TheIvicnjak je napisao/la: ↑14 mar 2020, 17:16Boli nas qurac, kod nas i kod celika nisu nasi.![]()
![]()
![]()
SAMPIONI!![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
TheIvicnjak je napisao/la: ↑14 mar 2020, 17:16Boli nas qurac, kod nas i kod celika nisu nasi.![]()
![]()
![]()
SAMPIONI!![]()
![]()
![]()
dupli espreso oklet3 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 17:02Dupla ide ove godine, ni korona je ne može zaustaviti.RajaBa1983 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 16:57bolje po vas da se prekine prvenstvo jel sad ste drugi
a do kraj jos 11 utakmica možete ostati i bez evrope za ovih 11 utakmica![]()
Zamisli ne bude evrope , koji bi bankrot dozivjeli , jos valja Amawa placatTheIvicnjak je napisao/la: ↑14 mar 2020, 17:05Amaw do sada podrigivao u mikrofon, a sada nazor kiše i kašlje, samo da se prvenstvo ne nastavi i da ne ostanu bez evrope![]()
![]()
To je sigurno da nece bit evrope pa nece se uspjeti zavrsit ni trenutna liga sampiona i evropska liga....do kraja maja se u evropi gradovi nece oporavitHeraklitMracni je napisao/la: ↑14 mar 2020, 18:30Zamisli ne bude evrope , koji bi bankrot dozivjeli , jos valja Amawa placatTheIvicnjak je napisao/la: ↑14 mar 2020, 17:05Amaw do sada podrigivao u mikrofon, a sada nazor kiše i kašlje, samo da se prvenstvo ne nastavi i da ne ostanu bez evrope![]()
![]()
![]()
Teže bi meni palo kad ne bi ušli nego njemu, upravo zbog toga.
Kako će nam dobro biti brateeeMancini je napisao/la:![]()
Imat ce priliku sljedece godine da se dokaze protiv Capljine, Igmana itdConvicts1988 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 19:30"Imam menadžera Edvina Kurtagića, on je tu sa mnom već više od godinu dana. Zadovoljan sam kako se odnosi prema meni, tu mi je uvijek na usluzi i korektno sarađujemo. Kada su u pitanju ponude, imao sam ih u proteklom periodu od Sarajeva i Veleža, te nekih ponuda iz Hrvatske, ali na kraju ostao sam u Čeliku, tu mi je najbolje, rođen sam u Zenici, to je moj dom, tako da je na kraju ispalo i najbolje što sam ostao u Čeliku"
Heheh, ćuna pastrmki![]()
Zbog mancinija ces ti zaboravit na Velez a mi na celik. Tu ce biti mancini against the world hahaha
Samo ako vojvoda Darko ostaje na čelu.Osim13 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 19:53Teže bi meni palo kad ne bi ušli nego njemu, upravo zbog toga.
Kako će nam dobro biti brateeeMancini je napisao/la:![]()
Objasni provincijalcima neke stvariMancini je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.