Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Re: Chat
Naravno da si upravu sto se toga tice, nisam bas na temu mislio kada sam mu reciplirao, kod nas je generalno mrznja prema dijaspori nevjerovatna, to vec prelazi u bolest.ASD je napisao/la: ↑13 mar 2020, 22:08Pa naravno da ima veze. Jer ti si putnik. Veće šanse su da pokupiš koronavirus i zaraziš ljude.Sviuodbranu je napisao/la: ↑13 mar 2020, 21:56Kakve veze ima odakle je ko,gdje radi ili ziviInsan ako je "stoka"on je to i u Bosni i bilo gdje.
Evo po Becu stoka sitnog zuba hoda krcato ko da se nista ne desava, boli ih k .A proglasili Bec zonom karantene.
Eto i sami pisete, i kod nas kafici puni, grad pun ko bolan moze narodu ista dokazati![]()
Dolaziš u državu koja nema kapacitete da se s time izbori.
Totalno nesavjesni ljudi. Čast onih 10% što će poštovati izolaciju.
Ali sta da se radi ljudi putuju i danas, eto kod mene kolega otisao kuci u Poljsku.
Komsije Nenad i Jasmina zapucali za srbiju imaju neku svadbu, i td i td.
Gazda mi Tirolac jbt, Tirol Bec prekjucer, jutros za Moskvu...ode lola. Ja sutra radim jbt, u turistickoj sam bransi moram i vikendom, i koga boli k sto cu doci u kontakt sa desetinama ljudi...
Ne moze svijet stati zbog virusa, ali da se trebaju ponasati odgovornije oni koji to mogu, naravno da trebaju ...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Čovjek posto sad reper njemačkilegenda reala je napisao/la: ↑13 mar 2020, 22:43Ne izbacuje ga odavno, valjda ne snima više skonto da je loš, a nema ni onog što misli da je najveći frajer na svijetu iz Parova a debil ko i Ćesko isti
Gledaj onog gore debila na klipu, boli me qrac mlad sam, ne može mi ništa, niko ispod 19 god nije bolestan, imam slab imunitet
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Sve debil do debila. A doci ce i kod njih kao sto ce i u sve ostale zemlje, pa cemo vidjeti onda reakcije.Dex je napisao/la: ↑14 mar 2020, 00:53Čovjek posto sad reper njemačkilegenda reala je napisao/la: ↑13 mar 2020, 22:43Ne izbacuje ga odavno, valjda ne snima više skonto da je loš, a nema ni onog što misli da je najveći frajer na svijetu iz Parova a debil ko i Ćesko isti
Gledaj onog gore debila na klipu, boli me qrac mlad sam, ne može mi ništa, niko ispod 19 god nije bolestan, imam slab imunitet![]()
Pa Cesko je ona baci pet.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- legenda reala
- Kontakt:
kakvi su simptomi ove Korone doktore
Jes taj je, a onaj drugi ubiće vas Bili kao zeca ismijava Ćeska a on gori od njega
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Šta bi na kraju sa onim požarima u Brazilu, Australiji, WW3, oko svega se dizala panika kao da je smak svijeta u pitanju, sta li je sljedece nakon korone 
neko ko bi mogao uzeti drustvene mreze i medije pod svoje bukvalno bi imao moc vladati svijetom kao Bog na Zemlji
neko ko bi mogao uzeti drustvene mreze i medije pod svoje bukvalno bi imao moc vladati svijetom kao Bog na Zemlji
Don't believe the hype.
Da,jesi li za partiju nekad?
Vucem tu i tamo,bodem se u celije,kad murija dolazi odma vadim prangije.
-
jolicnikola
- Kontakt:
jel se neko nadrko na onu RIhannu?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kakva Rihana pored Zauvijek susjeda
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
jolicnikola
- Kontakt:
a šta kažeš za Zauvijek susjede, na one Anđu i Viki?
tako je ba, a sisulja (Sabalenka) i fore gaćevaditelj (Effe), Šemso i to?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Veliki selam za mog zemu i velikog gospodina @Derdiyok
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑14 mar 2020, 09:28Veliki selam za mog zemu i velikog gospodina @Derdiyok
Alejkumu selam brate.
Malo smo promuhabetili o svemu, još da je @legenda tu
Valjda diše još.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Grand smo prekucali al u ovom nikad nije kasno smo tanki, gubimo patriotski naboj očito.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Digo sve 4 u zrak. Strpali ga u karantin. Roknut ce se od dosadeDerdiyok je napisao/la: ↑14 mar 2020, 10:20Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑14 mar 2020, 09:28Veliki selam za mog zemu i velikog gospodina @Derdiyok
Alejkumu selam brate.![]()
Malo smo promuhabetili o svemu, još da je @legenda tu![]()
Valjda diše još.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ja isto od srijede me neka gripa ufatila, kad se nakasljem vidim kako me preko oka pogledaju svi
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: QUARESMA 18<<< i 2 gosta.