce li se on odigrat do kraja
Kad je Sarajevo osvojilo titulu vec
Mogli bi dat Gosku da bude pobjednik kupa
Posto su oni iz nizeg takmicenja dosli do polufinala
A polufinale je 2/3 odigranog takmicenja
I hoce li se on odigrat do kraja
Kad je Sarajevo osvojilo titulu vec
Mogli bi dat Gosku da bude pobjednik kupa
Posto su oni iz nizeg takmicenja dosli do polufinala
A polufinale je 2/3 odigranog takmicenja
Prvo nisam Željin navijač a drugo ako država odluči da se prekine prvenstvo tako će i biti.Pantelija je napisao/la: ↑12 mar 2020, 18:34Samo objasni logiku tih playofova i sl nakon 2 mjeseca ne igranja fudbala? Za nas "laike"...AlemC85 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 18:26Ne vjerujem da ce savez ici toliko drasticno da prekine ligu na kraju? Liga i kup se moraju privesti kraju, kada se za to steknu uslovi, kako bi se ispostovala pravila saveza i kako se ne bi narušila regularnost takmičenja.samoposteno je napisao/la: ↑12 mar 2020, 18:11Liga se prekida titula Sarajevu od sljedece sezone liga 14 u evropu ove godine ne ide niko to je scenarijzato cuvajte pare trebat ce za sljedece sezone
Drugio, odigralo se regularno prvenstvo, svako sa svakim 2x. Ne vidim problem gdje je i gdje je neko oštećen? Niko nije stekao neku prednost.
Prvak i prvenstvo moraju se znati zbog Evrope iduce sezone.
Ps. Ovo pitanje da li bi pitati pricali pricu da su drugi i da je meljkan prvi. Da, pricali bi al bi mogli ku.rcu pricati. Svaki argument bi isao vama u korist. Igrane tekme sve kuci i u gostima. U decembru prvi i sada prvi. Tako da ako se ne nastavi prvenstvo do aprila mislim da ce se tabela proglasiti zvanicnoj kako je zavrsili nakon 2/3 prvenstva.
Naše je da to poštujemo jer su ljudi ipak na prvom mjestu.
-
- Kontakt:
Dobit cete k.urac a ne titulu naguzove 

- feniksptica
- Kontakt:
Da je Zeljo prvi bi l vazila vasa prica, Bi malo sutra. I nasa prica bi se okrenula za 180 stepeni. Sto je logicno i jedno i drugo. jer to je jedna vrsta poraza i to je to . Svako ko kaze drugacije laze
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- samoposteno
- Kontakt:
Sve lige ce morati pratit pravilnik uefe a ne izmisljat svoj to mislim ako se ovo oduzi nadam se da nece i da ce za 14 dana bit nastavljeno pa ubacivat srijeda subota da se zavrsi na vrijemeAlemC85 je napisao/la: ↑12 mar 2020, 18:26Ne vjerujem da ce savez ici toliko drasticno da prekine ligu na kraju? Liga i kup se moraju privesti kraju, kada se za to steknu uslovi, kako bi se ispostovala pravila saveza i kako se ne bi narušila regularnost takmičenja.samoposteno je napisao/la: ↑12 mar 2020, 18:11Liga se prekida titula Sarajevu od sljedece sezone liga 14 u evropu ove godine ne ide niko to je scenarijzato cuvajte pare trebat ce za sljedece sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.