A prva Barsina LP je otp @lorijevo godište. Nije sve tako crno-bijelo.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
@Bundesliga stigao te strah od virusa, odgodjena i bundeska i LP... 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma yebes to, ima bitnijih stvari od fudbala.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- farinelli123
- Kontakt:
The Champions League could be heading for a major revolution with quarter final and semi finals ties being played over one leg.
That will be one of the proposals up for discussion at the UEFA crisis summit meeting next Tuesday.
The one-off games could take place at neutral venues or played at home grounds on the toss of a coin with UEFA desperate to get both competitions finished.
There is a determination to still stand by the CL final date on May 30 in Istanbul with the EL in Gdansk three days earlier.

That will be one of the proposals up for discussion at the UEFA crisis summit meeting next Tuesday.
The one-off games could take place at neutral venues or played at home grounds on the toss of a coin with UEFA desperate to get both competitions finished.
There is a determination to still stand by the CL final date on May 30 in Istanbul with the EL in Gdansk three days earlier.

•
Otvara se put Herr Flicku opasnofarinelli123 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 01:07The Champions League could be heading for a major revolution with quarter final and semi finals ties being played over one leg.
![]()
Koronavirus ide u prilog povredi Lewandowskog, koji će propustiti manji broj utakmica nego što je trebao, a imaće više prostora za oporavak. Čovjek je rođen pod sretnom zvijezdom.
Nesuđeni bavarac Callum Hudson - Odoi pokupio virus, a lijepo mu je nana govorila da pere ruke kad uđe u kuću.
A mogao je takav doći na Allianz Arenu
A mogao je takav doći na Allianz Arenu
Sent from my Philips Smart TV.
Bayern zasigurno neće krenuti u trku za Havertza jer cijena od 130 mil je daleko od realne i ne treba se upuštati u ovu avanturu.Po meni ispravna odluka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mozda grijesim ali siguran sam da i haverz i sane od naredne sezone dolaze u bayern... Zajedno sa jos jednim bekom i stoperom...
Jednostavno mislim da se nece opet izgubiti veliki talent njemackog nogometa...mada je problem sve to uklopiti zajesno sa Mullerom Ganabryem i Lewom uz tiaga i kimicha u vezi jedan bi konstantno bio na klupi mada ni to ne bi bila losa opcija jaka klupa finale na Alinz areni i super Bayern sa stranim krilima lewom i prejakom ekipom
Jednostavno mislim da se nece opet izgubiti veliki talent njemackog nogometa...mada je problem sve to uklopiti zajesno sa Mullerom Ganabryem i Lewom uz tiaga i kimicha u vezi jedan bi konstantno bio na klupi mada ni to ne bi bila losa opcija jaka klupa finale na Alinz areni i super Bayern sa stranim krilima lewom i prejakom ekipom
Daj Upamecana, yebo Havertza. Novi Draxler 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Havertz sigurno neće doći bar ne za cijenu koju traže jer ono je suludo a što se tiče Upamecana trebaju ga što prije kaparisati jer 60 mil je bagatela za njega, da igra u Eng cijena bi mu bila 150 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Prije 15 dana pjuvali su naši navijači Hoppa sad ovi isti pljuvaci žele da njegova kompanija što prije pusti u korištenje vakcine koju je razvila njegova kompanija. Istog Ovog Hoppa zbog vjerovatno djelotvorane vakcine za covid 19 i Tramp je htio proteklih dana da kupi kako bi imao exkluzivna prva nad istom.
-
schickeria
- Kontakt:
Cjepivo navodno nece doci prije rujna
Nece vakcina zadugo, nije to kompot da ga stavis u frizider i eto ga sutra. Stroga su testiranja na ljudima i dugo traju.
Đe Flik, razrađuje li taktike i formacije? Jbg, taman smo igrali dobro.
-
schickeria
- Kontakt:
U ovom trenutku je važniji rad hasana nego flicka.
Navodno je odlučeno da se produži sa mullerom, neuerom Thiagom, martinez i Boateng navodno mogu otići dok se alaba još misli hoće li produžiti ugovor ili ide u real ili barcu. Kreće se i u otkup perisica kao back up krilom. Radi se i na transferu sanea i upamecana.
Produzit će se ugovor i sa direktorom skole nogometa koja bilježi veliki napredak
Navodno je odlučeno da se produži sa mullerom, neuerom Thiagom, martinez i Boateng navodno mogu otići dok se alaba još misli hoće li produžiti ugovor ili ide u real ili barcu. Kreće se i u otkup perisica kao back up krilom. Radi se i na transferu sanea i upamecana.
Produzit će se ugovor i sa direktorom skole nogometa koja bilježi veliki napredak
-
schickeria
- Kontakt:
U cijeloj ovoj gunguli treba reći da su nam svi igrači prizdravili od ozljeda, za koji dan bi i poljak trebao biti u max treningu u sadašnjim okvirima. Kako je krenulo možda i sulea dočekamo za sami finiš sezone.
Jako je važno da svi sada rade na vježbama snage i aerobnim kapacitetima predano i marljivo da se nakon što sve počne ne treba gubiti vrijeme na to tijekom klupskih treninga.
Kompletnost kadra je jako važna jer će se vjerojatno igrati svaka 3 dana a zato nam treba puno rotacije ako želimo triple
Bvb ima samo bundesligu i tu su u nekakvoj prednosti
Jako je važno da svi sada rade na vježbama snage i aerobnim kapacitetima predano i marljivo da se nakon što sve počne ne treba gubiti vrijeme na to tijekom klupskih treninga.
Kompletnost kadra je jako važna jer će se vjerojatno igrati svaka 3 dana a zato nam treba puno rotacije ako želimo triple
Bvb ima samo bundesligu i tu su u nekakvoj prednosti
Drži im preko Skypea treninge.
Dok ovo sve traje i dok Flick drži treninge preko Skypea i aplikacija, ajde malo da se zaigramo nostalgije...
Čik pogodi iz koje sezone je ovo tim?

Čik pogodi iz koje sezone je ovo tim?

Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja znam imena svih igraca ali ne znam koja je sezona.
Pretpostavljam da je period izmedju 99 i 01.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.