PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Zavrsiti sezonu ako se ne bude moglo za mjesec dana nastaviti, ipak su 2 kruga odigrana, sve bi bilo regularno. Sarajevu dati titulu, u europu jos Zeljo i Zrinjski, a ispadaju Celik i Zvijezda.
Forzza Velez
- ElCartel11
- Kontakt:
Virus nije uopste bezazlen koliko se pokusava ljudima prikazati. Sigurno bi drzave dopustile da im neki bezazlen virus sjebaje ekonomiju i da budu na rubu kaosa, isto tako fudbal gdje se vrte milijarde, sigurno ne bi prekidali to sve, da virus nije opasan.
Ja mislim, da sto se sporta tice to je to, lige gdje se igra trokruzni ili cetverokruzni sistem, su vec sigurno igrali 2x izmedju sebe klubovi i uzece tu tabelu kao konacnu.
Problem ce nastati sa ovim top ligama gdje nisu igrali svi izmedju sebe i tu ce vjerovatno trebati neki play off ako se bude mogao izvesti uopste.
Ja mislim, da sto se sporta tice to je to, lige gdje se igra trokruzni ili cetverokruzni sistem, su vec sigurno igrali 2x izmedju sebe klubovi i uzece tu tabelu kao konacnu.
Problem ce nastati sa ovim top ligama gdje nisu igrali svi izmedju sebe i tu ce vjerovatno trebati neki play off ako se bude mogao izvesti uopste.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
nadaj seElCartel11 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 11:10Virus nije uopste bezazlen koliko se pokusava ljudima prikazati. Sigurno bi drzave dopustile da im neki bezazlen virus sjebaje ekonomiju i da budu na rubu kaosa, isto tako fudbal gdje se vrte milijarde, sigurno ne bi prekidali to sve, da virus nije opasan.
23
-
- Kontakt:
Nece niko ispast , udje Olimpic i Krupa , slijedece godine 4 ispadaju .. Da te pitam hocel se sta renovirat Otoka ?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑14 mar 2020, 11:00Zavrsiti sezonu ako se ne bude moglo za mjesec dana nastaviti, ipak su 2 kruga odigrana, sve bi bilo regularno. Sarajevu dati titulu, u europu jos Zeljo i Zrinjski, a ispadaju Celik i Zvijezda.
-
- Kontakt:
Znam da hoc stadion Rodjeni, koga boli racku za OtokuHeraklitMracni je napisao/la: ↑14 mar 2020, 11:43Nece niko ispast , udje Olimpic i Krupa , slijedece godine 4 ispadaju .. Da te pitam hocel se sta renovirat Otoka ?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑14 mar 2020, 11:00Zavrsiti sezonu ako se ne bude moglo za mjesec dana nastaviti, ipak su 2 kruga odigrana, sve bi bilo regularno. Sarajevu dati titulu, u europu jos Zeljo i Zrinjski, a ispadaju Celik i Zvijezda.

Forzza Velez
-
- Kontakt:
Pomijesao te sa navijacem Olimpica MancinijemManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑14 mar 2020, 11:46Znam da hoc stadion Rodjeni, koga boli racku za OtokuHeraklitMracni je napisao/la: ↑14 mar 2020, 11:43Nece niko ispast , udje Olimpic i Krupa , slijedece godine 4 ispadaju .. Da te pitam hocel se sta renovirat Otoka ?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑14 mar 2020, 11:00Zavrsiti sezonu ako se ne bude moglo za mjesec dana nastaviti, ipak su 2 kruga odigrana, sve bi bilo regularno. Sarajevu dati titulu, u europu jos Zeljo i Zrinjski, a ispadaju Celik i Zvijezda.renovirat ce i oni ako daju stadion Sarajevu

- ElCartel11
- Kontakt:
Jedini koji se mogu nadati necemu ste vi, da se liga nastavi i tako nastavite sanjati titulu. Ako bude završena sezona zna se ko je zasluženi prvak.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Brate moj objasni ovim hejterima kakva je situacija, jednom za svagda, selimo se sa Otoke na multifunkcionalnu arenu Smiljevići koja će biti spremna za početak sezone i pucanje čireva provincijalaca i seljačina kamatara mrzitelja i ostalih PICKI koje nisu iz Sarajeva aaa uša seljačineHeraklitMracni je napisao/la: ↑14 mar 2020, 11:43Nece niko ispast , udje Olimpic i Krupa , slijedece godine 4 ispadaju .. Da te pitam hocel se sta renovirat Otoka ?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑14 mar 2020, 11:00Zavrsiti sezonu ako se ne bude moglo za mjesec dana nastaviti, ipak su 2 kruga odigrana, sve bi bilo regularno. Sarajevu dati titulu, u europu jos Zeljo i Zrinjski, a ispadaju Celik i Zvijezda.

Mancini je napisao/la:![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Davaj otu titulu amo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ovi pitari su presmijesni. Kakve veze ima sto ima jos 11 utakmica do kraja prvenstva... Daj ti njima titulu jer je svako sa svakim igrao hahah
- RajaBa1983
- Kontakt:
2/3 prvenstva je odigranozeljovac21 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:30Ovi pitari su presmijesni. Kakve veze ima sto ima jos 11 utakmica do kraja prvenstva... Daj ti njima titulu jer je svako sa svakim igrao hahah
nam titula a vam kita jbg

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Nije bitno sto u toj trecini u konacnici mozete i bez europe ostati (ne kazem da hocete) i da se sve na tabeli drasticno promijeni. Ali **** to daj nam titulu, proslo dvije trecine hahaRajaBa1983 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:392/3 prvenstva je odigranozeljovac21 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:30Ovi pitari su presmijesni. Kakve veze ima sto ima jos 11 utakmica do kraja prvenstva... Daj ti njima titulu jer je svako sa svakim igrao hahah
nam titula a vam kita jbg![]()
Evo imate intervju Zeljkovica iz Borca koji je dao za ovaj sportski portal. Kaze on da ima info da bi nakon odgode ova dva kola moglo biti jos odgoda?
Ako se to pokaze tacnim, veliko je pitanje kako prvenstvo privesti kraju ?
Ako se to pokaze tacnim, veliko je pitanje kako prvenstvo privesti kraju ?
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 14 mar 2020, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Haj nemoj pametovat bezze... Nikome nije drago sto je ovo prekinuto trenutno. Ev razmisljaj kao navijac ja prvi sam protiv ikakvog osvajanja titula na tak nacin, da se razumijemo. Ali ipak ako se ovo nastavi i vise od 2 sedmice nema nikakve druge opcije neg da se dodijeli prvoplasiranoj ekipi. Volio bih da se to ne desi, jer sam ja prvi pozelio se utakmica i navijanja i svega toga...zeljovac21 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:52Nije bitno sto u toj trecini u konacnici mozete i bez europe ostati (ne kazem da hocete) i da se sve na tabeli drasticno promijeni. Ali **** to daj nam titulu, proslo dvije trecine hahaRajaBa1983 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:392/3 prvenstva je odigranozeljovac21 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:30Ovi pitari su presmijesni. Kakve veze ima sto ima jos 11 utakmica do kraja prvenstva... Daj ti njima titulu jer je svako sa svakim igrao hahah
nam titula a vam kita jbg![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Jos je rano za zaključke. Savez ce na kraju sa uputama UEFA-e morati donijeti odluku a kakva ce biti to se jos ne zna?
- RajaBa1983
- Kontakt:
A večeras je Željezničar trebao prenoćiti na prvom mjestu 

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Neće moći ove noćiRajaBa1983 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 13:29A večeras je Željezničar trebao prenoćiti na prvom mjestu![]()

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ma rano je donositi zaključke, sve će se znati za par dana kada UEFA održi onaj sastanak. Za sad je opcija ta da se Europsko pomjera za iduću godinu a ova sezona do ljeta igra. Naravno sve se mijenja iz minuta u minut, sve je to pod upitnikom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.